Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 03/12/2021)

Kan du tro at det snart er den tiden på året igjen? Det er den vakreste tiden av året! Virkelig komme inn i ånden med den beste julemarkedene i Tyskland! Fra slutten av november til julaften, bytorg over hele Tyskland summer det av julemarkeder. Som en av de mest verdifulle tradisjoner i Deutschland (Tyskland på tysk), store byer og små tettsteder både feire advent sesongen. Så ta en varm krus gluhwein og forberede seg til klokke kastanjer roasting on an open fire i disse kan ikke gå glipp ferie hot spots.

 

1. Frankfurt Romerberg Og St. Pauls Christmas Market Square

Dette er hva de beste julemarkedene i Tyskland drømmer er laget av. Unnslippe travelhet Frankfurt inne i byen Gamlebyen, som blir til en juledrømmeland i jula. Romerberg og St. Pauls kvadrat består av pittoreske bindingsverkshus. De er fylt med tre hytter dekket med lys, ornamenter, og kranser. Pass på å ikke gå glipp av den populære pealing av klokkene, en julaften tradisjon der kirkeklokkene i Gamlebyen ring ut i harmoni hele distriktet for en utrolig konsertopplevelse.

Köln til Frankfurt Togene

München til Frankfurt Togene

Hanover til Frankfurt Togene

Hamburg til Frankfurt Togene

Frankfurt Romerberg And St. Pauls are the Best Christmas Markets in Germany

 

2. Monschaus julemarked

En mindre affære enn Frankfurt, men like magisk! Dette er en liten landsby ligger innenfor fjellene langs Belgia grensen. Monschau virkelig kommer til live ved juletider med de beste julemarkedene i Tyskland.

Byen juledekorasjoner har vist seg å være så populært at lokalbefolkningen har åpnet opp en året House of julen. Så, hvis du ikke liker Julen, så dette er definitivt ikke stedet å bo! En dagstur fra Köln, Düsseldorf eller, gå og se byen belyse i skumringen mens nibbling på sine regionale Monschauer Dutchen spongecake og nipper til gløgg før du hodet tilbake til byen. Med sine brosteinsgater, snødekte halv tømmerhus, og svingete bekk er det intet mindre enn idylliske.

Berlin til Aachen Togene

Frankfurt til Köln Togene

Dresden til Köln Togene

Aachen til Köln Togene

 

 

3. Rothenburg ob der Tauber Reiterlesmarkt

Dette er definitivt en av Europas mest vakre middelalderbyer. Det er så vakker det ser mer ut som en film satt. Dette gjelder spesielt ved juletider, og er markert ved hosting noen av de beste julemarkedene i Tyskland.

Silhuetten av porten og forsvarstårnene formidler auraen til et eventyr. Når du kommer inn gjennom en av de gamle portene, vil du umiddelbart føle seg trygge innenfor hevdvunne veggene i denne romantiske stedet. Rothenburg fortryllelse har seiret over det siste 1,000 år og fortsetter å trylle sin fortryllelse over internasjonale besøkende.

Siden det 15. århundre, en fantastisk julemarkedet har alltid vært en funksjon i festlig jula. Dette markedet kan se tilbake på en 500 år gammel tradisjon, og siden denne gangen har det klokt endret seg lite fra sin historiske opprinnelse. Mange kulturelle arrangementer avholdes i forbindelse med dette markedet. Høydepunktet på markedet, derimot, er utseendet på Rothenburg Riders, som også ga dette markedet sitt navn. Den historiske opprinnelsen til ryttere kommer til oss fra dim og fjern fortid. Våre forfedre mente at de var sendebud fra en annen verden, som fløt gjennom skyene med sjelene til de døde i vinteren. Men bildet av denne mytiske karakter har endret seg gjennom århundrene. Mens en brukes til å skjelve i frykt før denne uhyggelige tall, i dag, unge og gamle ser frem til hans retur. Den ville rytter har blitt en vennlig messenger.

Berlin til Rothenburg ob der Tauber Togene

Stuttgart til Rothenburg ob der Tauber Togene

München til Rothenburg ob der Tauber Togene

Frankfurt til Rothenburg ob der Tauber Togene

Rothenburg Ob Der Tauber Germany

 

4. München Marienplatz Christmas Market

Kongen av München julemarkeder og en av de beste julemarkedene i Tyskland. Dette Christkindlmarkt kan bli funnet i Marienplatz, Münchens torget, med herlige boder spilling ut i den nærliggende shoppinggater også.

På grunn av sin sentrale beliggenhet i München Gamlebyen, Dette er uten tvil den mest turistifiserte og overfylt marked, men det er populært for en grunn: stall etter stall av tradisjonelle håndlaget kunsthåndverk, herlige snacks å få kjøpt, og det altfor romantiske bakteppet til Neues Rathaus. Pass på å dukke inn i gårdsplassen til Rathaus å se flere boder og Christkindl postkontor, hvor du kan få en spesiell Christkindl stempel for dine postkort / bokstaver.

PS: For å få en ekstra magisk utsikt, pass på å klatre opp St. Peters Kirke-Tårnet etter solnedgang for!

Düsseldorf til München Trains

Dresden til München Trains

Nürnberg til München Trains

Bonn til München Trains

Munichs Marienplatz

 

5. Nürnberg Christkindlesmarkt

Nürnberg Christkindlesmarkt, eller Nuremberg Christmas Market, er uten tvil Tysklands mest berømte julemarkedet. Julemarkedet på Nürnberg torget kan spores tilbake til dokumentene først nevne det i år 1628, men Nurembergers tror det går enda lenger tilbake.

Å holde tradisjonen er viktig, og flertallet av boder som selger sine varer selge ting som er alle laget regionalt. Selv de tre boder selv er laget av regionalt hentet gran!

Du vil finne 180 trehytter som selger alt fra de tradisjonelle Beskjær menn som dekorerer Nurembergers hus ved juletider til den opprinnelige Nuremberger som bare kan navngitt som sådan dersom de er produsert innenfor bygrensen og veie nøyaktig 23 gram.

Bremen til Nürnberg Togene

Leipzig til Nürnberg Togene

Hanover til Nürnberg Togene

Hamburg til Nürnberg Togene

The Nuremberg Christkindlesmarkt is one of the Best Christmas Markets in Germany

 

Klar til å føle den magiske julen ved å besøke de beste julemarkedene i Tyskland? Deretter hodet på over til Lagre et tog og bestille en billett på få minutter!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Best Christmas Markeder I Tyskland” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-christmas-markets-germany%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)