Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 30/04/2021)

Med noen av Europas raskest tog og de fleste naturskjønne ruter, Reiser de vakreste innsjøene i Nord-Italia med tog er økonomisk, komfortabel, og direkte, tilbyr en innsikt i lokale livet, ofte med flott utsikt kastet på kjøpet.

Med litt peiling ruteplanlegging og en fleksibel rute, du kan ganske enkelt sette sammen en reiserute som vil gjøre reisen like imponerende som mål.

 

Besøker Nord-Italia

Som de fleste land, Italia har sin egen nord-sør-skillet med norditalienerne kan skilte med at de danner landets økonomiske ryggrad og industriell drivkraft.

Fra briller til mote til mat, Italias nordområdene står for over 50% av den italienske økonomien ... til tross for som inneholder mindre enn halvparten av landets befolkning!

De 8 regionene er:

  1. Aosta-dalen
  2. Piemonte
  3. Liguria
  4. Lombardia
  5. Emilia Romagna
  6. Veneto
  7. Friuli Venezia Giulia
  8. Trentino-Alto Adige / Südtirol

Komme seg rundt

Takket være to fjellkjeder, fem innsjøer, bølgende åser, og travle havner, det er mye av mangfold i Nord-Italia, selv i korte avstander. Du kan starte uka med ski på Dolomittene, laze i Lake Como og avslutte tur fest på sjømat i Fem land!

De som foretrekker mote og mat vil ikke bli skuffet enten. Røde hustak byer som Bologna er kjærlig anses Italia byen gastronomisk overbærenhet mens Parma utkanten er verdensklasse produsenter av prosciutto og parmesan.

Deretter, selvfølgelig, det er de to berømte byene i Milano og Venezia å oppdage i Nord-Italia! Stol på meg når jeg sier, hver besøkende vil finne noe å elske her.

For størst fleksibilitet, du burde leie en bil når du reiser for å se ulike innsjøer i Nord-Italia. Hvis du ønsker å stole på offentlig transport, det er definitivt doable.

 

Innsjøer i Nord-Italia – Comosjøen

Lake como is so amazing

Nevn Comosjøen til noen, og sjansene er, deres øyne lyser opp, og de vil si “George Clooney!”

Comosjøen, også kjent som Lario, er den tredje største av innsjøene i Nord-Italia, med en maksimal dybde på ca. 410 meter (448 meter), er også en av de dypeste innsjøene i Europa.

raske fakta: Visste du, Det er karakteristisk form, minner om en invertert Y, Resultatene fra smelting av isbreer kombinert med erosiv handling av den gamle Adda elva. Dette førte til dannelsen av to sørlige grener, midt i der det er verdens populær Bellagio.

Som ligger ved foten av Alpene, Lake Como gir en av de mest pittoreske censorious i verden. Hvis du skal besøke de italienske innsjøene, du vil bli overrasket over å lære om de mange ting å gjøre i Lake Como i tillegg kjendis spotting!

 

Jeg er på en båt!

I am on a boat

 

Foruten det faktum at å komme til Nord-Italia med tog er en no-brainer, Vi skal innrømme haiket en tur på en båt er ganske kult også. Spesielt hvis du ønsker å erfaring Lake Como spesielt på sitt beste.

Enten du er besøker Lake Como for en dag eller bor lenger, hoppe om bord i en båt, slappe av og nå din favoritt by: Bellagio, Varenna, Hva, eller kanskje en av historiske villaer ved bredden av innsjøen.

Milano til Comosjøen Togene

Torino til Comosjøen Togene

Padua til Comosjøen Togene

Venezia til Comosjøen Togene

 

 

Gardasjøen

Lake Garda is among Lakes in Northern Italy

 

Gardasjøen er en av de største innsjøene i Nord-Italia og den største i brevann av Italia fem innsjøer, som mates av Alpene i Norden. Nord for Verona, Gardasjøen er den mest familie – og vann sports-orienterte av Italias innsjøer. Det er også Italias største innsjø, nå fra de bratte alpine foten til den nordlige kanten av Po-dalen.

Sørsiden er omgitt av strender og støttet av lave åser. Mens i nord, fjellene og stupbratte klipper frynser sjøen, spesielt langs vestlig kysten. Terrenget gir innsjøen en stor variasjon attraksjoner for sports-elskende turister. Fra jevn vind for seiling og windsurfing til fjell for klatring, rappellering, og terrengsykling, alle med sjøutsikt.

Enda bedre nyheter. Gardasjøen beliggenhet gir det en helårs temperert klima hvor oliven og sitroner vokse godt nord for deres vanlige utvalget. Perfekt for noen ettermiddag G&T! Legg lang sand strender og en clutch av byene med innsjøen promenader utsikt. Du har fått deg en perfekt ferie mål!

Trento til Gardasjøen Peschiera Togene

Bolzano Bozen til Gardasjøen Peschiera Togene

Bologna til Gardasjøen Peschiera Togene

Venezia til Gardasjøen Peschiera Togene

 

Så hvordan føler du deg for å gjøre kommer til å se noen innsjøer i Nord-Italia? Vil du spare tid og penger samtidig Reiser til Nord-Italia med tog? Bestille alle togbilletter hjelp Lagre et tog i løpet av minutter, uten skjulte avgifter!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-lakes-northern-italy/– (Rull ned litt for å se inn kode)