Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 11/04/2021)

Det europeiske kontinentet er viden kjent for sin fantastiske og deilig sjokolade. Faktisk, mange chocoholics som liker å reise sier at de hadde mulighet til å smake noen fantastiske smaker under sine reiser. Hvis du gjør din vei gjennom Europa og elsker sjokolade, Vi har gode nyheter for deg! Lagre et tog så på den europeiske sjokolade scenen og har satt sammen en liste over de 10 beste sjokolade butikker i Europa. Skulle du finne deg selv i et av disse landene, og du får en craving for noen fantastiske sjokolade, ta deg tid til å besøke en av disse stedene. Du kommer ikke til å bli skuffet.

 

1. Beste Sjokolade Butikker I Paris – Debauve og Gallais

Frankrike er blant de høyest rangerte landene for sin sjokolade. Du er sikker på å se mye av sjokolade butikker mens du gjør din vei gjennom gatene i hovedstaden. Faktisk, du kan bli overveldet av antallet sjokolade butikker du støter. For å sikre at du oppleve det beste Paris har å tilby, Vi spurte rundt for må-besøk sjokolade butikk i Paris. Mange svarte at det må være Debauve og Gallais. Denne fantastiske butikken er ikke bare den eldste i byen, men det er en klassiker. Den ble åpnet i 1800 og har skapt deilig sjokolade for publikum helt siden. Faktisk, de var så stor da de åpnet for at de ble sjokolade leverandører for den franske domstolen og Napoleon. Mange store franske ledere likte sjokolade, og så kan du.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Debauve and Gallais Chocolate Paris

 

2. Viziovirtù

Når det kommer til Italia, mange hensyn Viziovirtù som en må-besøk sted for sjokolade elskere. Den populære butikken ligger i sentrum av Venezia, og er en chocoholics drøm. Alt i butikken er håndlaget med de beste råvarer tilgjengelig. De tilbyr en perfekt blanding av utrolig smak og en hyggelig venetiansk atmosfære. Faktisk, deres filosofi rundt sjokolade er fascinerende. De følger tradisjonelle metoder og håndverk alt for hånd. Kombiner det med kun de beste råvarer, og du har et must-besøk sted i hjertet av Venezia.

Milano til Venezia Togene

Padua til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

3. Best Chocolate Butikker i Amsterdam – vanroselen

Nederland er vanligvis ikke det første stedet som kommer til tankene når du tenker på sjokolade. derimot, det er fortsatt en flott sted å smake på noen av de beste sjokolade i verden. En av de mest populære butikkene er i Amsterdam. vanroselen er en må-besøk sted for alle som ønsker å prøve verdensklasse sjokolade. Alt i butikken deres er håndlaget, kombinere sjokolade med forskjellige frukter og urter for å skape unike og appetittvekkende godbiter.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

4. Sjokoladehuset Nathalie Bonn

Hvis du reiser gjennom Luxembourg, Sørg for å stoppe ved denne fantastiske sjokolade butikk som har blitt et verdensomspennende navn. derimot, originalen er Sjokoladehuset Luxembourg ligger overfor Grand Ducal Palace, og det er hjem til noen av de beste sjokolade kreasjoner i verden. Ligger ved siden av royalty, du kan være sikker på at de gir bare best. Nyt en himmelsk opplevelse med noen av de beste smakene i verden.

Antwerpen til Luxembourg Togene

Brussel til Luxembourg Togene

Metz til Luxembourg Togene

Paris til Luxembourg Togene

 

 

5. Beste Sjokolade Butikker i Wien – Sjokoladeproduksjon

Hvis du noen gang ta en spasertur gjennom den velstående bydelen Hietzing i Wien, betale et besøk til Sjokoladeproduksjon. I dette fantastiske butikken, du kan finne noen av de beste sjokolade i Europa. Presentert i glass husets for alle å se, kan du se noen av de mest raffinerte varianter av sjokolade i landet. Du kan gå dit for å nyte sjokolade eller å delta på en workshop og lære litt om kunsten å lage sjokolade.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

6. Erich Hamann

Hvis du er ute etter en butikk som er rik på historie og smak, så ser ikke lenger enn Erich Hamann i Vest-Berlin. To ting gjør denne butikken skiller seg ut. for det første, det er fantastisk historie av butikken selv. Det går tilbake til 1928, og den ligger i en bygning i Bauhaus-stil som overlevde andre verdenskrig. for det andre, det er deres ære av tradisjon og god smak. De har fortsatt den originale oppskriften fra butikker åpning og elsker å fokusere på mørk sjokolade. derimot, de selv tilbyr hvit sjokolade og diverse andre smaker. Deres sjokolade bark er snakk om byen, så sørg for å prøve det hvis du besøker butikken.

Berlin til Potsdam Togene

Berlin til Hamburg Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Berlin til München Trains

 

7. Beste sjokolade butikker i Brugge – The Chocolate Linje

Belgia er blant de beste når det gjelder kunsten å lage sjokolade. Vandre gjennom Belgia byene, vil du se en rekke deilige retter på skjermen. En av de beste stedene å få fantastisk sjokolade er The Chocolate Linje i Brugge. Butikken er en må-besøk for alle som nyter et godt stykke sjokolade. Det er mange tradisjonelle smaker og mye moro og eksperimentelle sjokolade å velge mellom. Det som får Chocolate Line til å skille seg ut er prosessen med å lage sjokoladen. De gjør sjokolade rett fra bønne og har spesialisert utstyr for sliping og blande sjokolade. Neste gang du er i Brugge, ta deg tid til å nyte fantastiske smaker og utsøkte opplevelser på The Chocolate Line.

Brussel til Brugge tog

Antwerpen Brugge Togene

Halle to Brugge Togene

Gent til Brugge Togene

Bruges The chocolate line is on the Best Chocolate stores in Europe list

 

8. Max Chocolatier

Sveits er kjent for sin sjokolade. Faktisk, vi kan tilskrive melkesjokolade til den sveitsiske. Når du kommer til landet, du vil legge merke til at sjokolade er overalt. Nesten hvert sted du går til, er full av sjokolade butikker som tilbyr en matbit. Hvis du ønsker å oppleve det beste Sveits har å tilby, mange er enige om at Max Chocolatier er den perfekt sted å besøke. Det er en lokal favoritt, og for en god grunn. De bruker førsteklasses råvarer og produsere noen av de beste sjokolade i Sveits. De har også en unik, fire årstider meny som gjør sesong sjokolade smaker. For å konkludere, kan du oppleve en rekke smaker, avhengig av når du besøker butikken.

Zurich til Lucerne Togene

Bern til Lucerne Togene

Geneva til Lucerne Togene

Konstanz til Lucerne Togene

 

9. Beste Sjokolade Butikker I Budapest – sjokolade Rozsavolgyi

Ungarn er en skjult perle for chocoholics. De gjør en rekke fantastiske desserter, og deres sjokolade er eksepsjonell. Et must-besøk for å nyte fantastisk sjokolade er sjokolade Rozsavolgyi i Budapest. Det tilbyr en rekke søte godbiter og, viktigst, utrolig sjokolade kreasjoner. Deres sjokolade oppnådde internasjonal berømmelse med sin sjokolade drops, og når du prøver dem, det er klart hvorfor. De rike, estetisk tiltalende retter er himmelsk. Kom gjerne innom hvis du er reiser til Budapest.

 

10. Sprungli

Sist i vår liste over 10 Beste sjokolade butikker i Europa er Sprungli. Hvis du er ute etter et sted som bærer den klassiske ideen om sveitsisk sjokolade, ser ikke lenger enn Sprungli i Zürich. Butikken ble åpnet i 1859 og har gjort utrolig, håndlagde sjokolade kreasjoner helt siden. Hvis du ønsker å oppleve god sjokolade produsert fra de fineste ingredienser, besøk Sprungli.

München til Zürich Togene

Berlin til Zürich Togene

Basel til Zürich Togene

Wien til Zürich Togene

Sprungli is on the Best Chocolate stores in Europe list

 

For å konkludere, Europa er et spennende sted for noen som er ute etter den beste sjokolade og beste sjokolade butikker eller bare en Choco fan.

Er du klar til å oppleve en chocoholics paradis under din neste tur gjennom Europa? Bestill en togbillett til ditt ønskede reisemål og smake på alt de har å tilby.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Beste sjokolade butikker i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-chocolate-stores-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)