Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 08/10/2021)

Maten er slik strålende, spesielt deilig mat. Det er så lett å være besatt med det når du bor i Europa gir deg så mye grunn til det! De beste byene for matglade er i Europa, stoler på oss vi er matglade så vel, og så vil du når du er ferdig med denne bloggen! Bare, Les nøye.

 

Her er et utvalg av de beste byene for foodies i Europa som du kan nå med tog:

 

Lyon, Frankrike

Alle vet det nå - hvis du skal til Europa for å falle i kjærlighet, du er gå til Frankrike. Lite visste du om at du kommer til Frankrike for å bli forelsket i sine spisesteder, også! I et land kjent for sin kjærlighet til mat og forberede det, det er vanskelig å plukke en favoritt sted til fest. Ikke gjør feil, selv om – Lyon er en av Frankrikes øverste foodie steder å utforske! vår anbefaling: skiver salami rosetter servert med frisk grønn Cornichon pickles og pommes frites. Lyon er forbundet med Sveits med tog så du kan alltid pop over til denne “sjokolade land”For en søt måltid ferdig.

Lyons blir inne vår rangering av beste byene for matglade i Europa for sin sjokolade herligheter og mer.

Brussel til Lyon høyhastighetstog

London til Lyon Togene

Marseille til Lyon Togene

Amsterdam til Lyon Togene

 

 

Wien, Østerrike

Stedet midt i Wien er der du går for den beste sjokolade kake i Europa - Sachertorte. Rik på smak, mørk og dyp, Av denne grunn, vår kake ekspert tildelt Østerrike for å være en av de beste byene for matglade i Europa. så hvor du finner en? I noen av Wiens kaffehus! Dette er landets signaturen kake, og de lokale sørg for at du vet det er så.

MERK: Knipse noen bilder av byen og deres mat mens det – vil du gjøre Instagram skinne, ikke ya?

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Innsbruck til Wien Togene

Stuttgart til Wien Togene

 

Beste byene for matglade, bordet blir servert

 

Sankt Sebastian, Spania

Når du føler for å treffe alle de beste partiene i byen, bare spise ute i San Sebastian! For å være ærlig, du kan spise tapas hvor som helst i Spania, og du kommer til å elske det. MEN, å få det beste av det beste, prøv det i denne kystbyen. Hva gjør dette stedet så spesiell er først og fremst spekter av smaker og artisteri du kan velge mellom. Spicy og sur, varmt og kaldt, rustikk og sofistikert, er alle å finne i en enkel bar. Prøv et par stykker på hvert sted du finner. Du vil være full, men det vil være verdt det.

 

 

København, Danmark

Ja, tog mat kan være fantastisk, men ikke engang den beste toget mat sammenligner i København Noma! er varden på nordisk mat, og du bør gjøre alt i din makt for å gå sjekke det ut. Ikke bare gjør dette er en av de beste byene for matglade i Europa, men spisestedet har også vært nr. 1 plass på San Pellegrino liste for år! Ja, prisene er høye, men smaken du får er verdt det. Hvis du ønsker å pop over til Skandinavia med tog, København er en god inngangsport stopp for å gjøre nettopp det.

Bonn til København Togene

Hanover til København Togene

Frankfurt til København Togene

 

Vi Tetning vår liste over beste byene for matglade med Trieste, Italia

Vi kan ikke skrive om beste byene for matglade i Europa uten å nevne alle delicious av Italia. Vel ... ikke alle, men i det minste noen.

Trieste tilhørte den østerriksk-ungarske imperiet før første verdenskrig. Dette faktum her legger til betydningen av Trieste deilige retter. Hvorfor? Fordi Trieste historie igjen en betydelig innvirkning på sitt kjøkken. atypisk av typiske italienske retter, Trieste stolt på slike rare kombinasjoner av pasta og pizza sammen med surkål og skiver pølse, og lignende. Nyt nydelig mat, kremet sjokolade, og fabelaktig kaffe i byen hvor James Joyce begynte å skrive Ulysses. En fantastisk utsikt over Adriaterhavet vil ikke skade appetitten, enten. Sammenhengen mellom Italia og Slovenia er perfekt med jernbane, så du kan gi Slovenia en sjanse mens du er i nabolag.

Genoa til Trieste Togene

Roma til Trieste Togene

Milano til Trieste Togene

Firenze til Trieste Togene

 

Historie, mat, og Europa alltid går hånd i hånd, og du har nå en mulighet til å utforske det hele veldig lett. Tast inn Lagre et tog å kjøpe deg en rail billett og starte foodie eventyr i dag!

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-foodies-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)