Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 11/06/2022)

Når du har opplevde komforten, bekvemmelighet, og generelt fantastisk med togreise, det er en vanskelig retur til livet pre-rail. Spesielt når vi snakker om de beste europeiske tog ruter i sommer. En kontinent pakket med naturskjønne ruter, dramatiske landskap, og et overskudd av utrolig velsen glaner på.

Togreiser er langt den mest naturskjønne og behagelig måte å komme seg rundt i Europa, og noen ruter vil virkelig forvirre deg, spesielt under Sommer!

 

Beste europeiske tog ruter: Tren des Pignes, Frankrike

Provence is includes in the Best European Train Routes

 

Eurostar og andre toglinjer innføre mer hyppige tjenester. Og hoteller Velkommen besøkende på off-peak priser. Det er strålende solrike dager når du kan ta en drink og enda et måltid utenfor.

Oppdag dette private jernbane, som passerer vakreste regioner i Frankrike. Provence er kjent for sin natur og maleriske landskap, turen er faktisk en god idé, og absolutt en av de beste europeiske tog ruter å ta! På vei, de Toget passerer elver, broer, små nydelige landsbyer som St Andre les Alpes og Entrevaux til den endelige destinasjonen - Digne les Bains - hovedstaden i Alpes-de-Haute-Provence-regionen.

Rute: Nice-Digne les Bains

Varighet: 3 timer, 145 km

Når å gå: vår, sommer, falle

 

Dijon til Provence Togene

Paris til Provence Togene

Lyon til Provence Togene

Marseilles til Provence Togene

 

Beste europeiske tog ruter: Vesten Rhinen Railway, Tyskland

The West Rhine Railway, Germany

 

Rhinen er ikke bare en av Europas vakreste elver, men det er også en av kontinentets viktigste vannveier. Det flyter noen 1,320 kilometer fra Sveits hele veien til Nederland og Nordsjøen. En av de mest attraktive delene av denne mektige elven renner gjennom Tysklands midtre Rhindalen (Rheintal), et område med enestående naturlig skjønnhet. Faktisk, strekningen av elven som strekker seg fra Mann i sør til Koblenz i nord skryte landskapet så fantastisk at en stor del, referert til som Mittelrhein (Rhinkløften), er blitt betegnet en UNESCOs verdensarvliste.

Takket være mange slott og historiske byer, denne del av Rhinen har i århundrer påvirket kunstnere, forfattere, og komponister, og er absolutt en av de beste europeiske tog ruter i sommersesongen.

Toget reiser langs Rhinen og avslører de pittoreske stedene av Tyskland. De steinete bakkene med vingårder, gamle slott på toppen av dem - kan du gå av toget og besøk den legendariske Lorelei stein i St. Goarshausen, som stiger 120 m over Rhinen. En virkelig fin rute, mens du reiser i disse vakre tyske byer.

Rute: Köln-Bonn-Koblenz-Bingen-Mainz

Varighet: 185 km

Når å gå: sommer, falle

 

Köln til Bonn Togene

Bonn til Koblenz Togene

Koblenz til Bingen Togene

Bingen til Frankfurt Togene

 

Raumabanen, Norge

Raumabanen blir mer og mer populært blant turister, som det blir en av de beste europeiske tog ruter i løpet av våren. En tur på denne jernbanen bringer deg nær den spektakulære naturen mellom Åndalsnes og Dombås.

Turen mellom Dombås og Åndalsnes er 114 km lang og tar 1 time og 40 minutter. Toget passerer 32 broer – inkludert den berømte Kylling Bru, 59 meter over Rauma elv – og passerer igjennom 6 tunneler. Toget har store vinduer, slik at du kan lene deg tilbake og nyt storslått natur. Toget går også forbi den berømte Trollveggen – Troll vegg, Europas høyeste loddrett fjellvegg.

Våren er den beste tiden å begynne å gå. Toget går spesielt sakte gjennom vakkert landskap. Det stopper for bilder på Kylling Bru og ved Trollveggen, en guide vil gi deg informasjon gjennom høyttalerne, og du vil også motta en brosjyre med informasjon om høydepunktene på reisen.

Rute: Åndalsnes-Dombås

Varighet: 1.5 timer, 114 km

Når å gå: Sommer

 

 

Bernina Express, Sveits til Italia

Bernina Express, Switzerland Train route

 

krysset Alpene i Bernina Express er absolutt en av de beste europeiske tog ruter å besøke Europa! Langs veien, Bernina Express ruller Hollywood-stil over den 65 meter høye Landwasser Viaduct, signaturstrukturen til Rhaetian Railway, og UNESCOs verdensarvliste.
Tilsammen toget passerer gjennom 55 tunneler og over 196 broer på sin vei fra Chur til Tirano. Reisende blir behandlet på fantastiske severdighetene under reise, som Montebello kurve med et riss av den Bernina massivet, den Morteratsch breen, de tre innsjøer lej Pitschen, Lej nair, og Lago Bianco, Alp Grum, og Brusio Circular Viaduct. Om sommeren, Reisen kan utvides fra Tirano til Lugano ombord på Bernina Express Bus.

Rute: Chur-Thusis-Tirano-Lugano

Varighet: 4 timer, 123 km

Når å gå: Sommer

 

Chur til Thusis Togene

 

Klar til våren til de beste europeiske tog ruter? Lagre et tog kan hjelpe deg, med rask og enkel bestillings uten skjulte avgifter! Hva en lek!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-train-routes%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)