Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 10/04/2021)

Autentisk krydret og full av utrolig smaker, god kinesisk mat er noen ganger vanskelig å komme med i Europa. derimot, den gode nyheten er at det er betydelige kinesiske restauranter i Europa - må du vite hvor du finner dem, og hvordan komme dit. Siden de fleste av dem er i store europeiske byer eller hovedsteder, det er å foretrekke å ankommer med tog.

Med en velutviklet raske tog nettverk at Europa kan skryte, det er mulig å komme hvor som helst i løpet av noen timer - og nyte naturskjønne ruter på måten også. For de av dere som ønsker noen asiatiske mat stifter, her er de beste kinesiske restauranter i Europa, og hvordan komme dit med tog:

 

Sea Palace - Amsterdam, Nederland

De fleste restauranter er fokusert på å gi kunden noe flott å smake. derimot, Sea Palace i Amsterdam tar sikte på å gi deg en erfaring som ikke bare vil engasjere smaksløkene, men også være lett på øynene. Bygget som en pagode, Dette flytende restaurant er et perfekt sted å slappe av med noen av de beste kinesisk mat der ute.

risretter, dumplings, boller, vårruller - you name it, de er alle på menyen og smaker like autentiske som hvis du var i Kina. Det er det som forventet fra en av de beste kinesiske restauranter i Europa. Hvis du ønsker å komme til Amsterdam med tog, du kan ta en togtur fra Paris, Berlin, og annen europeiske byer.

Hamburg til Amsterdam Tog

Hanover til Amsterdam Tog

Luxembourg til Amsterdam Tog

Dortmund til Amsterdam Tog

 

Gode ​​Venner og beste kinesiske restaurantene i Europa - Berlin, Tyskland

I en by stappfull av kinesiske restauranter, blir erklært en av de beste kinesiske restauranter i Europa har spesiell betydning. Lokalisert i Kantstrase, i Berlins Chinatown, Gode ​​venner er en etablering som kan skilte med en omfattende meny og autentisk mat foretrekkes av både kinesiske innvandrere og turister.

Du vil ikke gå galt hvis du besøker gode venner når du er i Berlin. Til komme til Berlin, du kan ta tog fra nesten hvilken som helst storby i Europa og være der i løpet av timer.

Dortmund til Berlin Togene

Düsseldorf til Berlin Togene

Dresden til Berlin Togene

Heidelberg til Berlin Togene

 

Hangzhou - Roma, Italia

Når vi tenker på Italia, vi vanligvis ikke koble den til kinesisk mat. Hvis du føler det samme, vil du sannsynligvis bli overrasket over å høre at italienerne gjøre har en soft spot for kinesiske spesialiteter. Og en av de beste kinesisk mat restauranter i Europa, Hangzhou, sikkert beviser at krav.

Den inneholder noen italienske påvirkninger, men de fleste av menyen er autentisk kinesisk mat som du må prøve hvis du befinner deg i Roma. Omvisning Italia med tog å gjøre det skje, eller ta tog til Roma fra en av de andre europeiske hovedsteder.

Terni til Roma Togene

Foggia til Roma Togene

Grosseto til Roma Togene

Arezzo til Roma Togene

 

Cite Du Dragon er selvfølgelig blant de beste kinesiske restaurantene i Europa - Brussel, Belgia

sun in Brussels

 

En annen restaurant som har en fantastisk interiør og hagedesign sammen med sine fantastiske retter, Cite Du Dragon i Brussel er rettmessig kalt en av de beste kinesiske restauranter i Europa. Med over 300 seter og en utsøkt dekorativ hage, du vil føle at du gikk inn i en skikkelig orientalsk drøm. Noen parabolen er fantastisk, men vi skal skille ut dim sum og husets spesialitet, Pekingand, som to ting du må prøve hvis du er besøker Brussel med tog.

Brugge til Brussel Togene

Maastricht til Brussel Togene

Halle til Brussel Togene

Gent til Brussel Togene

 

China Kitchen Ingen. 27 - Wien, Austrien

Best Chinese Restaurants in Europe / Vienna chapter

 

I Chinatown i Wien, China Kitchen Ingen. 27 blir ofte nevnt som en av de beste. Hvis du liker maten krydret, Dette er stedet. De tilbyr også noen mer uvanlige retter, slik som blekksprut salat, men vi anbefaler Gong Bao kylling hvis du ønsker å holde fast med klassikerne. Du kan enkelt reise til Wien med tog fra de fleste store europeiske byer, så ikke gå glipp av denne muligheten.

Dortmund til Wien Togene

Dresden til Wien Togene

Heidelberg til Wien Togene

Düsseldorf til Wien Togene

 

Klar til å smake på utsøkte retter fra noen av de beste kinesisk mat restauranter i Europa? Bestille togbilletter tidlig, og hoppe på et tog å ta deg til din neste store gastronomisk eventyr.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-chinese-restaurants-europe%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)

  • Hvis du ønsker å være snill mot brukerne, du kan lede dem direkte inn i våre søkesider, i denne linken finner du våre mest populære tog ruter – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – innsiden du har våre forbindelser med / no /, men du kan endre det til / FR / eller / DE / eller / det / og flere språk