Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 30/04/2021)

ah, Sveits, et vakkert og fredelig land som sitter komfortabelt mellom Italia, Frankrike, og Tyskland. Det er verdt et besøk for å se hvorfor Sveits konsekvent blir vurdert som et av de lykkeligste landene i verden. Så hva synes du om når du tenker ‘Sveits'? Jeg gjetter snødekte topper, ost, og sjokolade. Det vil bli rikelig med tid for sjokolade og fondue på Swiss ferie, men sørg for å inkludere alle de kulturelle, naturlig, og historiske høydepunkter dette landet har å by på. Fra episke togturer og fjellveier til imponerende arkitektur, Sveits har noe å tilby alle typer reisende i løpet av hver sesong. La oss bryte ned noen av de må-dos for din tur til Sveits.

 

Reise med tog

Togreiser er en fantastisk måte å se dette lille landet. Leie en bil og veien utløsning kan være å foretrekke form for transport i mange land, men reiser med tog i Sveits er en ikonisk opplevelse! Togene er rene, på tide, og reise gjennom noen av de mest storslått natur i verden. I tillegg, noen av togruter har fortsatt veldig godt bevart, historiske tog biler som vil få deg til å føle at du er i en gammel film! Noen av de mest kjente rutene inkluderer Jungfraujoch, Golden Linje, og Glacier Express. Noen av disse rutene følger med Eurail Pass, og noen som ikke vil tilby rabatter til Eurail Pass holdere. Togene i Sveits er ikke alltid billig, så en litt videre planlegging kan hjelpe deg å spare noen franc, enten du er reise langrenn eller bare ta en dagstur!

Basel til Interlaken med Tog

Bern til Interlaken med Tog

Luzern til Interlaken med tog

Zürich til Interlaken med Tog

 

Lær til Ski

De sveitsiske Alpene er en av de mest ikoniske vintersports- i verden. Tenk dager i bakken, og netter krøllet opp med en varm kopp te og en varm bolle med cheesy suppe. Hvis du er fra et varmt klima og har aldri kjørt før, vinterturer som dette kan bare virke som noe du ser i filmer. Du kan lære å gå på ski når som helst i livet ditt og Sveits har rikelig med skianlegg som er perfekt for nybegynnere, med skikurs og bunny åsene. Mange alpinanlegg selv tilbyr undervisning for barn, lage Sveits en flott sted for familier å gå på skiturer!

Zurich til St Moritz Togbilletter

Zermatt til St Moritz Togbilletter

Lyon til St Moritz Togbilletter

Basel til St Moritz Togbilletter

 

besøk Caves:

grottene er ikke det første jeg tenkte på da jeg planlegger min tur til Sveits enten. derimot, Sveits har mange vakre og spennende grotter å besøke, spesielt i de varmere sommermånedene.

Zermatt til Zermatt Togtider

Geneva til Zermatt Togtider

Bern til Zermatt Togtider

Luzern til Zermatt Togtider

 

Gruebisbalm-hulen

Denne store hulen har en innsjø og banketthall innsiden som faktisk kan romme ca. 400 personer og leies ut til arrangementer som buffet middag, parter, og bryllup. Hendelser der har DJs, dansere, og musikere. Du kan ta en historisk tog fra Vitznau til et unikt reisemål. Deres hjemmeside er bare på tysk, men du kan bruke Google Chrome til å sjekke ut fremmedspråklige nettsteder for mer reiseinformasjon - du kan slå på den automatiske oversettelsen!

 

St. glad Beware

The St. Beatus hulen er hendene ned en av de mest imponerende hulesystemer i landet. Åpent fra den første uke av mars til den første uken av oktober, Dette er et perfekt reisemål for enkeltpersoner eller grupper som besøker Vest Sveits i de varmeste månedene av året. Du kan utforske grotten alene, eller delta i på en av den ledede turer det skje jevnlig hele dagen. Hunder er velkommen til å bli med deg i hulen så vel, men du må kjøpe en inngangsbillett for dem! Inkludert i inngangsprisen (bare for mennesker,, Beklager) er opptak til St Beatus hulen museum, som vil lære deg historien, folklore, og geologi av den hule systemet!

 

 

Titlis-brehulen

Dette er for vintermånedene. Glacier grotter, også kjent som isgrotter, er sjelden dette tilgjengelig. Et besøk til denne otherworldy hule laget av gamle isen er et must for alle ski nærheten av Engelberg. Pakke opp i dine varmeste vinterklær og traipse gjennom hulen blå-hued korridorer laget utelukkende av is!

 

Besøk en av et slag Museum

Hver storby har en historie eller vitenskapsmuseum som er kjempebra for storbyferier og regnfulle dager. derimot, enkelte destinasjoner har virkelig unike museer som rett og slett ikke bør gå glipp. Folk kommer fra hele verden for å besøke H.R. Geiger-museet i Gruyere.

H.R. Geiger er en kjent sveitsisk artist som er godt kjent over hele verden for sin makabre og futuristisk kunstverk. Du kjenner kanskje ham som kunstneren som skapte skapninger i filmen Alien. Hvis du liker merkelig, sære Kunst fordype deg i Geiger Museum og følge den opp med en cocktail i baren Geiger tema neste butikken. Ikke kjent med hans kunst? Ta en virtuell omvisning i museet før du går.

Lyon til Genève Togtider

Zürich til Genève Togtider

Tog til Paris til Genève

Lucerne til Geneva Togtider

 

Unn deg The Home of Fondue

fondue er en av de mest berømte retter å komme ut av Sveits, og dette er ingen tilfeldighet. Folk har vært å spise smeltet ost fra en felles pott for hundrevis av år i den vestlige fransktalende delen av Sveits. derimot, i 1930 Swiss Cheese Union aggressivt markedsført denne retten både nasjonalt og internasjonalt, kunngjør det som den nasjonale retten i Sveits som en måte å selge landets overflod av ost. Og vi er glad for de gjorde, som ikke liker smeltet ost og brød? Par din fondue med en tørr hvitvin, og pass på at du ikke dobbeltdypper!

Basel til Zürich Togtider

Basel til Genève Togtider

Basel til Interlaken Togtider

Basel til Bern Togetider

 

Ikke glem om sjokolade

det er tid for ekte Grunnen til at du kommer til Sveits – sjokoladen! Sveits er ganske kjent for sin sjokolade, og du kan finne mange luksuriøse sjokoladeier på gathjørner overalt i landet, derimot, Zurich er kjent for sine mange sjokolade turer. Det er en sjokoladetur til passer til hvert budsjett! Du kan ta lørdagen morgenvandring som kombinerer byens høydepunkter med noen av de beste sjokoladene i byen. Du kan prøve å ta en tur til en liten sjokoladefabrikk, og erfaring lage din egen sjokoladeplate. For en virkelig luksuriøse sommeraktivitet, ta en sjokolade tur med båt til Lindt og Sprungli fabrikk.

Interlaken til Zürich Togtider

Luzern til Zürich Togtider

Bern til Zürich Togtider

Geneva til Zürich Togtider

 

Gå til toppen av Europa

ok, nå som du har fylt opp og sjokolade og ost, det er på tide å komme i gang igjen! De sveitsiske fjellene er ikke bare for vinteren ski! Det er fantastisk sommerturer at du kan gå på hele landet, men Jungfrau-regionen bør være høyt oppe på ønskelista. Jungfraujoch er det høyeste punktet i Europa på 3,454 meter (~ 11,330 føtter) og utsikten bør ikke bli savnet. Det er en jernbane som tar deg dit året rundt hvis du ikke er en stor turgåer, eller du besøker i løpet av vinteren. Hvis du er klar for en utfordring sjekke ut noen av disse rutene i området. Mange av rutene har fine serveringssteder underveis, så ikke bekymre deg, du trenger ikke å røff det!

 

Har du noen favorittsteder i Sveits? La oss få vite, og ikke glem, den beste nettsted for å For Tog billetter er Lagre A Train

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-experiences-switzerland-winter-summer%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)