Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 03/03/2023)

Tid for å få disse party hatter på og stomping støvler pakket! Vi er på utkikk etter de beste festivaler i Europa og hvor du finner dem. Er du klar til å feste deg gjennom Sommer ?

 

Best Festivals i Europa: Creamfields, Daresbury, Storbritannia

Mainstage of Creamfields Daresbury United Kingdom

 

Creamfields er en av de beste festivaler i Europa og Storbritannias største danse musikk festival. Få mest mulig ut av din helligdag i august og Bestill en billett til et megafest!

De har stadier dedikert til hus, EDM, techno, trommer og bass, transe, skitt, og mer, gjør Creamfields farten til festival for dansemusikk fans i Storbritannia.

Årets festival i 2019 kommer med eksklusivitet. De vil være de eneste som vert den ikoniske dansesuper Swedish House Mafia i Storbritannia. De vil også være vertskap Deadmau5 og første resultatene av Cirez D & Adam Beyer.

Bli med 70,000 folk som kommer tilbake hver sommer for å nyte oppslukende nye etapper, slagne produksjonsnivåer, lysshow, og pyroteknikk.

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

Best Festivals i Europa: Primavera lyd 2019. Barcelona, Spania

Vi elsker denne festivalen for alle typer årsaker. Foruten sine ultra kryptiske meldinger på deres sosiale medieplattformer i løpet av de siste dagene, Ryktene hadde vært sirkle om hva ‘The New Normal’ kan bety. Sjekk ut Primaveras Facebook-side for å se hva vi mener.

Hva vi virkelig elsker om, er at festivalen har vist klart siktemål å levere på den utbredte løfte om å oppnå likestilling på oppstillinger. De tilbyr opp en plakat som er pleasingly un-dominert av menn. Men kanskje enda viktigere, det er en som er med rette befolket av en mangfoldig blanding av handlinger som har vist seg å være verdig inkludering de siste tider, uavhengig av kjønn, sjanger, eller generasjon.

I hovedsak man gir avkall på tradisjonelle en eller to trekkplast en dag formel, arrangørene har pakket toppen av regningen for hver dag med et vell av talent, inkludert slike som Erykah Badu, Tam impala, Solange, Framtid, Cardi B, Interpol, Janelle Monáe, Robyn, I, Christine og Queens, James Blake, og Mac DeMarco.

Sjekk ut videoen hvis du trenger mer overbevisende!

 

 

Øyfestival 2019. Budapest, Ungarn

Sziget Festival outdoor experience

 

Sziget er den beste festivaler i Europa på en øy, og er fylt med musikk, kultur, kjærlighet, og frihet! arbeid! Hvor signerer vi opp? Vent, la oss få deg noen detaljer først.

Den første Sziget Festival ble arrangert tilbake i 1993 som en liten sammenkomst og har siden utviklet seg til en av Europas største musikkfestivaler. Hvert år de streber etter å bringe Szitizens noen av de største navnene der ute, og vert over 1,000 Utstillinger på tvers 60 stadier, til 7 dager i strekk. rehydrere noen?

Hva liker vi med denne festivalen, og hva skiller dem ut for oss?

Den vekt de legger på kunst-og musikk. Det er flere arenaer, inkludert et sirkus, teater, museum fjerdedel, og mye mer. Kunstnere og artister kommer fra hele verden for å vise sine talenter. Det er også muligheter for innbyggere og kunstnere til å jobbe sammen for å skape minneverdig og meningsfylt kunstverk.

Hvis ikke det var kult nok, de er også miljøvennlig! De prøver å formidle det budskapet når de kan og bønnfaller at festivalgjengere er like miljøbevisste.

 

Følelsen inspirert til å følge musikken gjennom Europa og se de beste festivaler i Europa? Så bestiller en togbillett med hjelp av Lagre et tog !

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-festivals-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)