Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 02/05/2021)

Våkn opp til fuglenes sang, med fantastisk utsikt fra dørstokken din, i en luksuriøs yurt eller trehytte. Glamping på de vakreste stedene i Europa er en enorm trend i disse dager. Den neste 7 de beste glampingstedene i Europa tilbyr en fantastisk miljøvennlig ferieopplevelse av komfort. Med grønn strøm, gjenvinning, og 5-stjerners hotellfordeler, glamping er den ultimate bærekraftige måten å feriere i Europa.

 

1. Beste glampingsteder i Europa: Veluwe naturreservat i Nederland

Middag med levende lys i de fortryllende skogene i Veluwe, vandre opp blant trærne med de første solstrålene. Dette er en del av den drømmende glampingopplevelsen i den første nasjonalpark i Nederland. Du kan velge å utforske 2 naturreservat: Veluwezoom National Park with the most beautiful viewpoint the Posbank, eller Hoge Veluwe, et paradis for turentusiaster.

For den beste tiden i disse landene, du kan velge å bo i de vakre yurtene, safaritelt eller trehus, glamping overnattingsmuligheter i Veluwe. For eksempel, Schenkenshul Natur reservat, i nærheten av Hoenderloo, er det perfekte stedet for familie camping, uten å gi opp hjemmefasiliteter og komfort.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

Et par på Veluwe naturreservat i Nederland Glamping Place

 

2. Echologia glamping spot i Frankrike

Ved bredden av den største vannreservatet i Mayenne, du vil finne glamorøse miljøvennlig innkvartering. I La Loire-dalen kan du velge å bo i en flytende hytte, skogshytte, eller luksustelt.

Frokost på terrassen, kanopadling i elva, eller å nyte et glass vin er bare noen få fordeler du får når du glamper her. La Loire dalen er vinregion i Frankrike, så, de beste vinene i området er bare noen få skritt fra det luksuriøse teltet eller hytta. Echologia er et flott glampingsted for Alenereisende i Frankrike, og familieferierende.

Nantes til turer med tog

Lille til turer med tog

Lille til Paris med tog

Tours to Paris With A Train

 

Echologia glamping spot i Frankrike

 

3. Beste glampingsteder i Europa: Romantisk glamping i Rhône-Alpes Frankrike

Sov under stjernene, varme opp ved ovnen når det snør ute, de franske Alpene er et magisk glampingsted. Rhône-området i de franske Alpene er et av de beste glampingstedene i Europa. Dermed, du kan ha din helt egen vintereventyrferie i en luksuriøs grønn kuppel eller klokketelt.

derimot, hvis du foretrekker en vårferie, da vil du absolutt elske Alpene i blomst. Å ha morgenkaffen, omgitt av vill natur, er en av de beste opplevelsene i livet. I tillegg, for en mer aktiv ferie, du kan vandre opp de fantastiske fjellene eller prøve rafting i Ardeche-elven.

Siden det er mellom Italia og Frankrike, du finner det veldig enkelt å reise dit med tog.

Dijon to Provence With A Train

Paris til Provence med tog

Lyon til Provence med tog

Marseilles til Provence med tog

 

Romantisk glampingplass i Rhône-Alpes Frankrike

 

4. Glamping i Sentral-Böhmen, Praha

Böhmen er en postkortregion i Tsjekkia. Dens unikhet ligger i områdets sted å endre antrekk med årstidens endringer. Om sommeren finner du det grønt og overdådig, and in the fall in beautiful golden and orange tones. On the banks of a lake, fjelltopper, eller bortgjemt skog, Bohemias oase ligger bare en time fra Praha, slik at du kan nyte det beste fra alle verdener, i hjertet av naturen.

Det er mange glampingplasser rundt Lipno-innsjøen eller i nærheten av Jizera-fjellene. Dermed, Du kan nyte den enestående utsikten over innsjøen og skogen, fra terrassen din, eller privat boblebad i naturen.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Fantastisk glamping i Sentral-Böhmen, Praha

 

5. Beste glampingsteder i Europa: Luksus glamping pods i de sveitsiske Alpene

Beste skiløyper, beste utsikten, rett ved din glamping kuppel dørstokk. De Sveitsiske alper er et magisk reisemål til enhver sesong, og nå kan du bli midt i sentrum. Mens de sveitsiske Alpene er et populært feriemål for turister fra hele verden, de færreste vet om det som et glampingsted.

Den glampingboligen i Alpene er fullt utstyrt og designet for en rolig atmosfære, og fantastisk opphold. Du kan bo midt i snødekte hatter, men inne i din luksuskuppel, det blir varmt og koselig. Du vil våkne opp til pittoresk natur, å gå på tur direkte fra den komfortable sengen din, etter en deilig frokost.

Naturen, frisk luft, og allsidige stier gjør de sveitsiske Alpene til en av 7 beste glampingsteder i Europa.

Zürich til Wengen med tog

Genève til Wengen med tog

Bern til Wengen med tog

Basel til Wengen med tog

 

 

6. Luksus glampingtelt i Puglia

Ligger nær Adriaterhavet og det joniske hav, Puglia er en drømmende beliggenhet for den beste glampingferien i Europa. Lyden av bølgene, uberørt blått vann, en kveldsbris, og italiensk mat, det kan bli bedre enn dette. Selv om, glamping i et luksustelt, nyter fordelene ved et hotell, uten at det går på bekostning av budsjettet – Glamping er den ultimate måten å feriere i disse dager.

Puglia er et fantastisk sted for glamping, tråkke ut av teltet ditt til stranden eller på en bakketopp med utsikt over havet, er noens drøm. Du finner mange muligheter for glamping i landsbyen Apulia.

Denne oasen ved sjøen er tilgjengelig med tog fra Roma og Bari.

Roma til Puglia med tog

Napoli til Puglia med tog

Bari til Puglia med tog

Firenze til Puglia med tog

 

Luksus glampingtelt i Puglia Italia Europa

 

7. Romantikk og glamping i Toscana

Romantikk er ordet som beskriver den beste glampingen i Toscana. Ikke langt fra Sienna, og Middelhavet, i de fløyelsgrønne åsene i Toscana, venter på romantiske og grønne telt for en ferie for 2.

i Toscana, du kan lete etter trøfler, take a cooking class and prepare pasta for dinner. Alternativt, du kan sykle rundt nydelige italienske landsbyer fra din Lazy Olive Glamping nettstedet. Dess, glamping i Toscana får deg til å føle deg som en del av naturen, gjemt bak oliventrær.

Firenze til Grosseto med tog

Perugia til Grosseto med tog

Viterbo til Grosseto med tog

Roma til Grosseto med tog

 

Beste romantikk og glamping i Toscana

 

her på Lagre A Train, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge ferien til 7 beste glampingsteder i Europa med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "7 beste glampingsteder i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-glamping-places-europe%2F%3Flang%3DnoDeen- (Rull ned litt for å se inn kode)