Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 28/08/2021)

Amsterdam er en fantastisk by å besøke. Det er så mye å se og gjøre her at du vil sannsynligvis aldri bli lei. derimot, det vil fortsatt være flott å blande ting opp. Det er fordi Amsterdam er et flott utgangspunkt for flere flotte dagsturer.

Så, hvis du ønsker å gå på noen av de beste dagsturer fra Amsterdam, du har å velge rett sted. I denne artikkelen, vi vil dekke de fem beste dagsturer du kan ta fra Amsterdam. Også, Vi vil gi deg all den informasjonen du trenger på og hvordan vi skal nå disse stedene med tog. Ved slutten av stykket, du vil ha alt du trenger for å starte et utrolig eventyr i Amsterdam!

 

1. London: En av de aller beste dagsturer fra Amsterdam!

Når de bestemmer seg for å dra på en dagstur fra Amsterdam, de fleste velger noe i nærheten. Hva kommer til hjernen er byer i Nederland, Belgia, og kanskje Tyskland. derimot, de sjelden bestemmer seg for å dra til London.

Etter vår mening, dette er en av de aller beste dagsturer fra Amsterdam kan du ta. Hvorfor? Det er fordi dette dagstur ofte blir oversett. På grunn av det, du kan ha en unik opplevelse uten å måtte for mange turister trengsel din plass.

På toppen av det, London er en massiv by med mange spennende ting å se og gjøre. Plus, den er full av historie og fantastisk arkitektur. Hvis ikke alle som, du vil også få sjansen til å passere under berømt engelsk kanal.

Hvis du velger å gå, her er litt info du trenger på togtur. Det tar rundt fire timer å nå London via tog. Det er litt lenger, men så mange mennesker reiser til like fjerntliggende områder fra Amsterdam, det er mer enn bart. Alt du trenger å gjøre er å starte tidlig og returnere sent, og du vil ende opp med å ha en hel dag i London.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

London Best Day Trips from Amsterdam

 

2. Brukt: Hvor eventyret begynner

Vi vet alle at skjønnheten i Amsterdam hovedsakelig ligger i sine kanaler og arkitektur. derimot, visste du at alt som eksisterer i Brugge, Belgia? Tross alt, det er Bruges de kaller Nordens Venezia, ikke Amsterdam!

Hva er mer, Brugge har ikke bare alt dette, men er en av de beste eventyr byene i hele Europa. Det gjør en tur dit en av de beste løsningene for dagsturer fra Amsterdam.

Hvis du bestemmer deg for å gå til Brugge, du vil få sjansen til å beundre noen av de vakreste middelalderbygninger i hele Europa. Og om ikke det var nok, Brugge har noen av de mest delikate håndlaget sjokolade!

Når du går fra Amsterdam til Brugge, kan du enkelt gå med tog. Hele turen er veldig billig, og det vil ta deg mindre enn tre timer å nå den magiske byen.

Amsterdam til Brugge Togene

Brussel til Brugge tog

Antwerpen Brugge Togene

Gent til Brugge Togene

Bruges: Where The Fairy Tale Begins

 

3. Haag: Du kan ikke gå glipp av det!

Ut av alle dagsturer fra Amsterdam kan du ta, Hague er en som ikke bør gå glipp. Hovedårsaken til det er det faktum at Haag er en av de viktigste byene i Nederland. Det er også en av de vakreste.

Man skal ikke trenge noen flere grunner for å besøke. derimot, Hvis du vil vite mer, du bør være oppmerksom på at Haag er svært nær Amsterdam. De togtur bare tar rundt en time og er ekstremt billig.

Haag er sete for regjeringen i Nederland, slik at du kan forvente å se mye av imponerende bygninger. Byen er også plasseringen av International Court of Justice, som er en annen må-se sted.

Til slutt, når du kommer til Haag, sørg for å besøke Madurodam. Det er en miniatyr parkere du vil mest definitivt forguder.

Brussel til Haag Togene

Antwerpen til Haag Togene

Gent til Haag Togene

Brugge til Haag Togene

 

 

4. Köln: En ofte savnet perle av Tyskland

Tyskland er et land fylt med mange fantastiske byer. derimot, sjelden gjør folk anser de fleste av dem for en av sine dagsturer fra Amsterdam.

Selv om det er tilfelle, Tyskland er fortsatt verdt et besøk. Det gjelder spesielt hvis du bestemmer deg for å gå til Köln, en ofte glemt perle av Vest-Tyskland. Den praktfulle byen ligger på bredden av like fantastisk Rhinen. Hva er mer, Köln er sentrum av økonomien, kultur, og turisme av Vest-Tyskland.

Hvis du bestemmer deg for å gå til denne fantastiske byen, du vil ha tusenvis av år med historie å beundre. I sentrum av byen ligger a massiv katedral. Det er en av de mest flotte steder for tilbedelse du vil få se i hele Europa.

Den gode tingen om Köln er at det er bare rundt tre timer unna via tog. Så, Hvis du bestemmer deg for å gå dit for en dagstur, du vil komme deg til byen på kort tid.

Berlin til Aachen Togene

Frankfurt til Köln Togene

Dresden til Köln Togene

Aachen til Köln Togene

Cologne: An Often Missed Gem Of Germany

 

5. Dagstur til Paris fra Amsterdam: Hva mer å si?

Togturer fra Amsterdam til Paris pleide å være veldig lenge. derimot, i det siste, De bare går rundt tre timer, gjør Paris et perfekt reisemål for en av dagsturer fra Amsterdam.

Kjent for sine kunstmuseer, arkitektur, og mat, Paris er en destinasjon som trenger ingen introduksjon. Det er lite å si om denne berømte byen som ytterligere kan romantisere det eller lokke deg.

Fra Eifel Tower til Versailles, Paris er fylt til randen med steder å besøke og ting å gjøre. Byen lys er det mest populære reisemålet i hele verden, og vi vet alle hvorfor. Så, ikke kast bort tid på å lese om det og bare gå dit!

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Paris Best Day Trips from Amsterdam

 

Bunnlinjen

Disse fem beste dagsturer fra Amsterdam er sikker på å gjøre ferien uforglemmelig, og fordi de er alle lett tilgjengelig med tog, har du ingen unnskyldning for ikke å besøke når du er i Europa!

 

Og, hvis du har noen spørsmål, Ta gjerne kontakt med Lagre et tog!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Beste dagsturer fra Amsterdam Med tog” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-amsterdam/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)