Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 28/01/2022)

Med Atlanterhavet på den ene siden og de mest pittoreske byene på den andre, de 10 vakreste kystbyene i Europa er de beste reisemålene for en avslappende og uforglemmelig ferie. Hviler på klipper, lytter til havbølgene, suge opp i det uberørte sjøvannet, eller oppdage legendene bak havnene og tårnene, er spesielle opplevelser du bare finner langs kystlinjene i Italia, Frankrike, og England.

Jernbanetransport er den mest miljøvennlige måten å reise på. Denne artikkelen ble skrevet for å opplyse om togreiser og ble gjort av Redd A Train, De billigste togbilletter i Europa.

 

1. Vakker kystby i Italia: Amalfikysten

De berømte pittoreske husene med utsikt over byen Tyrrenska havet i Amalfi er postkort-perfekte. Derfor, Amalfi topper alle Amalfikystbyene som den vakreste kystbyen i Italia. I tillegg, vil du oppdage at det er det mest drømmende sommerdestinasjonen i Europa. Dette er takket være det blå vannet mot klippene, og fargerike hus som skaper den perfekte rammen for en eskapade ved sjøen.

I tillegg, hvis du ønsker å oppdage mer, deretter Amalfikatedralen og villaen Rufolo, tilbyr spektakulær utsikt over Middelhavet og hagen. derimot, høydepunktet til Amalfi er 40 minutter’ kjøretur fra Vietri Sul Mare til Positano med noen av mest fantastisk utsikt av kysten.

Milano til Napoli med tog

Firenze til Napoli med tog

Venezia til Napoli med tog

Pisa til Napoli med tog

 

Amalfi Coast Italy Beautiful Coastal Towns

 

2. Den mest sjarmerende kystbyen i Frankrike: Saint-Malo

Mens Saint-Tropez og Nice er det 2 av de populære kystbyene i Frankrike, Saint-Malo i Bretagne på den engelske kanalen er en kyst skjult perle. Dette er takket være den rike historien og historiene som fant sted på Saint-Malos bredder. I Saint-Malo, du reiser tilbake i tid til pirater, og franske corsairs, slåss og forsvare Grand France fra vollene.

I dag, Saint-Malos voller er fantastiske for å ta en tur rundt gamlebyen, beundrer solnedgangen, og ser på bølgene. For å fullt ut sette pris på Saint-Malos sjarm, bør du overnatte og besøke øyene Grand Be og Petit Be.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

France's Saint-Malo Coastal town and its sendy beaches

 

3. Vakker kystby i Europa: Lerici, Italia

Ikke mange har hørt om Lerici by på den italienske rivieraen, en av de vakreste kystbyene i Europa. Naboen La Spezia havneby kan være utgangspunktet for din tur til Cinque Terre, men Lerici har sin egen uoppdagede magi. Du finner Lerici 8 kilometer sørøst for La Spezia, med malte hus, viker, en port, et slott fra 1200-tallet med utsikt over havet, fantastiske utsiktspunkter, og turstier langs kysten.

Dessuten, Lerici er et fantastisk utgangspunkt for turen til den italienske kysten: Den pittoreske Cinque Terre, Portofino, og Portoverane. Du kan også ta en dagstur til vakre Pisa.

La Spezia til Riomaggiore med tog

Firenze til Riomaggiore med tog

Modena til Riomaggiore med tog

Livorno til Riomaggiore med tog

 

Fishing at The Coastal Town Lerici, Italy

 

4. Vakker kystby i Frankrike: Cassis-Marseille

Kalksteinsklipper, klart uberørt vann, panoramautsikt over kysten fra fortauets kafeer, gjør Cassis til den vakreste kystbyen. Cassis ligger mellom den høyeste kystklippen i Europa, Cap Canaille, og den hvite kalken Calanques. Dessuten, i Cassis, du finner det beste fra alle verdener – Provence vingårder, og det storslåtte Middelhavet.

Nipper til et glass rosevin, ser på fiskere, blir høydepunktet på ferien i denne magiske kystbyen. Denne franske skjulte perlen er en togtur fra Marseille, og det perfekte tilfluktsstedet fra den travle byen.

Paris til Marseilles med tog

Marseilles til Paris med tog

Marseilles til Clermont Ferrand med tog

Paris til La Rochelle med tog

 

The Most Beautiful Coastal Town In France: Cassis-Marseille

 

5. Arromanches-Les-Bains i Frankrike

Berømt for Landing of Normandy, Arromanches er en vakker kystby i Normandie-regionen i Frankrike. I motsetning til det militære punktet var det en gang, i dag finner du en fantastisk strandby ved Atlanterhavskysten.

Derfor, du er ute etter en uforglemmelig ferie ved havet, med dykking, seiling, ridning på den gylne stranden, og soling. For en kort eller lang helg, du vil nyte havet med Arromanches-Les-Bains’ 550 innbyggere, og oppleve Normandie magi.

Paris til Rouen med tog

Paris til Lille med tog

Rouen til Brest med tog

Rouen til Le Havre med tog

 

Arromanches-Les-Bains In France Normandy region

 

6. Cornwall, England

Cornish kysten strekker seg til 679 kilometer med klipper, huler, og strender. Dette legger til Cornwalls status som den beste surfebyen i Storbritannia. Så, hvis du planlegger å legge til vannsportaktiviteter til ferien ved sjøen, Cornwall er perfekt.

Den vakreste kystbyen i Storbritannia er en vakker halvøy. Derfor, uansett hvor du snur deg, du finner deg selv stående ved den fantastiske kystlinjen. For den beste utsikten over Cornwalls fineste strender og kystlinje, Du kan gå South West Coast stien.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Cornwall, England Cliffs

 

7. Honfleur kystby i Frankrike

Hvis du leter etter den beste kystbyen i Frankrike, så er Honfleur svaret. På møtestedet til elven Seine og havet, River cruises, fargerike hus som reflekterer i havet, og går ved bredden, gjør Honfleur til en av 10 vakreste kystbyer i Europa.

Oktober er den beste tiden å gå og nyte marinaen og frisk luft i Honfleur. Det vil være en fin måte å si farvel til sommeren og nyte solen og unngå fuktighet, og massevis av turister.

Paris til Rouen med tog

Rouen til Paris med tog

Paris til Calais med tog

Rouen til Calais med tog

 

Honfleur Beautiful Coastal Town In France

 

8. Santa Cesarea Terme Italia

Santa Cesarea Terme er en fantastisk kystby i Puglia. Med utsikt over havet, får du nyte det fine havet og termalbad på din italienske ferie.

I motsetning til de andre fargerike kystbyene i Italia, Santa Cesarea er preget av sin Islamsk arkitektur. Dette betyr, hvite imponerende villaer og tårn omgir byen, og ser helt nydelig ut med det blå havet i horisonten. Hvis du bestemmer deg for å besøke denne nydelige kystbyen, du kan være heldig å bo på et av de mange transformerte slott-hotellene i byen.

Napoli til Brindisi med tog

Napoli til Bari med tog

Bari til Fasano med tog

Napoli til Fasano med tog

 

 

9. Brugge (Brukt), Belgia

Gamlebyen i Brugge er en av de mest sjarmerende gamle bysentre i Europa. Brugge har også tittelen som en av 10 vakreste kystbyer i Europa. Brugge ved havet er ganske fantastisk syn for øynene, med kanalene, båter, og pittoreske hus.

Med en vakker kystlinje, det er ikke overraskende at mange flamske konger valgte, Brugge som deres hjem. Derfor, du bør være forberedt på det største antallet slott og tårn med utsikt over havet.

Amsterdam til Brugge med tog

Brussel til Brugge med tog

Antwerpen til Brugge med tog

Gent til Brugge med tog

 

Brugge, Belgium Is a city on the coast of the channel tunnel

 

10. Venezia, Italia

Den nydelige byen Venezia stenger vår 10 vakreste kystbyene i Europa. Arkitekturen, gelato, og båtturer gjør Venezia til et absolutt drømmende reisemål ved sjøen.

Venezia bor på sjøen, og derfor er det den ultimate kystbyen i hele Europa. Italienere elsker Venezia, og turister elsker det også. Du vil ha en fantastisk tid å vandre rundt i smugene og de trange gatene.

Milano til Venezia med tog

Firenze til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Treviso til Venezia med tog

 

Venice, Italy is one of the most known coastal cities in the world

 

Her Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge turen til "De 10 vakreste kystbyene i Europa".

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "De 10 vakreste kystbyene i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-coastal-towns-europe%2F%3Flang%3Dno Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)