Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 01/01/2021)

Hvis du ikke er sikker på hvilke fornøyelsesparker i Europa er den beste, så ser ikke lenger. Denne artikkelen er en liste over noen av de beste fornøyelsesparker du kan besøke i Europa akkurat nå! Vi vil gi deg detaljerte beskrivelser av hver og hvordan du kan komme til dem med tog. Så la oss starte med listen!

 

Den største fornøyelsespark i Europa - Disneyland Paris

Hvis du ikke har besøkt, du har nok hørt om Disneyland i Paris. Parken inneholder alt som man kan finne i den opprinnelige Disneyland i USA. Plus, det inkluderer to temaparker og totalt syv hoteller på stedet! Du vil mest sannsynlig trenge flere dager hvis du ønsker å besøke alt. Dessuten, du kan også besøke Walt Disney Studios som er rett ved siden av parken.

Når det gjelder å nå parken, det er relativt enkelt å komme dit med tog. En av de mest sentrale jernbaneknutepunkt i Frankrike ligger rett ved siden av Disneyland. Senteret i spørsmålet er Marne-la-Vallée / Chessy togstasjon, og du kan nå det enkelt fra hvor som helst i Frankrike eller utover. Hva mer, Disneyland ligger ikke så langt unna Paris.

Paris til Disneyland Marne-la-Vallée Togene

Brussel til Disneyland Marne-La-Vallée Togene

Lyon til Disneyland Marne-la-Vallée Togene

Lille til Disneyland Marne-La-Vallée Togene

Den mest populære fornøyelsesparken i Tyskland - Europa

Europapark er den største og mest populære park i hele Europa, rett etter Disneyland. derimot, det er ikke derfor vi valgte det. Det er en av de beste fornøyelsesparker i Europa i vår mening på grunn av berg-og dalbaner. Du kommer til å ri så mange av dem og mange virkelig unike. Du må sjekke Arthur – den nyeste berg-og-dal-bane som er en kombinasjon av en innendørs / utendørs med en mørk tur så vel!

Du finner dette fantastisk temapark i Rust, en by i nærheten av Freiburg og Strasbourg. Det betyr at du kan nå Europa ganske lett med tog, fra hvilken som helst by. De togstasjon er noen 4 km unna, slik at du kan deretter gå til inngangen, eller ta en av de vanlige busser som går til parken.

Strasbourg Heim Togene

Stuttgart til Heim Togene

Basel til Heim Togene

Offenburg å Heim Togene

 

Eventyr Capital of Europe - Efteling fornøyelsespark

The Best Amusement Parks, efteling netherlands

 

Mange mennesker fra hele Europa vet ikke om dette drømmeland for alle eventyrelskere! derimot, parken er den største i alle de tre landene i Benelux. Hva mer, Efteling er stedet der alle de kjente eventyrene kommer til live! Mange av de klassiske eventyr av HC Andersen, Charles Perrault, og brødrene Grimm kommer til liv her. De er kjennetegnet gjennom et bredt utvalg av ritt, eventyr, og mer. Alt i alt, du trenger minst to dager til å besøke alt!

Du kan besøke Efteling ganske lett via tog. Det ligger midt i mellom alle de store byene i Nederland. Det gjør parken tilgjengelig fra hele Nederland og utover. Med de rette togforbindelser, du kan nå parken fra hvor som helst i Europa. Det er en annen grunn til at Efteling er blant de beste fornøyelsesparker i Europa!

Brussel til Tilburg Togene

Antwerpen Tilburg Togene

Berlin til Tilburg Togene

Paris til Tilburg Togene

 

Alt i alt, disse tre er våre toppvalg. Det er mange andre i Europa, det er visse, men vi føler at bare disse tre er faktisk den beste. Du kan kontakt oss Hvis du vil vite mer om parker og togturer til dem. Også, gjerne ta en titt på vår blogg. Vi er vanligvis skriver om de mange steder og togturer verdt å besøke og ta hele Europa!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-amusement-parks-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)