Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 25/01/2021)

Enten du er en øl lover som ønsker å ta din lidenskap på vei eller du allerede har en tur til Europa på bøker, ta en titt på Beer Route med tog – Beste Øl i Europa av tog. Du vil ikke bli skuffet! Enda bedre, hver og en av våre forslag er lett tilgjengelig med tog. Nei kjøring nødvendig, som betyr ingen bekymringer. Bare moro!

 

Beer Route Med tog – Beste øl i Europa: På jernbanestasjonen!

En ting du kanskje ikke skjønner er at det er en god øl Rute med tog kan finnes i mange togstasjoner. Sheffield Tap er en av de beste, med om 30 tønner og utkast - noen som markere valg fra lokale og relativt obskure bryggerier. Du kan få på toget og besøke noen av dem ... eller bare bli satt og bruke mer tid prøvetaking dem. Så kult?!

 

The Sheffield beer Tap

Beer Route Med tog – Beste øl i Europa: Delirium Village i Brussel, Belgia

Pink Elephant Best Beers in Europe

Nå, dette er en som jeg personlig har vært for da jeg besøkte Brussel og min mann var på oppdrag for å finne den Beste Øl i Europa. Tips: Følg rosa elefant!

Jeg er opprinnelig fra Sør-Afrika og var følelsen litt hjemlengsel når du besøker Brussel. Så, Jeg bestilte meg en Castle Lite hjemmefra. Selvfølgelig, de hadde det på lager! Dette er ingen overraskelse som delirium Cafe er kjent for sin lange øl liste, stående på 2,004 forskjellige merker i januar 2004 som er registrert i Guinness rekordbok. På tilbudet er øl fra over 60 land!

Baren ligger i den lille smuget kalt Impasse de la Fidelite / Getrouwheidsgang, bare et par hundre meter fra grand Place. De Jeanneke Pis Statuen ligger tvers over gaten fra inngangen.

Baren Navnet kommer fra øl delirium tremens, hvis rosa elefant symbol dekorerer også cafe inngangen.

Togstasjonen er en 10 minutters gange fra kafe, så det er ikke rart det er på Beer Route med tog – Beste Øl i Europa.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Beer Route Med tog – Beste øl i Europa: Ye Olde Cheshire Cheese i London, England

Ye Olde Cheshire Cheese place sign

 

Vi elsker historien som følger med denne drikking ekspedisjon. Ærlig talt, denne puben har ikke det største utvalget i forhold til noen av sine naboer. Men det den mangler i kvantitet det gjør opp for med sin kvalitet historie knyttet til det. Legenden sier at munker brygget på området før det ble en pub. Samuel Johnson og Charles Dickens drakk her, så du vil dele en brygge med historie på dette stopp.

Etableringen er i dag eid av Sam Smith gamle bryggeri. Deres puber er en go-to for vakre bygninger, tradisjonelle øl, og koselig interiør. Det er ingen store merker, bare strålende tilbud fra sitt eget bryggeri i Tadcaster, Yorkshire.

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

Beer Route Med tog – Beste øl i Europa: Pilsner Urquell bryggeri i Pilsen, Tsjekkisk Republikk

Drink the Best Beers in Europe with your friends

 

Selv om bryggeriet har modernisert siden 1993, miles av aldring kjellere som gjenstår jordisk er en del av turen. En underjordisk vandring ender ved en åpen tregjæring og et par av de store trefatene av den typen som ble brukt til å aldre hele Pilsner Urquell.

Ølet fra banen foret super fat er, helt enkelt, den beste pils vi noensinne har smakt. Og du bør teste det ut selv! Pilsner Urquell bryggeri inviterer deg til å ta en unik tur. Du vil erfaring eventyr og underholdning i de historiske kjellere, lære om brewing prosessen og smake på utmerket lager, selvfølgelig!

Nürnberg til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

 

Beer Route Med tog – Beste øl i Europa: Tyskland (IKKE München)

Kan vi la deg inn på en hemmelighet? Den beste øl i Tyskland er ikke i München. Tyskland har en enorm rekke enestående øl. Selv mange av landets hverdagslige trakter er utrolig god. Men ikke alle øl kan være utmerket, selv i landet der øl er en legende. Hvis du er ute etter variasjon og du liker øl med karakter og sizzle, gjør deg selv en tjeneste og planlegger en tur til det bayerske baklandet, hvor øl er en del av lokal kultur og er brygget av virkelige mennesker med historier å fortelle.

Köln til Frankfurt Togene

München til Frankfurt Togene

Hanover til Frankfurt Togene

Hamburg til Frankfurt Togene

 

nedre Bayern – Niederbayern

nedre Bayern - Niederbayern

 

Denne strekningen av territoriet til East of Munich strekker seg gjennom Den bayerske skogen til den østerrikske og tsjekkiske grense og er en av de minst reiste regionene i Tyskland. Det alene gjør Nedre Bayern en attraktiv mål, men historie og kultur av øl gjør det enda mer attraktivt.

Sytti små og mellomstore bryggerier operere i denne delen av Bayern. Noen av dem daterer seg tilbake til 1400-tallet. Elleve av dem var enten fastsatt av kirke, drives av klostre, eller som eies av adelen. Tre er fortsatt drives av tyske baroner og en er den eldste klosteret bryggeriet i verden. Nedre Bavaria er en skjult skatt når det kommer til øl.

 

Ønsker du å få de beste øl i Europa? (Ansvarlig selvfølgelig!) Så bestiller du tur med Lagre et tog Det er ingen peaky skjulte avgifter, noe som betyr mer penger til øl!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-beers-route-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)