Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 31/03/2021)

Bernina Express er en av de vakreste togreiser i verden. Først av alt, På Raumabanen fra Dombås til Åndalsnes (Norge), du kan nyte utsikten over de høye toppene. Dessuten, du kan se fjellskråninger og platåer når du passerer Rauma elv. I tillegg, Du kan også se Europas høyeste fjellflate Trollveggen, og det nydelige kylling bro.

 

Der Bernina Express Train Reisen begynner – Italia

Cinque Terre Italia
Imponerende bilde av Cinque Terre Italia.

 

Fem land mellom Levanto og La Spezia (Italia), du passerer billedskjønne landsbyer, olivenlunder, vingårder, og den uforglemmelige turkis liguriske Hav. De Central Rhinen Railway mellom Bingen og Koblenz (Tyskland) er som noe ut av et eventyr med gamle slott over vannene.

Kanskje den vakreste og fortryllende naturskjønne rail tur i Europa er den Bernina Express. Av alle scenisk sveitsiske togturer, Bernina er den vakreste. Dette togtur tilbud panoramautsikt fra Sette & St Moritz i østlige Sveits sør til Tirano i nord i Italia. Dette togtur tar ca 4 timer som du dekker 90 miles fra isen av Sveits til solen i Italia. Denne reisen innebærer 55 tunneler og over 196 broer. Jernbanen var er over 120 år gammel og er en UNESCOs verdensarvliste. Bernina Express deler en linje med Glacier Express og dekker hele Landwasser-viadukten. Nær Pontresina, toget stiger til Bernina Pass, og så Morteratsch-breen. Togets høyeste punkt er kl Hospice Bernina som sitter over 7000 fot over havet.

På den andre siden av dette fjellet, toget passerer masser av trær før du stopper på den pittoreske landsbyen Poschiavo. Toget fortsetter deretter mot epos Brusio Spiral Viaduct. Nesten alle bildene på denne reisen foregår det.

Köln til Koblenz Togene

Bonn til Koblenz Togene

Essen til Koblenz Togene

Trier til Koblenz Togene

 

 

nøkkel~~POS=TRUNC

Her er det noe viktig reiseinformasjon hvis du tenker på å ta Bernina Express-toget;

  • Hvis du er reiser i vinter, nordgående rute hovedsakelig reiser når det er mørkt, så vil du gå glipp av mye av det vakkert landskap.
  • I tillegg, Andre klasse er veldig bra på dette toget med alle de samme tjenestene som førsteklasses, så det er ikke nødvendig å betale ekstra penger med mindre du ønsker litt mindre overfylt sitte.
  • sørgående tog, du ønsker å bli sittende på høyre side av toget. siden Sveits natur kan sees fra denne siden. og på nordgående tog, du ønsker å sitte på venstre side.
  • De store panoramavinduer ikke åpne. Det er små åpninger ved siden av toget dørene. Du kan ta bilder av dem (uten at det foreligger en refleksjon).

Zürich til Zermatt Togene

Geneva til Zermatt Togene

Bern til Zermatt Togene

Lucerne til Zermatt Togene

 

Bestille billetter til Bernina Express

Planlegger du en tur på Bernina Express? Hvorfor ikke ta 3 minutter og finne billigere togbilletterwww.saveatrain.com. Fyll ut dato og tid som du ønsker å reise, og vi vil gi deg den beste prisen for din reise, som kan betales for på flere måter, inkludert Paypal og Bitcoin.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-bernina-express%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)