Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 03/09/2021)

Du kan reise verden rundt, men du vil oppleve det beste fra hvert sted gjennom maten. Vår 10 de beste matmarkedene rundt om i verden vil fortelle deg alle hemmelighetene om befolkningen, kultur, historie, og hvordan du blander det, med hver bit fra pastaen, stjernefrukt, og pølser. I tillegg, hvis det ikke er nok, du kan alltid spørre matbodene’ eiere for innside tips, fra Europa til Kina.

 

1. Cours Saleya matmarked i Nice

Det største utendørs markedet i Nice er mat- og blomstermarkedet på Cours Saleya i gamle Nice. Her finner du ferskt bakverk, ost, urter til ta med som suvenirer, og lokale delikatesser.

Ikke bare vil du nyte det beste fra fransk mat, men du vil oppleve alt i frisk sjøluft. Blomstene står i nærheten for å fullføre innstillingen for a fantastisk kulinarisk opplevelse.

Nice fantastiske matmarked venter på deg hver morgen, unntatt mandager.

Lyon til Nice med tog

Paris til Nice med tog

Cannes til Paris med tog

Cannes til Lyon med tog

 

Fantastisk ost på Cours Saleya matmarked i Nice

 

2. De beste matmarkedene i verden: Borough Market I London

London er kjent for sine fantastiske gatemarkeder, vakre nabolag, og gater med unike vibber. Ingenting kan konkurrere med den spesielle og livlige atmosfæren i Londons matmarkeder, og Borough matmarkedet er best.

Her finner du den beste gatemat: Kappacasein-skål, brød Ahead’s bakverk og kaker, Fru. King’s Pork paier, og grådige geiter is til dessert. Dette fantastiske markedet ønsker besøkende velkommen hver dag, for det siste 1,000 år, og er et av Londons viktigste landemerker.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Borough Market I London

3. De beste matmarkedene i verden: Sanyuanli-markedet i Beijing

Eksotisk frukt og sjeldne matvarer, Sanyuanli er en av Beijings skjulte hemmeligheter. Matmarkedet er der lokale kokker og vestlendinger kommer for å kjøpe stjernefrukt og fersk mat, og importerte urter

Så, hvis du liker å eksperimentere på kjøkkenet, trenger å bli inspirert, Dette er stedet. I Sanyuanli matmarked kan du finne hva som helst, til engrospriser, men betal bare kontant. Sanyuanli -matmarkedet ligger i Chaoyang -distriktet og er åpent hver dag.

 

Stjernemat på Sanyuanli Market i Beijing

4. Det beste matmarkedet i München: De Viktualienmarkt

Hvis du er en tidlig fugl, deretter kl 6 am vil du bli møtt med fersk brygget kaffe og kringle duft. Karnolls konditorstand er en av de første matstandene som åpnes i Viktualienmarkt matmarked i Berlin.

I tillegg til dette Münchens spesialitet, i Viktualienmarkt smaker du den utsøkte hvite pølsen og andre bayerske retter. På torget mellom Frauenstrasse og Heiliggeistkirche, finner du bondens marked og Muncheners møteplass.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

Influencer i Viktualienmarkt, Matmarked i München

5. De beste matmarkedene i Kina: Kowloon City Wet Market i Hong Kong

Med et enestående antall 581 boder, Kowloon matmarked er det største markedet i Hong Kong. Du finner dette fantastiske markedet åpent hver dag fra 6 er å 8 pm, og bare 14 minutter ved å gå fra Lok Fu stasjon. Den beste tiden å besøke Kowloon -markedet er om natten når lysene er på, og matfestligheter begynner.

Kowloon City Wet Market tilbyr de beste ferske produktene, fra sjømat til grønnsaker. Dette markedet er så stort, at du trenger en hel dag for å dekke alle 3 historier, begynner med frokost fra Hong Kong til lunsj og middag. Dette inkluderer å smake på thailandsk mat siden den thailandske befolkningen her er den største.

Vårt beste tips for Kowloon-markedet er å følge folkemengdene. Dermed, de mest populære bodene og butikkene tilbyr de ferskeste produktene, takket være den høye produktomsetningen.

 

Kowloon-området i Hongkong er et av de beste matmarkedene i verden

6. Quadrilatero matmarked i Bologna Italia

Med de fantastiske duftene av balsamicooljer, slags pasta, og mortadella, Quadrilatero matmarked er absolutt kulinarisk himmel. Du er enig i det italiensk kjøkken er en av de beste i verden, og gatemat topper matlistene over hele verden.

Hvis du fortsatt har plass, da vil Romanzos tagliere av pålegg være en fest for sansene. Du finner dette guddommelige matmarkedet i nærheten Piazza Maggiore, åpent mandag til lørdag.

Venezia til Bologna med tog

Firenze til Bologna med tog

Roma til Bologna med tog

Milano til Bologna med tog

 

Kjøtt Sandwitch i Quadrilatero Food Market i Bologna Italia

7. KadeWe Matmarked i Berlin

KadeWe matmarked er et av de mest luksuriøse matmarkedene på vårt 10 beste matmarkedene rundt verdenslisten. Dette tyske matmarkedet ligger i et av Berlins beste varehus og sprer seg i en hel etasje.

Dermed, selv om det er en mathall, finner du et enestående utvalg av matvarer i KadeWe matmarked. For eksempel, hvis du har lyst på ost, deretter 1300 forskjellig ost etter eget valg. Eller, utsøkte desserter og tradisjonell wurst, som KadeWe matmarked, er for den fineste og deiligste maten.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Spesiell mat i KadeWe Food Market Berlin

8. Bastille matmarked i Paris

Spise middag i det største matmarkedet i Paris er noe enhver matelsker skal gjøre. Det enorme markedet er oppkalt i navnet til den store revolusjonen. Så du vil smake med øynene og tankene dine alt Paris har å tilby.

To ganger i uken blir du ønsket velkommen med åpne armer og fransk chic. Du vil blande deg med lokalbefolkningen og unne deg franske bakverk, fersk ost, og fantastiske pølser. Bare gå til Boulevard Richard Lenoir, og du vil se det utrolige antallet matboder, dufter, og farger.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

9. Rialto fiskemarked i Venezia

På bredden av Canal Grande, vil du se det eldste matmarkedet i Venezia, Rialto fiskemarked. Oppkalt etter sentralbroen i Venezia, Rialtos fiskemarked tilbyr et fantastisk utvalg av sjømat og nær blanding med venetianerne.

Rialto-markedet er åpent fra 8 er til lunsj, Tirsdag til lørdag. Du finner Pescheria og Erberia side om side, slik at du kan få alt du trenger til lunsj, fra ferske grønnsaker til kamskjell rett fra havet.

Milano til Venezia med tog

Firenze til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Treviso til Venezia med tog

 

Rialtos beste fiskemarked i Venezia

10. Testaccio matmarked i Roma

Fuktige italienske dager eller regnfulle vinterhelger, Testaccio matmarked er det beste hangout-stedet i Roma. Dette fantastiske matmarkedet ligger på et romersk arkeologisk sted, så du skal bite på en tallerken med fersk pasta krydret med eldgammel historie.

Testaccio-markedet heter Nuovo Mercato siden det flyttet til sitt nye sted i nabolaget Testaccio 80 År siden. derimot, du vil fremdeles finne de gamle gatematbokser, Biter og Valis smørbrød i esken 90, Casa Mancos ferske pizza i eske 22, og mange flere.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Pisa til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

Pizza er alltid en god idé

 

her på Lagre A Train, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge et uforglemmelig kulinarisk eventyr over hele verden med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 beste matmarkeder over hele verden" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-food-markets-world%2F%3Flang%3Dno Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)