Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

Ringer til alle eventyrmisbrukere og søkere! Vil du vite hva som er de beste startpunktene for fotturer og hvordan du kommer dit med tog? Da er du på rett sted!

 

Beste fotturer START POENG: FEM TERRE Kyststien - ITALIA

 

CINQUE TERRE Hiking Start Points

 

Vandring i Cinque Terre er en av de beste tingene å gjøre i Italia, og en av de beste fotturer startpunkter. Sine turstier er blant de vakreste i Europa, og hvis du er en utendørs lover, eller bare noen som ønsker litt mosjon i mellom dekadente italienske retter, det er en av de mest givende måtene å nyte Italias spektakulær kystlinje.

Men når du vandre i Cinque Terre du trenger for å komme forberedt. Fra å forstå trail vanskeligheter med å pakke de riktige tingene og kommer på riktig tid av året, å være godt informert vil gjøre forskjellen mellom en livsforvandlende tur og en besvære slog.

Hvordan komme seg dit med tog:

En gang i Italia, ved hjelp av Lagre A Train, toget er fortsatt den beste måten å nå Cinque Terre. Det er en lokal tog, de Cinque Terre Express-toget, som går langs kysten mellom stasjoner Centrale fra La Spezia og Levanto. Den stopper på alle de fem byene (Monterosso, Corniglia, Vernazza, Manarola, Riomaggiore), og du må ta det å bevege seg mellom dem når du er i området (med mindre du velger å vandre på de ofte utfordrende løyper). Fra sommeren 2016, kostnaden av Cinque Terre Express er € 4 per tur. I løpet av off-season, vanligvis fra november til mars, kostnadene synker til € 1,80. Dette toget tilbyr ikke reserverte sitteplasser.

• Kommer fra Firenze eller Roma: Det er noen direkte tog per dag fra Firenze Santa Maria Novella stasjon til La Spezia Centrale; andre krever at du bytte tog i Pisa. Prisene starter på € 13,50. På La Spezia, endre for Cinque Terre Express.

Florence til Levanto Togene

Florence til La Spezia Togene

Roma til La Spezia Togene

Roma til Levanto Togene

 

Beste fotturer START POENG: EAGLES WALK - ØSTERRIKE

De Eagle Walk er laget av 23 knyttet stadier, som følger en betagende ruten gjennom Tirol. De beste fotturer startpunkter i regionen, mange deler kan enkelt nås med taubane og gjennomført som en full- eller halvdag omvisning. Vi ønsker å introdusere deg til vår favoritt i denne bloggen.

Enten du planlegger en dag fottur eller en multi-ukers eventyr i fjellene, du finner Eagle Walk å være en stor utendørs opplevelse. Det gir enestående muligheter til å utforske, erfaring, og kontakt med naturen.

Vår Top Pick: Lake Zireiner See

En halvdagstur for sporadiske turgåere. Fra Kramsach i Nedre Inndalen, ta stolheisen til Sonnwendjoch huset. En kort spasertur unna ligger det idylliske Zireiner sjøen, som ligger i en dal nesten 1800 meter over havet - et flott sted å avkjøle seg i det varme sommer måneder. Turen fortsetter til Zireiner Alm beite (1,698m) før retur til toppen av stolheis, slik at du kan sykle ned igjen i Inndalen.

Hvordan komme seg dit med tog:

Det er lett å reise fra Storbritannia til Østerrike med tog. Du kan gå fra London til Wien, Salzburg eller Innsbruck på en eneste dag innen høyhastighetstog. Eller ta en lunsj Eurostar fra London til Brussel, en Thalys høyhastighets tog til Köln, og den utmerkede Nightjet sovende tog til Innsbruck, Linz, eller Wien natten. Når det, få til Tirol er enkelt med sin omfattende nettverk av offentlige transportere. Det er enkelt å reise rundt i regionen ved hjelp av tog. Turgåere som ønsker å ta på seg en del av eller hele Eagle Walk kan få tilgang start og slutt interessante hvert trinn ved hjelp av lokal kollektivtransport.

London til Brussel Togene

Brussel til Köln tog

Köln til Wien Togene

Köln til Innsbruck Togene

 

Beste fotturer START POENG: Camino de Santiago - SPANIA

CAMINO DE SANTIAGO – SPAIN Trail

 

Camino er kjent på engelsk som Way of St James. Alle Camino pilegrimsveier fører til Santiago de Compostela som dette er hvor restene av St James, (Santiago), ble oppdaget i det niende århundre. Pilegrimsferden var populær i det 10., 11th, og 1100-tallet og deretter sakte avvist i popularitet.

Ved det 20. århundre, nesten ingen gikk noen av rutene. Så på slutten av 1970-tallet og tidlig 1980-tallet ruten ble av interesse for noen. De begynte å skrive og kartlegge ruter en gang til.

I det 21. århundre, ideen om en pilegrimsreise er kanskje sjarmerende. derimot, anstrengelsen for å gå en måned og være koblet fra moderne enheter er utrolig befriende.

Camino Ruter:

 

Camino Spain possible Routes

 

Sarria er byen foretrukket av pilegrimer som et punkt der de legger ut på Camino de Santiago. Av de mer enn 300,000 pilegrimer som reiste sammen Santiago de Compostela i 2017, noen 60% hadde valgt å følge Camino Frances. Og mer enn 80,000 av dem valgte Sarria som utgangspunkt. Hovedårsaken til å velge Sarria er at den tilbyr den minste avstanden som kreves for at pilegrimer skal få tildelt Compostela (pilegrimen sertifikat). Avstanden til Santiago kan dekkes på bare fem etapper og har et stort antall boenhetene og tjenester for pilegrimer. Sarria er lett å komme til på offentlig transport fra ulike deler av Spania.

Hvordan komme til Sarria med tog:

Toget er en av de mest komfortabel alternativer hvis du reiser fra Madrid til Sarria. Det er en direkte forbindelse som forlater Madrid Chamartin togstasjon to ganger om dagen, med en reise på omtrent seks timer. Dessuten, er det ulike tog som knytter Madrid med Santiago de Compostela og Lugo, Galiciske byer som det er veldig lett å komme til Sarria, med flere direkte forbindelser hver dag. Du kan ta kontakt med alle tider og frekvenser ved å kontakte Renfe, Spanias nasjonale togselskapet.

Toget er også det beste alternativet når du reiser fra Barcelona. Det er daglige direkte koblinger fra Barcelona (eller du kan endre på Monforte de Lemos), med tog i løpet av dagen (Hvis du kombinerer AVE eller høyhastighetstoget med Lang avstand opsjoner) og nattogene. Gjennomsnittlig reisetid fra Barcelona er 12 timer. Toget fra Barcelona til Sarria også kobles med andre store byer som Tarragona, Lleida, Zaragoza, Pamplona, Vitoria, Burgos, Palencia, og Leon.

Fra Santiago de Compostela, Renfe tilbyr to daglige tog til Sarria: en på 5 pm (to timers reisetid); og på 6.07 pm (med en reisetid på nesten fire timer).

fra Lugo, de tog er også den mest komfortable alternativet. Renfe tilbyr en rekke daglige forbindelser som vil få deg til Sarria fra Lugo i 30 minutter.

 

Beste fotturer START POENG: Westweg TRAIL - TYSKLAND

WESTWEG TRAIL – GERMANY View

 

Det kan sies at Westweg stien er opphavet til alle tyske langdistanse turstier. Det ble den første angitte banen i sitt slag tilbake i 1900. Siden da, stien har vokst til å dekke en avstand på 177 miles (285 kilometer) - starter i Pforzheim i nord og slutter i Basel i sør.

I motsetning til Mittelweg og Ostweg, den Westweg tar du stort sett gjennom vest for fjellene. Og når du går, du vil oppleve den naturlige mangfoldet av de største tyske lav fjellkjede. De tette gran og granskog. Dette er det som gir fjellkjeden navnet sitt, de treløse vidder i den nordlige Svart skog. Stille fjellvann, panorama rocke toppene, glasiale daler, og fjell.

Imellom, du vil bestige de høyeste toppene igjen og igjen. Du vandre over platået av Hornisgrinde og besøke Belchen og Hochblauen. Nyt utsikten på Schliffkopf og streife den høye moor rundt Hohloh. En ekte høydepunkt på turen, selvfølgelig, blir bestigningen av Feldberg. Det høyeste fjellet i Schwarzwald.

Hvordan komme til Westweg med tog:

De fleste turstrekninger kan deles opp i håndterbare avstander. Det er fordi de fleste landsbyer langs turstiene kan være nådd godt med tog. Stor hjelp for planlegging av turen er det generelt kart gratis av Schwarzwald Tourismus GmbH (Ludwigs 23, 79104 Freiburg, www.blackforest-tourism.com). Den viser alle tog- og bussrutene for KONUS i regionen og utover.

I tillegg, mange lokalsamfunn har spesielle tips for fotturer og dagsturer for sine Konus gjester. Hvis du planlegger et lengre opphold kan det være nyttig å få en SchwarzwaldCard samt. Dette kortet er en god investering hvis du bruker rabatter knyttet til kortet intensivt.

Offenburg til Freiburg Togene

Stuttgart til Freiburg Togene

Leipzig til Freiburg Togene

Nürnberg til Freiburg Togene

 

 

Klar til å ta på deg turskoene og nyte litt natur fotturer? Bestill tog i løpet av minutter, og uten ekstra gebyrer på Lagre et tog!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hiking-start-points%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)