Lesetid: 9 minutter
(Sist oppdatert: 06/02/2021)

Middelalderslott, vingårder, fantastisk landskap, er bare noen få ting som gjør Europa perfekt for en høstferie. Hver europeisk by har sin sjarm, men destinasjonene på vår 10 beste høstferier på Europas liste er noen av de mest Vakre steder.

Europa er spesielt fantastisk om høsten når trær og åser er malt i knalloransje, brennende rød, og gult. I slutten av oktober, det er færre folkemengder i gatene, og dette betyr at du får den vakre høstutsikten for deg selv. Høst er et flott tidspunkt å reise fordi hotell- og reiseprisene synker betydelig.

Det er enkelt og behagelig å reise til alle de fantastiske stedene på listen vår med tog. Fra Loire-dalen i Frankrike til Luxembourg, togreiser er perfekt for å planlegge den mest minneverdige høstferien i Europa du har hatt til dags dato.

 

1. Høstferie i Umbria, Italia

Mens mange foretrekker Toscana for en høstferie i Europa, Umbria-regionen i Italia er langt mer imponerende og en av de beste høstreisemålene i Europa og Italia.

Lett tilgjengelig med tog fra Roma, Umbria tilbyr færre folkemengder og billigere overnattingspriser i Italia. I slutten av september til oktober, du kan nyte den hvite trøffelen og den nye vinfestivalen i byer som Gubbio. Også, kan du ta turen til Perugia for den årlige Eurochokolade-festivalen. Så, Umbria handler om å skjemme bort deg selv i de flotte landskapene, nyt den beste maten og vinen i høstferien din i Europa. I løpet av en kort eller lang tur, du bor på et romantisk postkortlignende sted, på et av de beste stedene for høstferie i Europa.

Florence til Orvieto billetter

Siena til Orvieto billetter

Arezzo til Orvieto billetter

Perugia til Orvieto billetter

 

Umbria, Italia

 

2. Cinque Terre, Italia

Bildene på nettet gjør ikke rettferdighet mot magiske Cinque Terre regionen i Italia. De fargerike husene på toppen av åsene, omgitt av vingårder, lokale restauranter, og turstier, alt gjør denne regionen til et fantastisk reisemål for høsten i Europa. Cinque Terre består faktisk av 8 små landsbyer og en togskinne kobler dem alle til hverandre. Dette gjør det spesielt enkelt å besøke hver eneste landsby 2-3 dager hvis du har kort tid. Hva kan være bedre enn toghopping på et av de beste stedene i Europa om høsten?

Cinque Terre er vanligvis en varm sommerdestinasjon for strendene og uberørt vann. derimot, det er mye bedre å besøke høsten, fordi de trange gatene er relativt tomme for turister. Derfor, mens de fleste restauranter er stengt, Du kan fremdeles finne en åpen bar med utsikt over havet og beundre utsikten i ro.

Du kan bruke 4 dager med å utforske landsbyene og tilbringe en lang helg i La Spezia by, ditt utgangspunkt for togreise i Cinque Terre. Fra La Spezia, du trener reise til en hvilken som helst annen landsby du ønsker.

La Spezia til Manarola billetter

Riomaggiore til Manarola billetter

Sarzana til Manarola billetter

Levanto til Manarola billetter

 

Cinque Terre Italia ved solnedgang

 

3. Luganosjøen, Sveits

Glitrende turkis vann, terrakottafargede hus, innsjøen Lugano i Sveits er en av våre viktigste høstreisemål i Europa. Sveits har mange fantastiske steder for den uforglemmelige høstferien i Europa, og Lugano er et av Sveits kronjuveler.

Temperaturene er fortsatt varme i midten av oktober, slik at du kan sitte ved innsjøen med et glass vin fra vinmarkene rundt eller smake på polenta-gryterett i den tradisjonelle høstfestivalen. Hvis du er interessert i å legge litt spenning og eventyr til høstferien din i Europa, du kan gå opp Monte Bre. Utsikten fra toppen er noen av den fantastiske utsikten over Lugano Bay.

Gamlebyen i Lugano har fargerike rekkehus, 10 torg, og den luksuriøse handlegaten Via Nessa. Bunnlinjen, Luganosjøen er perfekt for både naturelskende og vakre livselskende reisende. Lugano innsjø er veldig bra for en avslappende kort helg eller lang ferie i Europa.

Du kan enkelt reise til Lugano-sjøen med tog fra Milanosentralen på litt mer enn en time. Tog går hver time fra Milanos jernbanestasjon.

Interlaken til Zürich billetter

Lucerne til Zürich billetter

Lugano til Zürich billetter

Geneva til Zürich billetter

 

lugano landskap

 

4. Høstferie i Hannover, Tyskland

Hannover er den mest undervurderte byen i Tyskland, men en av de beste destinasjonene for en høstferie i Europa. Denne flotte byen er hjemmet til en enorm park, dobbelt så stor som Central Park i New York. Gamle eiketrær og a vakker innsjø er på parkområdet, ideell for spaserturer og late ettermiddager om høsten.

Marktplatz gamleby og klokketårn er et flott utgangspunkt for å oppdage gotisk arkitektur. Du kan fortsette til det imponerende nye rådhuset, en storslått lignende struktur med utsikt over en innsjø. Grønne land og trær omgir grand palace og fullfører den majestetiske atmosfæren og utsikten i gyldne farger.

Hannover er en av Tysklands perler og kunne ikke vært penere om høsten. Hvis du planlegger en høstferie til Europa, da er Hannover det ideelle reisemålet. Ikke mange turister har oppdaget dets magi ennå, så, du kan være den første til å ha tiden i livet ditt i byen.

Bremen til Amsterdam billetter

Hannover til Amsterdam billetter

Bielefeld til Amsterdam billetter

Hamburg til Amsterdam billetter

 

 

5. De bayerske Alpene og Black Forest, Tyskland

Black Forest og Bavarian Alps er et populært valg for en høstfamilieferie i Europa. Denne fantastiske regionen i Tyskland er en av de beste høstreisemålene i Tyskland.

Når du går av toget i en av de pittoreske landsbyene, vil du umiddelbart føle at du gikk rett mot en Brothers Grimm-historie. Fantastiske innsjøer, Triberg-fossene, grønne daler, og vingårder garanterer en uforglemmelig høstferie i Europa.

Bladverket endrer farger til gyldne toner, mens det i bakgrunnen er snø-toppede fjell. Det er en uforglemmelig opplevelse å slappe av i en trehytte etter en flott tur i Alpene. Du kan også besøke en av 25 slott i området og Neuschwanstein Castle er et bemerkelsesverdig slott å utforske på høstferien din i Europa.

Offenburg til Freiburg billetter

Stuttgart til Freiburg billetter

Leipzig til Freiburg billetter

Nürnberg til Freiburg billetter

 

De bayerske Alpene og Black Forest, Tyskland

 

6. Høstferie i Ahornboden, Østerrike

Rissbachtal Valley og Karwendel Alpine Park, er et majestetisk reisemål i Østerrike for høstferie. Det alpine terrenget til Ahornboden har 2,000 år gamle sycamore-lønnetrær ser fantastiske ut i høstantrekket sitt av gull og oransje. Natur og fjell skaper absolutt fantastisk natur for et minneverdig reisemål i høst i Europa.

Denne regionen i Tyrol anbefales spesielt for terrengsyklister og erfarne turgåere. De nasjonalpark har mange flotte turer og løyper blant kalkfjell for en uforglemmelig ferie i Europa.

Salzburg er bare 3 timer unna Ahornboden med tog, inkludert overføringer. I tillegg, Det er gode hotelltilbud og overnattingsmuligheter i Grosser Ahornboden i løpet av sesongen.

Salzburg til Wien billetter

München til Wien billetter

Graz til Wien billetter

Billetter til Praha til Wien

 

Høstferie i Ahornboden, Østerrike

 

7. Høstferie i Loire-dalen, Frankrike

TLoire-dalen ligger i vinregionen i Frankrike. Dette betyr at 185,000 dekar med vinrenner brenner i gull i slutten av oktober. Derfor er det uten tvil et av de vakreste stedene å besøke i Europa og et spektakulært reisemål for høstferier.

Mens mange tar en dagstur fra Paris, Det anbefales på det sterkeste at du bor en lang helg i Loire Valley for å sette pris på dens magi og skjønnhet. Denne måten, du kan besøke en eller to av de fantastiske slottene i dalen, som Chateau de Chambord. Noen sier at dette bemerkelsesverdige slottet ble designet av De Vinci selv.

De Chambord Castle er 2 timer sør for Paris, og du kan trene reise fra Paris Austerlitz til Blois-Chambord. I løpet av halvannen time, du vil vandre i det vakre palasset.

Paris til Strasbourg billetter

Luxembourg til Strasbourg billetter

Nancy til Strasbourg billetter

Basel til Strasbourg billetter

 

8. Bordeaux, Frankrike

Det er ingenting mer sjarmerende og romantisk enn Frankrike om høsten. Bordeaux er en undervurdert fransk by og hjem til Saint-Emilion vingårder og strendene i Arcachon, Disse 2 steder er bare noen av grunnene til at du blir forelsket i Nouvelle Aquitaine i Bordeaux. palasser, vinturer, spa-behandlinger, og koketimer, gjør Bordeaux til et fantastisk reisemål for høstferien.

I slutten av oktober er de fleste turister hjemme, så reise- og overnattingsprisene synker i Bordeaux. På dette tidspunktet begynner vinmarkene druene høstes, og du kan bo i et av de mange slottene i området og klype i. Dette vil sikkert legge til en unik opplevelse til feriefotoalbumet ditt.

Regionen er flott å nå med tog fra hvor som helst i Frankrike, og det er direkte høyhastighetstog fra togstasjonene Paris-Austerlitz og Montparnasse.

La Rochelle til Nantes billetter

Toulouse til La Rochelle billetter

Bordeaux til La Rochelle billetter

Paris til La Rochelle billetter

 

Høstferier i Bordeaux, Frankrike

 

9. Høstferie i Paris, Frankrike

Vår beste høstferie i Europa-listen vil ikke være komplett uten Paris. Paris er alltid en god idé, men det er spesielt deilig om høsten. Luxembourg-hagen, små franske kafeer, og levende gatemusikk skaper den perfekte ramme for en uforglemmelig ferie i Europa.

Nyt varm sjokolade eller se på Montmarte druehøstfestival, Paris har mange flotte steder for å knipse de fantastiske bildene. De mest fotogene flekkene er Jardins du Luxembourg, Parc Monceau, og Tuileries Garden. Fra slutten av oktober, det er en årlig høstfestival på forskjellige arenaer over hele musikkbyen, danse, og kunstopptredener. Så, enten det er regn eller sol, Paris tilbyr mange gode ting å gjøre.

Paris er mindre overfylt og reiseprisene er svært rimelige høysesongen, så togreiser og overnatting gjør Paris til et flott reisemål for høsten for en europeisk ferie.

Amsterdam til Paris billetter

London til Paris billetter

Rotterdam til Paris billetter

Brussel til Paris billetter

 

Høstferie i Paris, Frankrike

 

10. Amsterdam, Nederland

Om våren, tulipanene pryder Amsterdams hager og parker, men om høsten, oransje, gult og rødt løv farger kanalene og gatene. Amsterdam er en absolutt skjønnhet, og derfor er det et av de beste stedene for høstferie i Europa. Du kan bare gå gjennom Amsterdam 3 dager, men du vil være lenger og stoppe på hvert hjørne for å sette pris på den vakre utsikten.

Amsterdam er en fantastisk by for en ferie i Europa, med 50 museer i byen, båtturer i kanalene, det er mange fantastiske ting å gjøre i dette fantastiske reisefallet for høst i Nederland. i tillegg, det er fantastiske parker hvor du kan ta en piknik eller sykle rundt hvis været er fint.

Amsterdam er en av de beste byene i Europa, tilgjengelig med tog fra hvor som helst i nabolandene, og lett å navigere i byen.

Brussel til Amsterdam billetter

London til Amsterdam billetter

Berlin til Amsterdam billetter

Paris til Amsterdam billetter

 

Amsterdam, Nederland høstfarger

 

Bonus: Høstferie i Luxembourg

Belgia, Frankrike, og Tyskland omgir det lille Luxembourg-landet, den perfekte høstens reisemål i Europa. Byen Luxembourg er kjent for sin gamle bydel, ligger på klipper og omgitt av en middelaldersk festning. Den fantastiske arkitekturen og den gamle sjarmen har gitt den tittelen UNESCO World Heritage nettstedet. Storhertugpalasset og Adolph-broen er must-sees flekker på ferien til Luxembourg.

Hager og mange utsiktspunkter tilbyr fantastisk utsikt over hele byen og dens omgivelser. om høsten er utsikten spesielt vakker i høstfarger. Så, mens Luxembourg er den minste byen i Europa, den står stolt ved siden av de store kosmopolitiske byene som Paris. Det er absolutt verdt å velge Luxembourg for ferien i Europa om høsten.

Takk til de avanserte jernbanetjenestene, du kan reise hvor som helst i Europa på kort tid. Fra den store kosmopolitiske byen til den lille og bemerkelsesverdige byen, hver by på vår 10 beste byer for en høstferie i Europa, har sin unike sjarm og magi.

Antwerpen til Luxembourg billetter

Brussel til Luxembourg billetter

Metz til Luxembourg billetter

Paris til Luxembourg billetter

 

Luxembourg Fall Vacation Scenery

 

her på Lagre A Train, Vi hjelper deg gjerne med å finne de billigste togbillettene til noen av de vakre destinasjonene på listen vår.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Beste høstferier i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-fall-vacations-europe/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)