Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 28/01/2022)

Jule Markets med tog hjelper deg å få i julestemning med en tur til en av Europas beste byer. Reise med tog og gjøre opplevelsen mest magiske noensinne! Mange stasjoner ligger i hjertet av sentrum, gjør det å reise med tog til den enkleste måten å nå målet ditt. Enten du skal handle gaver til familien, prøve gløgg, eller å bare nyte julestemning med dine kjære, du er sikker på å ha en uforglemmelig ferie. Vi har samlet noen av Europas beste julemarkeder med tog at du ikke vil gå glipp av.

 

Firenze, Italia er vårt førstevalg for julemarkeder med tog

En av de mest magiske tider av året å besøke Italia er under juletider. Ta toget til Firenze og se de gamle monumentene lyser opp med julelys og lukte på roasting kastanjer i luften.

Milano til Firenze Togene

Roma til Firenze Togene

Napoli til Firenze Togene

Venezia til Firenze Togene

 

Et populært marked i besøke i Firenze er Piazza Santa Croce i Firenze. Denne er fylt med vakre tre boder og er kjent for å være en tradisjonell tysk julemarked. Piazza Santa Croce er et perfekt sted å plukke opp unike gaver og lokale delikatesser.

 

London, England

Markere starten på denne julen Markets med tog med en togtur til London. London er full av juleglede fra november til januar. Besøk London vinterlandskapet ved Hyde Park og se trær dekorert med juletrebelysning, en stor utendørs ski skøytebane, en karusell, carol sangere og så mye mer i markedet. Det er mange mindre markeder å velge mellom rundt Londons National History Museum hvor du kan holde varmen i skarp vinter luft med et glass Glühwein og litt festlig mat. Plus, med fantastisk tog fares til London, du vil ha noen ekstra besparelser for mer shopping!

Amsterdam til London Trains

Maastricht til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

 

Berlin, Tyskland

Reis til fortryllende julemarkeder med tog!! Berlin er lett tilgjengelig med tog i Europa som gjør det perfekt reisemål. Oppdag den tyske hovedstadens rike og fascinerende historie, samt deres ulike julemarkeder, med den beste sesong kjøpesenter, arrangementer, og kulinariske herligheter!

München til Berlin Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Louise Liljestrand (@louiseliljestrand)

Gendarmenmarkt er et must-see! Dette oppsettet er anerkjent som et av de mest pittoreske av Berlins julemarkeder. Smak noen lokale godbiter som pepperkaker, ristede kastanjer, gløgg, og pølser for det ultimate Tyske juleopplevelse.

 

Praha, Tsjekkisk Republikk

I motsetning til noen større markeder i Europa, Prags julemarkeder med tog tilbyr mer autentisitet og komfort. Hvert marked har en uforglemmelig atmosfære. Minutter unna sentralstasjonen er lyst dekorerte trehytter på Praha Torget i gamlebyen. Her lokalbefolkningen og besøkende samles for fyll julestrømpen, treleker, Juletrepynt, håndlagde smykker, og duftende stearinlys.

Valget av mat og drikke som selges på markedet er veldig sjenerøs. Besøkende kan se frem til tradisjonell tsjekkisk mat som grillet svinekjøtt, Tsjekkisk muffins, conkers, øl, mull, og andre typiske spesialiteter fra det gamle tsjekkiske kjøkkenet. Det er noe helt spesielt om et julemarked i Praha. Følg oss på Twitter og Facebook å holde et øye med våre nyeste tilbud.

Frankfurt til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

 

Wien, Østerrike er vårt siste julemarked med togby

Nyt en storbyferie med tog til festlige Wien! Wien er en by av nostalgi og romanse og tilbyr aller beste av julemarkedene i Europa. De togstasjon ligger bare noen minutter med taxi eller buss fra sentrum som gjør Wiens julemarkeder med tog lett å nå. Den mest populære marked i denne hovedstaden foregår på Rathausplatz, hvor plassen er godt opplyst av blinkende lys og sin spektakulære juletre.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Prøv den deilige slag og tradisjonelle søtsaker som du ser fra stall til stall for gaver og dekorasjoner, også hver kveld live trompetkonserter utføres fra Rathaus balkong, Dette er en fin måte å avslutte en perfekt dag.

 

Gjør denne julen en til å huske med et besøk til en av Europas ekstraordinære julemarkeder med tog. Bestill din billett på nett å bruke vårt pris finder og gjøre store besparelser på forhånd.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-christmas-markets-by-train%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)