Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 30/05/2022)

Fyrtårn er vårt ledelys, lysende stjerneklare netter og veien hjem til sjømenn i mange århundrer. Mens noen sluttet å operere, du bør sette ned de ti beste fyrene som vil lyse opp dine reiser over Europa på reiseruten din.

  • Jernbanetransport er den mest miljøvennlige måten å reise på. Denne artikkelen ble skrevet for å lære om togreiser og ble laget av Save A Train, De Nettstedet for billigste togbilletter I verden.

1. Beste fyrtårn i Europa: Neist Point fyrtårn

Med et lys lik 480,000 stearinlys, Neist Point fyrtårn har lyst opp kysten av den fantastiske Isle of Sky siden 1909. Det sterke lyset skinner til en avstand på 24 miles, ledet veien til kjøpmenn og sjømenn i de første dagene. I dag er Skottlands eldgamle fyr opplyst av Northern Lighthouse Board i Edinburgh, og mens den er modernisert, fyret er godt bevart.

En annen flott ting med Nest Point fyr er dens fantastiske beliggenhet. I tillegg til det naturskjønne landskapet, du kan se delfiner, hvaler, og solhaier, innbyggere i farvannet rundt øya. Dermed, Neist Point fyrtårn er et av de beste stedene å besøke på Isle of Sky, spesielt ved solnedgang. Derfor, sørg for å ta på deg de beste gåskoene og planlegg tid for en 1-times fottur til Neist Point fyrtårn.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Best Lighthouse in Scotland

 

2. Beste fyrtårn i Europa: Saint-Mathieu fyrtårn

På det vestligste punktet i Frankrike, heldige reisende kan finne det sjarmerende fyrtårnet Saint-Mathieu. Det nest beste fyrtårnet i Europa er i den vakre Bretagne-regionen, ved siden av ruinene av et kloster, som er ganske unikt for fyrtårn. Dermed, mens du besøker en av de beste fyrene til lys opp reisene dine i Europa, du kan nyte middelalderrelikviene fra klosteret og Pointe Saint-Mathieu.

De bratte klippene, kyst, og fyret skaper det mest uforglemmelige landskapet. Dessuten, for virkelig bemerkelsesverdig panoramautsikt over Bretagnes kystlinje, du bør klatre 136 trinn. For å summere opp ting, det vakre hvite fyret venter på deg i vakre Plougonvelin, hvor lyset skinner og vil lede deg til en av de mest fantastiske kystlinjene i Europa.

Amsterdam til Paris med tog

Paris til Provence med tog

Lyon til Provence med tog

Marseilles til Provence med tog

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

3. Fyrtårn for å lyse opp reisene dine i Europa: Genova fyrtårn

Står høyt kl 76 meter, Genova fyr er det nest høyeste klassiske fyret bygget av murverk i verden. Det gamle fyret fungerer som symbolet på Genova, og formen tiltrekker seg mange besøkende Genova fra Firenze og andre byer. Konstruert i to kvadratiske seksjoner, hver sektor med en takterrasselignende seksjon og en lykt kroner hele strukturen. Lykten skinner på lang avstand, spiller sin rolle i flykontrollen rundt området.

Genova fyr lyser opp vakre netter i Genova, spesielt kysten og havnen. Dessuten, fyret er ganske imponerende på dagtid, i bakgrunnen av det turkise Middelhavet og fargerike hus. Å besøke den gamle havnen i Lighthouse of Genova er en av de ti beste tingene å gjøre i Genova.

Milano til Genova Togene

Roma til Genova Togene

Firenze til Genova Togene

Venezia til Genova Togene

 

 

4. Lindau fyrtårn, Tyskland

Lyser opp Bodensjøen siden 1853, Lindau fyrtårn er magisk i kveldslys og dagtid. Den gang, fyret ble drevet av en åpen oljebrann, men i dag kan skip håndtere det ved hjelp av radiosignaler. Det tok tre år å bygge fyret som ønsker reisende velkommen til Lindau havn.

Selv om dette er et interessant faktum, Lindau fyrtårn tiltrekker besøkende først og fremst takket være sin vakker bayersk arkitektur, imponerende klokke på fasaden, og motsatt løveskulptur. Dessuten, bak kan du nyte utsikten over Alpene, som fullfører det naturskjønne postkortbildet.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

European Сity On The Water

 

5. Punta Penna fyrtårn, Italia

Øst for Roma, omgitt av Adriaterhavskysten og Appenninene, ligger den nydelige Abruzzo-regionen. Denne søritalienske perlen er Italias nyeste hete reisemål, også hjem til det nest høyeste fyret i Italia, fyrtårnet Punta Penna.

Lyser opp Italias kyst og ledet skip hjem siden 1906, Punta Penna fyrtårn er åpent for publikum. I tillegg, besøkende kan klatre opp en 307-trinns spiraltrapp til fyrtårnets topp for fantastisk naturutsikt og, selvfølgelig, sandstrendene.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Venezia til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

6. Startpunkt fyrtårn For å lyse opp reisen din

På et av de mest slående stedene i Europa, reisende kan finne fyret Start Point. Ligger på en halvøy i South Devon, England, på en kyst som strekker seg dypt ned i havet, bildet er fantastisk. Dermed, reisende vil ikke bli overrasket over å høre at turen opp til fyret er en av de beste i området.

Hvis du er heldig, du vil kunne se båter som passerer langs Den engelske kanal som de har gjort i over 150 år. Dette fullfører utvilsomt den naturskjønne utsikten over kysten og fyret rett ved enden av odden. Dessuten, et annet turalternativ er å gå til Beesands og Torcross for se på delfiner og sel.

 

Magical Lighthouse During The Starfall

 

7. Fyrtårn Great Tower, Anglesey

Ved enden av en av de vakreste kyststiene i Europa, du kan finne det vakre Twr Mawr fyrtårnet. Ligger ytterst på Llanddwyn Island, reisende kan nyte den fantastiske utsikten over Snowdonia i horisonten. Det unike navnet betyr Flott tårn. Den er farget i hvitt, og det er vanskelig å gå glipp av fyret på den grønne bakketoppen.

Twr Mawr fyrtårn er ved enden av Menai-stredet, en 25 km lang strekning med tidevann som skiller øya Anglesey fra fastlandet Wales. I tillegg, reisende til Twr Mawr på Llanddwyn Island, Lite tårn, sies å ha blitt bygget tidligere enn Twr Mawr. Å konkludere, ligger ved siden av hverandre på små øyer, Fyrene Twr Mawr og Twr Bach vil garantert lyse opp turen til pittoreske Anglesey.

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Fascinating Lighthouse Landscape

 

8. St. Marys fyrtårn, Bait Island

Tilgang til St. Marys fyrtårn er vanskelig. Det vakre fyret ligger på den lille Bait Island, også kjent som St. Mary's Island. Reisende som ønsker å beundre den sjarmerende St. Marys fyr på nært hold kan bare besøkes under lavvann siden Bait Island er en tidevannsøy. Opprinnelig var fyret et lite kapell, og tårnet ble senere forvandlet til et fyrtårn, advarende seilere fra den steinete kysten.

I dag, St. Marys fyrtårn fungerer ikke lenger, men er absolutt verdt en tur. For eksempel, du kan inkludere et stopp her på din RV-tur i England, en unik kreativ måte å reise på tvers av Europa. Endelig, du kan nyte en kopp kaffe fra kafeene i nærheten.

 

Lonely Lighthouse In England

 

9. Beste fyrtårn i Europa: Med Lighthouse Prey

Står høyt på den steinete bredden av Bretagne, det praktfulle Le Creac'h-fyret lyser opp stien for mange reisende. En av dens utmerkede funksjoner er lykten som blinker med lys hver gang 10 sekunder, så hvis du får en sjanse til å seile over den franske atlanterhavskysten, vet at Le Creac'h-lyset er der for å veilede deg gjennom.

Mens lyktens lys er veldig kraftig, forseggjort skjerming omgir den for å beskytte trekkfugler. Derfor, det herlige fyrtårnets drift gjør det ikke skade det marine økosystemet i området. Faktisk, hvis du planlegger en tur til den vakre franske kystbyer, Pass på å kombinere turen til Le Creach fyr med La Jument og Nividic fyr.

Paris til Amsterdam med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

10. Beste fyrtårn i Europa: Lille Kitty fyrtårn

Ligger på en stein foran et fort, de Lille Minou fyrtårn lyser opp skip’ reise hjem langs den bretonske kystlinjen. Fortet ble bygget for å beskytte Goulet de Brest under Marquis de Vauban-festningen på 1600-tallet. Senere, i 19 århundre, fyret ble bygget, og den buede broen ga tilgang til fyret og den fantastiske utsikten over kysten.

I tillegg, dette sjarmerende fyret er kjent takket være det røde taket, som også har et rødt signal som går av når faren er nær vidda med Les fileter. Mens Les Fillettes betyr “jentene” på fransk, i dette tilfellet, den relaterer seg til steinene i Goulet de Brest. Dessuten, takket være denne funksjonen, seilere husker å passe på denne delen ved å bruke mnemonic “The Kitty rødmer når han dekker jentene” (“Minouen rødmer når han dekker jentene”).

Nantes til Bordeaux Togene

Paris til Bordeaux Togene

Lyon til Bordeaux Togene

Marseilles til Bordeaux Togene

 

Fortress On The Sea

 

her på Lagre et tog, vi hjelper deg gjerne med å planlegge en uforglemmelig tur til disse fyrene med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 beste fyrtårn for å lyse opp dine reiser i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta bilder og tekst eller gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fbest-lighthouses-europe%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)