Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 04/11/2022)

Hvis du lurer på hvor du finner de beste museene i Europa, vi har deg dekket! Om det er Kunst, nasjonal, eller naturlig historie, museene fra vår liste vil ikke unnlate å forbløffe deg.

Hva er mer, du kan nå alle disse velsen med tog Hvis du er ute etter rimelig måte å reise. La oss ta en nærmere titt på de beste museene i Europa og hvor du finner dem:

 

Museet Louvre, Paris, Frankrike

Louvre kan være en av de mest kjente museer i Europa og verden. Det er den største, dekker et område på 72,735 meter squared. Denne fantastiske museet er hjem for mer enn 35,000 elementer og er et av landemerkene i Paris. Du må gå til det hvis du reiser til Paris med tog!

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Amsterdam til Paris tog

 

 

Venaria Reale, Torino, Italia

Navnet på dette palasset kommer fra det latinske Den kongelige jakt er, betyr “kongelig jakt”. På 1600- og 1700-tallet, det var en base for jakt ekspedisjoner hertug Charles Emmanuel II. Nå palasset fortryller moderne besøkende med sin barokkstil skjønnhet. Du kan ikke gå glipp av det hvis du befinner deg i Torino.

Milano til Torino Togene

Lake Como til Torino Togene

Genoa til Torino Togene

Parma til Torino Togene

 

Museet av Stream, Antwerpen, Belgia

The Museum by the Stream in Antwerp is one of the Best Museums in Europe

 

Museet by the Stream eller MAS er det største museet i Antwerpen. Hvis du er ute etter en panorama utsikt, Det er gratis tilgang til taket av museet. Komplekset av MAS har også en restaurant og en kafé under det. Selve museet er nydelig og verdt et besøk hvis du er i Antwerpen.

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

 

bibelske, Amsterdam, Nederland

Et annet museum i Nederland, de bibelske museum ligger i Amsterdam. Det er et av de beste museene i Europa hvis du vil lære mer om Bibelen. Å besøke Bijbels hjelper oss å forstå betydningen og virkningen av Bibelen på det nederlandske samfunnet. Det er utvilsomt et unikt museum, godt egnet for de som elsker religiøs historie.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Kunsthistorisk museum, Wien, Østerrike

Kunsthistorisches Museum in Vienna Austria

Kunsthistorisches Museum er den mest kjente kunstmuseet i Østerrike, også kjent som Museum of Fine Arts. Noen av sine mest kjente viser blant annet verker av Rembrandt, Michelangelo, Raphael, og Rubens. Det har vært fantastisk for kunstelskere med nydelig kunst siden åpningen i 1891. Alle som besøker Wien med tog bør legge til rette for å se Kunsthistorisches Museum.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

MACHmit barnemuseum, Berlin, Tyskland

For reisende med barn, det blir ikke bedre enn MACHmit barn Museum Tyskland. Hvis du befinner deg i Berlin, Sørg for å sjekke ut MACHmit og dens variasjon av attraksjoner. De passer også for voksne, med mange spennende aktiviteter som et kunstlaboratorium, trykkeverksted, og klatring labyrint.

Bremen til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

 

Skansen friluftsmuseum, Stockholm, Sverige

Skansen friluftsmuseet var den første av sitt slag i Sverige. Det åpnet i 1891 og har vokst til å bli den mest berømte museet i Stockholm. En nydelig utsikt fra Royal Djurgarden er bonusen ved å besøke Skansen. Og for de som elsker å se Skandinavia-innfødte dyr, det er en dyrepark som viser dem.

 

 

De beste museene i Europa venter på deg. Hvis du er klar til å gå, bestille togbilletter nå og nyt turen!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-museums-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)