Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 09/07/2021)

Europa produserer og forbruker en ufattelig mengde kaffe, den har de beste kaffebarer og kafeer i Europa. Det er ærlig talt et mekker av kaffeelskere, mye mer enn bare det. Cafe kultur er et vindu mot verden. Vi oppsøke kaffebarer mer enn vi besøker interessante museer, monumenter, templer, og kirker! Hva ville Paris, Wien, og Italia være uten sin misunnelsesverdig cafe kultur?

Her er 10 Beste kafeer for den beste kaffen i Europa!

Kaffe og kafeer koble oss. Vi nippe og duft, forlovet med interessante lokalbefolkningen eller kjære, og koble fra oppstyret i det moderne liv. Det er den elixir av produktivitet.

Det er hundrevis av de beste kaffebarer i Europa er verdt å besøke, disse er et utvalg av hva vi mener er de 10 Beste kafeer for den beste kaffen i Europa:

 

1. Barcelona: Satan Coffee Corner

Denne kaffebaren setter hoften i hipster. Det eies av en 25 åring som er forelsket i kaffebønne. Han har omhyggelig mestret kunsten å brygge hans blander. De endrer med sesongen så sørg for å spørre ham hva dagens blandingen er.

For å komplettere disse sublime brygger, en rekke hjemmelagde snacks er tilgjengelig for kjøp. Trekke opp en stol, nyte store vinduer som slipper en strøm av lys inn og se på at verden går av. Dette er definitivt en av de beste kaffebarer i Europa. Barcelona: Satans Coffee Corner

 

2. Zürich: Cafe Odeon

Art deco er den nydelige stilen til Cafe Odeon i Zürich. Dette bohem klassiske åpnet sine dører i 1910 og er kjent for å være tilholdssted for forfattere, poeter, musikere, og intellektuelle. Noen av de mest berømte besøkende inkluderer Albert Einstein og Picasso.

Dette er gamle skolen europeisk eleganse med stor takhøyde, brasserie fittings, speilvendte vegger, og formelt kledde servitører.

München til Zürich Togene

Berlin til Zürich Togene

Basel til Zürich Togene

Wien til Zürich Togene

 

Beste kafeer for den beste kaffen i Europa

 

3. Paris: O Coffee

En surf-inspirert kaffebar i Paris er hva du får når en Aussie og Frenchie starte en kaffebar, i en av de mest berømte kafékulturbesatte byene i verden. Det gjør det høyt på listen over de beste kaffebarer i Europa.

O Coffee skuffer ikke med noen favoritter blant noisettes, caps, og flate hvite. Egg Benedict er en showstopper, så sørg for å bestille den!

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Paris: O Coffee

 

4. Wien: Cafe Schwarzenberg

Wien har en rik kaffe kultur historie; folk samler seg og diskutere politikk, Religion, og vitenskap. Forfattere og tenkere sipping perfekt brygge i dyp filosofisk samtale. Ikke mye har forandret seg fra gamle dager til i dag, og det er en av våre favoritt beste kaffebarer i Europa.

Cafe Schwarzenberg er det ideelle kaffebar i Wien. Det er tradisjonell, nydelig, og perfekt fotogen for ditt neste stor Instagram bilde, #kaffe.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Wien: Cafe Schwarzenberg

 

5. Brussel: krus

Takk til bedrifter som Mok, Brussel tjener sin plass på de beste kaffebarene på Europa-kartet.

De steker kaffebønnene selv, noe som betyr at de er av høyeste kvalitet.

Maten som serveres på Mok er alt vegetarretter, mens du drikker en deilig flat hvit, du kan brette inn søt grøt med nøtter, grapefrukt, granateple, og vegansk yoghurt.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Brussel: Mok er på listen over beste kafeene For den beste kaffen i Europa

 

6. Italia: Milano Roastery

Starbucks i Italia? Det føles galt og ennå, det er så riktig. Espresso er en gave Milan ga verden og Milano Roastery hyllest til det geniale skaperverket.

Det har blitt kalt teater kaffe. Den har definitivt en plass på våre beste kaffebarer i Europa liste. Denne plassen er en feiring av kaffe tradisjoner og har en smaking rom med en state-of-the-art Roastery. Tenk Willy Wonka møter kaffe.

Genoa til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Bologna til Milan Togene

Firenze til Milano Togene

 

 

7. Lisboa: København Coffee Lab

København Coffee Lab er en liten kjede og en operasjon som gjør store bølger i kaffeindustrien. Det er fort bli en av de beste kaffebarer i Europa. København Coffee Lab er en fast tro på den tredje bølgen kaffe kultur. Dette betyr at de setter kaffe som en håndverker eller hobby drikk og tydelig som gjør hele forskjellen.

Lisboa: København Coffee Lab

 

8. London: Kaffeine

Eierne av Kaffeine reiste til Australia og New Zealand, og fant sin inspirasjon for en kaffebar som de kunne åpne i London. Deres drøm ble realisert, og de åpnet et av de beste kaffebarer i Europa.

Som med de fleste kaffebarer i Europa, mat er en del av opplevelsen og Kaffeine er intet unntak. salater, smørbrød, og alt varmt ut av ovnen står på menyen.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Kaffeine London på listen over beste kafeene For den beste kaffen i Europa

 

9. Edinburgh: Brew Lab

i Edinburgh, Brew Lab er i trend og er en av de beste kaffebutikkene i Europa.

Brew Labs unike har folk som banker på dørene for mer. Deres kaffe-menyen er et bevis på deres lidenskap.

Den har fire roterende single-opprinnelse kaffe. To har blitt brygget på sitt brygg bar og de to andre på deres espresso bar. Kaffe parene evnet med kake eller bakverk, hvilken brygge Lab har ingen mangel på.

Edinburgh: Brew Lab

 

10. Praha: mixed

Moderne, lys, og livlig, Misto er et must.

Navnet er tsjekkisk for, Plassen. Deres spesialitet er rike kaffedrikker og deilig mat.

Uansett tid, frokost, lunsj, eller middag, Misto vil ønske deg velkommen i ekte stil og sørg for at du får din koffein fikse.

Nürnberg til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

 

Praha: Misto Coffee Shop

 

Likte vår artikkel “10 Beste kafeer for den beste kaffen i Europa”? bok med Lagre A Train og starte kaffe kafé kultur reisen!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Beste kafeer for den beste kaffen i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)