Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 25/01/2021)

Det er ingen mangel på ekstreme attraksjoner i Europa. Adrenalin søkende og elskere av ekstremsport kan erfaring ulike europeiske velsen med et bredt spekter av aktiviteter. Hvis du lurer på hvordan du skal komme dit med tog, vi har deg dekket, også! Her er våre toppvalg for de beste ekstreme attraksjoner i Europa:

 

Beste Ekstreme Attraksjoner i Europa – Innsbruck, Østerrike

For en adrenalinfylt dag, ser ikke lenger enn Innsbruck i Østerrike. Det er nok av ting å gjøre, om du leter etter ro eller spenning. mens mange turister gå til Innsbruck nettopp på grunn av sin idylliske utseende, det har mye mer å tilby. Du kan oppleve en bob tur på Olympiaworld, ta et strikkhopp off Europabrücke eller gå stå på ski. Naturen er fantastisk, og Utsikten er fantastisk. Uansett hva du velger å gjøre på Innsbruck, en ting er sikkert - du vil ikke bli lei. Og du kan lett nå det med tog. Den kobles til resten av Østerrike og andre store Europeisk skinne nav.

München til Innsbruck Togene

Salzburg til Innsbruck Togene

Oberstdorf til Innsbruck Togene

Graz til Innsbruck Togene

 

Ekstreme attraksjoner i Interlaken, Sveits

Best Extreme Attractions in Europe in Interlaken Switzerland

 

Sveits er kanskje ikke det første landet man tenker på når motivet er de beste Extreme Attraksjoner i Europa. derimot, første skinn sikkert kan være misvisende. Interlaken er ansett å være en av de viktigste hotspots for ekstremsport i Europa. Det er en vakker region fullt utstyrt for å tilfredsstille fantasien til en adrenalin seeker. Noen av aktivitetene i Interlaken er paragliding, rafting, strikkhopping, og juving. nå Sveits er tilgjengelig med tog, som det er ruter fra naboland og byer i Europa.

Basel til Interlaken Togene

Bern til Interlaken Togene

Lucerne til Interlaken Togene

Zürich til Interlaken Togene

 

Attraksjoner på Le Marche, Italia

Øst-Italia er mest kjent for sin art, kultur og kulinariske underverker. Fortsatt, dette ryktet betyr ikke at det er ingenting annet å denne vakre regionen. Le Marche er kjent for en unik og uventet årsak. Det ser flott ut når du hopper ut av et fly som flyr over det. Erfarne fallskjermhoppere vet dette, men Le Marche er også et flott sted å prøve ut Ekstreme attraksjoner i Europa og spesielt fallskjermhopping for første gang. Hvis dette høres spennende for deg, du kan ta en hyggelig, scenisk tog ri gjennom Italia til Le Marche.

Florence til Macerata Togene

Florence til Jesi Togene

Roma til Ancona Togene

Roma til Pesaro Togene

 

Extreme på Mont Blanc

Mont Blanc France snow peaks

 

Som den høyeste toppen i hele Europa, Mont-Blanc har alltid tiltrukket sin rettferdige andel av besøkende. Klatre til toppen er ikke for sarte sjeler, som er grunnen til turister som søker en spennende elsker det så mye. Mont Blanc lover eventyr, dramatisk og storslått natur, og det er en utfordring ikke alle kan møte. Det er en perfekt ferie sted for de som er på jakt etter ekstreme attraksjoner i Europa. Og hvis du ikke er i humør for klatring, du kan fortsatt oppleve Mont Blanc gjennom paragliding. Alternativt, utforske en isbre på en av de mange guidede turer som er populære i regionen. Du kan nå byen Chamonix by tog og reise Mont Blanc ombord på Mont Blanc Express.

Dijon til Paris tog

Reims til Paris tog

Lille til Paris tog

Turer til Paris tog

 

Er du ute etter din neste adrenalinfylte Extreme Attraksjoner i Europa?

Ser ikke lenger enn disse ekstreme attraksjoner. Alle disse stedene er lett tilgjengelig med tog, Alt du trenger å gjøre er Bestill billetter og planlegge turen!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-extreme-attractions-in-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)