Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 21/05/2021)

Hva vil inspirere deg til å ta en togtur mer enn å se spennende filmer med tog? Ta en titt på vår liste over beste filmer med tog, og tweet oss på @saveatrain og fortell oss hvilke du har sett, og hvis du elsket dem så mye som vi gjorde.

 

På toppen av vår pick til filmer med tog er – Harry Potter-filmer 1 til 8 (2001-2011)

harry potter filmen omtalt i filmer med tog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Basert på den berømte serien bøker av J.K.. Rowling, disse åtte filmer med tog skildre en magisk fantasi om den unge trollmannen, Harry Potter. Han lærer han besitter magiske krefter og deltar Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom, hvor han stupte inn i et nytt liv fylt med nok av utfordringer, skurker, og triumfer.

Men hvor togene kommer i? På Harrys første skoledag, han har til å gå ombord på Galtvortekspressen, et tog som ligger på plattform 9 ⅓. Det er bare tilgjengelig ved å kjøre – fort- mot murveggen mellom plattformer 9 og 10. Når ombord på toget, han møter Ronny Wiltersen og Hermine Grang, som ender opp med å bli hans livslange venner.

Gjennom alle filmene, Hogwarts Express-toget fortsetter å symbolisere begynnelsen og slutten av hvert skoleår, og gir lerretet for noen ganske spektakulære historier. Spesielt den tiden Harry og Ronny savnet toget og hadde sparket en forhekset bil til skolen!

Pass på at du laster ned minst en av disse filmer med BUSS din telefon eller nettbrett før du bestiller din neste togreise.

Amsterdam til London med tog

Rotterdam til London med tog

Paris til London med tog

Brussel til London med tog

 

The Darjeeling Limited (2007)

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sinefil (@ city.of.cinema)

Quirky og rørende, denne plukke av, Filmer med tog, har alle kjennetegnene til sin forfatter-regissør, Wes Anderson. Etter deres far møter en dødsulykker, tre brødre reise over India med tog i et forsøk på å binde.

Spilt av Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, hver bror lider av depresjon, og en masse sulking og kamper må passes. Men selvfølgelig, være en Wes Anderson film – det er mange komiske vendinger og svinger. En av brødrene har forlatt sin gravid kone hjemme og en annen er fremmedgjort fra kjæresten sin og finner romantikk med en av togets ledsagere.

Det er også en giftig slange, en begravelse, en meditasjon, og bra, Vi vil ikke gi noen mer vekk. La denne kultklassikeren inspirere deg til å bestille din egen tog eventyr.

Nürnberg til Berlin med tog

Aachen til Berlin med tog

Hanover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Mord på Orientekspressen (2017)

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Steve (@grushkov)

Basert på den berømte Agatha Christie roman, Dette moderne remake har en stjernespekket cast inkludert Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Penelope Cruz, Johnny Depp, og Willem Dafoe. Kenneth Branagh er hovedrollen til Hercule Poirot, og han har også regissert filmen, og dette er en del av våre filmer med tog.

Bortsett fra innledningen og noen flashbacks, hele historien er satt på en luksus tog. Poirot går ombord i Orient Express for å ta en fortjent ferie. I førsteklasses luksusbar og en spisebil, han møter en gruppe tilsynelatende ikke-relaterte passasjerer. En av dem hevder at hans liv er i fare og prøver å rekruttere Poirot – en aktet detektiv – å holde ham trygg.

han nekter, og passasjerene alle gå til sengs. Neste morgen, passasjeren er funnet drept. For å gjøre ting mer dramatisk, toget sporer av i snø. Poirot er rekruttert for å løse kriminalitet før toget er tilbake på sporet og politiet blir klar over drapet.

I et vakkert fortalt, dramatiske mysterium thriller, historien utspiller seg mens Poirot intervjuer hver passasjer og finner ut at hver av dem har en hemmelighet og ikke alt er som det ser ut.

Dette er en må-se blant, Filmer med tog, ikke bare for strålende historie og førsteklasses skuespill, men også nydelig natur og utsikt over toget selv.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Bonn til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

Den siste på listen over filmer med tog:

Det lille lokomotivet som kunne (2011)

Hvis du har små eventyrere reiser med deg, få dem glade for reise med denne barnevennlige film. Den klassiske barne fortelling kommer til liv i en helaftens film med et stjernespekket cast. Kjendiser kjennetegnet inkluderer Jamie Lee Curtis og Whoopi Goldberg.

Filmen følger den lille lokomotivet – et leketøy tog – hele hennes opplevelser i Dreamland, som hun samhandler med andre tog figurer og leker. Det er en parallell historie i den virkelige verden, der hovedpersonen er en liten gutt som heter Richard. derimot, disse to verdener kolliderer når Richard ender opp inne i Dreamland. Hans tilstedeværelse der skaper problemer, så han trenger å gå tilbake. Eventyr og hijinks følge mens han og lekene prøver å få ham tilbake i den virkelige verden.

For en fin måte å bli inspirert av filmer med tog til å reise med tog!

Brussel til Paris med tog

London til Paris med tog

Marseille til Paris med tog

Amsterdam til Paris med tog

 

 

Klar til å skrive dine egne filmer med tog relaterte historien? Besøk www.saveatrain.com og få de billigste togbilletter for din neste tog eventyr.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-movies-featuring-trains%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)