Lesetid: 8 minutter
(Sist oppdatert: 05/11/2021)

Spennende, skummelt, interaktiv, underjordiske verdener, eller gamle villaer, de 12 verdens beste rømningsrom, er ikke for de svakhjertede. Tvert imot, bare de modige, dyktige lagspillere og puslespillelskere vil lykkes med å redde verden, og avsløre lenge glemte hemmeligheter. Hvis du tror du har det som trengs, bestill deretter en av disse 12 verdens beste rømningsrom, og prøv å slå oddsen.

 

1. Sherlocked Escape Room Amsterdam

Oppkalt etter den mest berømte detektiven i verden, Sherlocked rømningsrom er et av de mest spennende rømningsrommene i verden. I Sherlocked kan du velge mellom 2 veldig forskjellige opplevelser; Arkitekten eller hvelvet. En er 60 minutter lang, og den andre er 80 minutter lang, begge ideelle for en gruppe 4 mennesker, foreldre og tenåringer er hjertelig velkommen.

derimot, Hovedforskjellen mellom begge rømningsrommene er selvfølgelig aktiviteten. Arkitekten vil få deg til å løse mysterier i et nyoppdaget rom for å bevare verdens mest bevarte hemmeligheter. På den andre siden, hvelvet vil få deg til å bytte personas til tyver for å stjele en verdifull gjenstand fra en svært beskyttet safe. Mange før du har prøvd og mislyktes, men gjengen din kan være den som lykkes i denne hemmelighetsfulle og vanskelige operasjonen. Så, dette rømningsrommet blir med de mest unike tingene å gjøre i Amsterdam.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

Sherlocked Escape Room Amsterdam

 

2. Escape Hunt Worldwide

Escape Hunt -rommet har grener mange steder i verden, fra England til Singapore. Hvis du elsker ekstraordinære skapninger, Disney -historier, og Alice, da vil du elske dette rømningsrommet og reise for det eneste formålet med Escape Hunt, i hvert enkelt land.

Escape Hunt -rommet har en liste over rømningsrom, forskjellige i alle land. I Marseille, du vil søke etter venner etter at Houdini fikk dem til å forsvinne i det store sirkuset, eller i Storbritannia hjelpe Alice og venner med å redde Wonderland. Så, verdens gåter og mysterier trenger din hjelp og oppfinnsomhet i store byer i Europa og Asia.

 

Escape Hunt Worldwide

 

3. Enigma Quest i London

Ligger i Finsbury, i kort avstand fra London Bridge og Thames River, Enigma Quest rømningstilbud 3 fantastiske oppdrag. Hvis du reiser med venner, familie med barn, eller et par på jakt etter eventyr, da kan du velge mellom et rømningsrom på dypvanns ubåt og millionbyttet.

Hvis du er en adrenalinsøkende, kanskje den neste Thelma og Louise? da er gåtene i Enigma Quest perfekte for deg. I Mission Wavebreak vil du redde verden, og i Million Pound Heist, du må slå deg sammen om den største prisen i moderne historie. Så, hvis du tror du har det som trengs, deretter Enigma Quest Escape Room i hjertet av London har designet et episk eventyr på 60 minutter for deg.

 

 

4. Paradoksprosjektet 2: Bokhandelen Escape Room Athen

Hvis du er en rømningsfanatiker, deretter Paradox -prosjektet 2 i Athen er den ultimate rømningsopplevelsen. I motsetning til de andre fantastiske rømningsrommene i verden, Paradox Project -oppdraget inntar et helt nyklassisistisk hus i Athen. Det er riktig, søket ditt sprer seg over de mange rommene og de hemmelige passasjene i dette enestående huset.

Dessuten, rømningsrommet i bokhandelen er et 200 minutter misjon, som enkelt kan deles inn i 5-6 tema rømningsrom. Så, du vil faktisk nyte det beste av alle verdener, og det er en uvurderlig rømningsopplevelse. Et vakkert designet sett med gåter, flere mellomrom, trapp, venter spenningssøkere inne i en ekte bokhandel i Athen.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Paradox Project 2: The Bookstore Escape Room Athens

 

5. Mr.. X Mystery House Shanghai

Hvis du blir lei av skyskrapere i Shanghai, MR. Xs puslespillhus vil være et flott avbrekk fra den travle byen. Dette fantastiske rømningshuset har 5 rom, hver har et annet mysterium å løse. Du er i utgangspunktet låst inne i et rom i en time, uten en anelse om det store bildet. Utfordringen er å bruke alt i rommet, og til og med gaten, å prøve å finne veien ut av rommet.

MR. Xs rømningsrom er fulle av mysterier og utfordringer. I motsetning til de andre fantastiske rømningsrommene i verden, her må teamet ditt bruke alle sanser, observasjon, og logikk, å bare finne en vei ut av rommet. MR. X Mystery House ligger i hjertet av Bridge 8 II, Huangpu -distriktet, hvor eventyret begynner rett fra inngangen.

 

The Mr. X Mystery House Shanghai

 

6. Escape -båter og SOS Escape Rooms Dublin

Det ekstraordinære Escape Boats -rommet i Dublin er en av de beste 10 rømningsrom i verden. Her, du må sette sammen all din forstand og energi og finne en vei ut av lekteren. Faktisk, Escape Boats og SOS -rommene ligger på en lekter, utenfor Dublin -kaien.

Derfor, Escape room Boats og SOS er noen av de spesielle rømningsrommene i verden. Veien ut er full av gåter, kode-sprekk, og løse mysterier. Hvis rømningsrommet er en del av en spesiell feiring, selskapet kan til og med ordne fingermat fra nærliggende barer på kanalen Dock.

 

Escape Boats And SOS Escape Rooms Dublin

 

7. ParaPark Escape Room Budapest

Det største mysteriet i Budapest venter på deg i kjelleren på rømningsrommet i ParaPark. Du vil gå ned for å finne ledetråder som ligger rundt i det første rømningsrommet noensinne i Europa. Her, du vil befinne deg på et åsted, Twin Peaks inspirert. Så, vær forberedt på å spille detektiv, og hjelpe teamet ditt ut av boksen, som du tenker ut av boksen, eller kjeller, for den saks skyld.

Åsted 95 er i NYC, hvor gjenger kjemper på gatene, og tragedien skjer. Så, du vil bli kalt til å finne ledetrådene, lagre papirene for å finne forbryteren før slutten av en time. Å konkludere, rømningsrommet i ParaPark er for sterkhjertede thrillere og kriminelle.

Wien til Budapest med tog

Praha til Budapest med tog

München til Budapest med tog

Graz til Budapest med tog

 

8. Rommet Berlin

Rommet har 4 oppdrag, Hver 75 minutter lang, hver utfordrende, og hver vil få deg til å reise i tide til et annet rom. Skattejakt i Humboldt University, en praksisplass hos den største spøkelsesjegeren, eller hjelpe den store Berlin -etterforskeren med å fange Killer of Berlin, det er tydelig at disse oppdragene ikke er for den lett skremte spilleren.

Derfor, velg utfordringen din nøye, og kommer godt utstyrt med vett, kjole, og modig hjerte. The Room Escape i Berlin er en 2017 Golden-Lock-vinner, designet for å utfordre enhver rømningsentusiast. Dessuten, dette rømningsrommet er absolutt verdt en tur til Berlin, for andre og femte gang.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

The Room Berlin

 

9. Catacombs Escape Room Paris

Dette uvanlige rømningsrommet i Paris er bare for de modigste entusiastene. Hvis du ikke har funnet ut av navnet, Catacombs fluktrom tar deg århundrer tilbake til et sted med mørke i den underjordiske verdenen i Paris. Mens Paris er en av de mest vakreste byene i verden, katakombene er skumle, og noen vil si litt skummelt.

Dermed, hvis du er en risikotaker, og gåsehud er ikke en merkelig følelse, bestill deretter Catacombs fluktrom. Å spille Escape Room -spillet her vil være en spennende opplevelse og en ny forandring fra å besøke hagen, eller handle inn Paris.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Bridge In Paris

 

10. Harry Potter Escape Room Praha

Å unnslippe Harry Potters rom er et familiemisjon. Innredningen og gåtene er barnevennlige, med interaktive figurer barna kan kommunisere med. I tillegg, du og barna vil motta magiske tryllestave, slik at de kan oppleve den spesielle verdenen til Harry Potter.

Harry Potter rømningsrom i Praha er en 60 minutter misjon. I løpet av denne magiske timen, teamet ditt må finne tre gjenstander gjemt i hemmeligheten Harry Potter rømningsrom, Harry Potter Escape Room er en morsom og spennende tid for hele familien i Praha.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Harry Potter Escape Room Prague

 

11. Utendørs fluktspill i Villa Borghese Roma

Alle reiser til Italia for å spise, villaer, og lokal vin. Med dill av rømningsrom som erobrer verden, Italias beste steder har blitt de mest fantastiske rømningsrommene. Den fantastiske Villa Borghese er utgangspunktet for a 2.5 timer med å løse gåter. Villaen er et utendørs rømningsrom hvor du vil gå videre fra ledetråd til ledetråd med båt.

Dette unike rømningsrommet ligger i Roma. Så, når du er ferdig med å utforske Colosseum, du vil oppdage vakre skjulte steder i den italienske hovedstaden. Å konkludere, Villa Borghese er det beste utendørs rømningsrommet i Europa. I motsetning til kjellerne, biblioteker, og katakomber, her vil du samhandle i det vakreste italienske landskapet.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Venezia til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

Villa Borghese Rome

 

12. Laboratoriet Escape Room Bunschoten

En time fra Amsterdam, Laboratoriets rømningsrom i Bunschoten er helt verdt kjøreturen eller Togturen fra alle steder i Europa. Bunschoten har 3 rømningsrom, men laboratoriet er det beste, og et av de beste rømningsrommene i Europa.

For å fullføre det utfordrende oppdraget, du vil gå inn i Dr. Steiners laboratorium, akkurat som han forlot det for 7o+ år siden. Oppdraget ditt vil være å oppdage hva som skjedde med den stakkars legen, og du må samle all din styrke og oppfinnsomhet for å løse dette mysteriet bare 60 minutter. Åpenbart, du kan ta med 2-3 partnere til oppdraget, så husk å bestille på forhånd.

 

The Laboratory Escape Room Bunschoten

 

her på Lagre et tog, vi hjelper deg gjerne med å løse verdens største mysterier. Hver av de fantastiske rømningsoppdragene er bare en togtur unna dørstokken din.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “12 beste rømningsrom i verden” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fbest-escape-rooms-world%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)