Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 28/01/2022)

Fra spektakulært gammelt teater under stjernene til fantastiske og elegante haller, disse 12 de beste musikkstedene i verden er ideelle hvis du virkelig vil oppleve de beste konsertene noensinne. Shanghai, Berlin, London, og Italia er bare noen få av de beste stedene å nyte din neste konsert med livemusikk.

 

1. Beste musikksteder i verden: Royal Albert Hall i London

Åpnet av en av de mest berømte dronningene i verden, Dronning Victoria, Royal Albert Hall i London, er en av de mest berømte musikkstedene i verden. Når du går inn, vil du umiddelbart godta at det faktisk er kongelig. Fra innredningen til atmosfæren når lyset er slukket, en konsert her vil gi deg gåsehud.

Siden 1871 musikkfans i alle stiler, delta på Royal Albert Hall for 365 dager. Så, om du er jazz, stein, eller fan av klassisk musikk, en konsert med live musikk i Royal Albert Hall er en opplevelse du ikke vil gå glipp av når du er i London. Royal Albert Hall ligger i South Kensington, og er lett tilgjengelig med rør.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Royal Albert Hall Music Avenue In London

 

2. O2 Arena i London

Det nest beste musikkstedet i vår 12 de beste musikkstedene i verden er O2 Arena i London. Det er en av de største live musikkstedene i Europa, og verden, med plass til en 20,000 publikum. Dessuten, i 2008 det oversteg til og med billettsalget til Madison Square Garden.

prins, Cirque du Soleil, Alicia Keys, og Brit Awards, er bare noen få av musikkbegivenhetene du kan nyte i O2 Arena. Du må reise utenfor sentrum av London, til Greenwich, men for den beste musikkopplevelsen, det er helt verdt bryet.

 

The Beautiful O2 Arena In London

 

3. Beste musikksteder i verden: Musikverein I Wien, Østerrike

Laget som den perfekte musikkboksen, et inntrykk av eleganse, de Wiener Musikverein, eller musikkforening, er det ultimate klassiske musikkstedet i Europa. Hjemmet til den wienske filharmonikken, musikksalen er designet i det klassiske Europeisk tempelstil, med Frescos of Apollo i taket.

364 dager i året, musikkelskere fra hele verden, reise til Wien for en fengende og uforglemmelig musikkopplevelse. Takket være arkitekturen, akustikk, musikk, plassering, og atmosfære, Musikverein er på toppen av 12 beste musikksteder i verden.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

Musikverein In Vienna, Austria is the most impressive Music Venues In The World

 

4. Verona Arena i Italia

De 12 de beste musikkstedene i verden må rett og slett inneholde den beste plasseringen for en episk operaforestilling. Verona Arena ble bygget i det første århundre, og fremdeles i dag vil du finne at den står stille, og vertskap for operafans fra hele verden.

Verona Arena er et utendørs amfiteater i stein, og veggene vil fortelle deg historier om gladiatorer og hviske ordene til popband. Den elliptiske formen setter Verona arena som et av de beste stedene i Italia for en live musikk konsert. Akustikken, lokalet tent om natten, gjør det til et av de mest spesielle musikkstedene i Europa.

Rimini til Verona med tog

Roma til Verona med tog

Firenze til Verona med tog

Venezia til Verona med tog

 

Verona Arena outdoor Music Venue In Italy

 

5. Nasjonalt senter for utøvende kunst i Beijing, Kina

Det eggformede, moderne kunst stykke, det nasjonale senteret for scenekunst er en av de mest imponerende bygningene i Beijing. I tillegg til senterets unike form, det er en kunstig innsjø rundt den.

Det nasjonale senteret for scenekunst er det beste stedet å nyte opera og live konserter i Kina. derimot, hvis du foretrekker tradisjonell kinesisk musikkopptreden, da er konserthuset det ideelle stedet.

 

National Center for the Performing Arts In Beijing, China

 

6. Beste musikksteder i verden: Arena Of Nimes i Frankrike

Det eldste romerske amfiteateret kan være vert for et fremragende antall 24,000 musikkelskere. Dette fantastiske musikkstedet tiltrekker seg tusenvis av besøkende hvert år, til noen av de mest imponerende musikkbegivenhetene i Frankrike.

Fra moderne sparkepop til Hans Zimmer, live musikk arrangementer i Arena of Nimes er uforglemmelig. Med veggene tent i fargerike lys om natten, lydsystemene på – En konsert her er virkelig elektrifiserende.

Paris til Nimes med tog

Montpellier til Nimes med tog

Marseille til Nimes med tog

Hyggelig å Nimes med tog

 

Nimes Special Music Festivals Venue In France

 

7. Forest groyne i Berlin

Ligger i Olympic Park i festby Berlin, Waldbuhne er et utendørs amfi. Pearl Jam, Berlin-filharmonien, og Taylor Swift er bare noen få av artistene som holder konserter i det enorme musikkstedet.

Waldbuhne ble først konstruert for de olympiske leker i 1934, men siden da har blitt en av 12 beste musikksteder i Tyskland, og verden. Du kan være en av de heldige 20,000 folk som deltar på en live musikkopptreden, omgitt av skog. Dette fantastiske musikkstedet har vært vert for mange episke konserter gjennom årene, slik at du kan være en del av musikkhistorien i neste store musikkarrangement i Tyskland.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Waldbuhne In Berlin Music Concert Venue

 

8. Yuyintang I Shanghai, Kina

Vår 12 listen over beste spillested vil ikke være komplett med den beste underjordiske musikkklubben i Kina. Yuyintang i Shanghai er ikke så stor som de andre musikkstedene i verden, men det er en av de beste.

Det er intimt, og enestående, så du er inne på en episk musikkveld. Rockfans fra hele verden, har Yuyintang-klubben på sin beste rockeklubbliste for siste 10 år. Derfor, den har kanskje ikke den mest imponerende utvendige fasaden, men lydene og stemningene vil få deg til å sprette.

 

9. Beste musikksteder i verden: Felsenreitschule I Salzburg, Østerrike

Når du bestiller en billett til Salzburg-festivalen, hvor de skjøt Sounds of Music – du kan være sikker på at dette musikkstedet er utrolig. De Felsenreitschule er en barokk-designet musikkhall, med 96 arkader bak scenen.

Under musikalske forestillinger, de inngjerdede arkadene er opplyst i farger, fengende publikum enda mer. Uansett dine musikalske preferanser, et show på østerrikeren Felsenreitschule er en begivenhet for alle sanser – nøyaktig hvordan musikk skal opptre og påvirke.

München til Salzburg med tog

Wien til Salzburg med tog

Graz til Salzburg med tog

Linz til Salzburg med tog

 

 

10. Det gamle teatret i Taormina, Italia

Med utsikt over kysten av Calabria, det gamle teatret i Taormina ble bygget av grekerne rundt det 3. århundre f.Kr.. Hensikten med det spektakulære teatret var store dramatiske forestillinger.

Med fantastisk utsikt over havet og landene, Du vil finne dette en av de mest imponerende musikkstedene i verden. Derfor, med plass til et orkester, dansere, sangere, vil du se at dette eldgamle teatret er et spektakulært sted for solnedgang eller soloppgang live musikkbegivenheter.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Pisa til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

The World's Ancient Music Venue is the Theatre In Taormina, Italy

 

11. Mao Livehouse I Shanghai

Fra elektroniske til poplåter, Mao Livehouse er det største musikkstedet i Shanghai. Så, hvis du vil oppleve det beste av Shanghai natteliv og musikkscene, da er Mao Livehouse IT-stedet for lokalbefolkningen og turister.

Mao Livehouse har det beste lydsystemet i Kina, gjør det til det beste live musikkstedet, og plasser for å slippe håret og rocke.

 

12. Beste musikksteder i verden: Det antikke teatret i oransje, Frankrike

Det romerske teatret i Orange har underholdt musikkfans siden det første århundre e.Kr.. Ligger i byen Orange, arrangerer konserter, og den årlige sommeroperafestivalen i Frankrike.

Du kan være en av 10,000 folk som gleder seg over en uforglemmelig musikkforestilling i det best bevarte teatret i Europa. Det oransje teatret er et togtur unna fra Marseille, men den korte togturen tar deg tilbake i historien, til romertiden, og til de beste dramatiske forestillingene i musikkverdenen.

Paris til Marseilles med tog

Marseilles til Paris med tog

London til Paris med tog

Marseilles til Clermont Ferrand med tog

 

Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge den fantastiske ferien til 12 beste musikksteder i verden med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "12 beste musikksteder i verden" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-music-venues-world%2F%3Flang%3DnoDeen– (Rull ned litt for å se inn kode)