Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 16/07/2021)

Sea Orchins, sjøhester, lys farget fauna, og noen av de klareste farvannene i verden, snorkling i disse 10 steder er et imponerende eventyr. Disse 10 beste stedene for snorkling i Europa, har en fantastisk synlighet på 20 m. under vann, og er hjemmet til noe av det mest fascinerende marine livet på jorden.

 

1. Beste stedet for snorkling i Storbritannia: Devon

Fra den steinete øya til London Bridge, nord for Tor Bay, her finner du et av de vakreste snorkelstedene i Storbritannia. Juveleanemoner i en rekke lyse rosa og gule, blåskjell, og unik tompot blennies fisk, du kan tilbringe en hel dag med å snorkle i London Bridge.

Mange besøkende til Storbritannia og Devon vet kanskje ikke engang at de reiser til et av de beste snorkelstedene i Europa. derimot, Devon er et fantastisk destinasjon for snorkling og dykking i Storbritannia. I tillegg til London Bridge, Lundy Island er en annen snorkelperle, med grå sel, måne maneter, og delfiner å se.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Devon's Cliff Snorkeling In The UK

 

2. Beste stedet for snorkling i Portugal: Store Berlenga

Portugal er kjent for sine fantastiske strender, Berlenga Grande-øya er ikke noe unntak. Bare 10 km unna Peniche, en av 10 mest fantastiske surfesteder i Europa, Berlenga er en nydelig skjærgård. Det består av 3 små øyer med huler, mørkeblått vann, og et forlis.

I tilfelle du lurte på, du kan beundre forlisene med snorkelutstyr. Dess, en fantastisk atlantisk undervannsverden av marine skapninger som solfisk, koraller, vil vente på deg utover masken. Det gamle fortet San Juan Bautista med utsikt over dette vakre området vil være i ditt syn når du kommer opp, legge til mysterium for hele opplevelsen.

 

Snorkling i Portugal: Store Berlenga

 

3. Port Cros nasjonalpark, Frankrike

Opp til en dybde av 8 m. i en spesiell snorkelsti, du kan beundre hundrevis av fisk i Port Cros nasjonalpark. Denne eldste marinaen Natur reservat er et av de beste snorkelstedene i Europa. Plage de la Palud er det perfekte stedet å starte snorkleeventyret ditt.

I motsetning til de andre fantastiske snorklingstedene på denne listen, her finner du 6 informative bøyer med interessante fakta om sjødyrene du møter: Øst-Atlanterhavs påfuglfisk, malt comber, sjeldne mørke grupperinger, og mange andre fargerike fisker.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

 

4. La Silfra, Island

En av de beste dykkestedene i verden, tydeligvis er La Silfra et episk snorklingssted i Europa. Svømming mellom 2 Europeiske kontinenter, med familien, eller venner, i vann som smelter fra Langjokullbreen, er en uforglemmelig opplevelse.

Silfra er et av de beste stedene for snorkling i verden, på grunn av den fantastiske synligheten i 100 m. Fargene under vann, svømme mellom steinete stier og viker, og all denne herligheten er bare en time fra Reykjavik. Siden vannet har en tendens til å være veldig kaldt, bør du bestille en snorkling tur, med skikkelig badedrakt og utstyr for å holde deg varm.

 

Snorkling i La Silfra, Island

 

5. Red Island, Sardinia, Italia

Klar uberørt vann er et must for en fantastisk snorkelopplevelse. Isola Rossa på Sardinia har de beste forholdene for morsom snorkling: klart vann, steinete landskap og huler, marina livet som vil blåse tankene dine, og hvite sandstrender for å få pusten, mellom snorklingøktene.

Du finner den lille fiskerlandsbyen, Isola Rossa på Nordvest-Sardinia. Koraller, fisk, og røde bergarter er de perfekte omgivelsene for en sommerferie. I tillegg til soling, du kan nyte vannsport, dykking, og brettseiling på den italienske kysten. Så, sørg for å pakke vanntette poser, og et undervannskamera for å huske undervannsverdenen på Sardinia.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Pisa til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

Red Island, Sardinia, Italia

 

6. Cabrera Archipelago National Park, Spania

19 små øyer forener Cabrera-skjærgården, hjem til et fantastisk marint økosystem, urørt av mennesker. Blå hule, det maritime naturreservatet er et av de rikeste i Europa, og på snorklingekspedisjonen din, vil du oppdage mer enn 500 arter. Skorpionfisk, blekksprut, lærskildpadder, er bare noen få av sjødyrene du vil møte.

Dess, kan du få en fantastisk sjanse til å se noen delfiner fra båten, på vei til Cabrera. Den spanske kystlinjen er en av de mest populære sommerdestinasjonene i Europa, og Mallorca er et drømmende strandmål for reisende fra hele verden. Så, pakke badedrakten og snorkelutstyret, for en uforglemmelig og avslappende tur til Cabrera.

 

Cabrera Archipelago National Park

 

7. Walchensee Lake München

Stor, blå, og dypt, innsjø Walchensee er en nydelig alpinsjø i Tyskland. 75 KM fra München, denne snorkling destinasjonen ligger i sentrum av den bayerske regionen. Så, når du kommer opp for luft og hvile, de naturskjønn utsikt rundt deg gi den mest fredelige rammen for en guddommelig opplevelse.

Med god sikt på 5m til 20m, innsjø Walchensee er en av de 10 beste snorklingsteder i Europa. Dessuten, du kan utforske dypere og mer enn regnbueørret og ål, i det klare vannet, mens du dykker i Walchensee-sjøen.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

Walchensee Lake München er et fantastisk sted å snorkle i Europa

 

8. Snorkling ved elven i Østerrike: Viecht Am Traunfall

Mens de fleste forteller deg at snorkling i Middelhavet er en fantastisk opplevelse, elvsnorkling er ekstraordinær. Rolig friskt turkisvann, i Øvre Østerrike, Viecht am Traunfall er det beste stedet for snorkling i Østerrike. Viecht am Traunfall-elven er hjemmet til vakre koraller, og på reisen til disse skjønnhetene, du vil bli invitert til fjellhopping og juving.

Derfor, snorkling i de østerrikske Alpene er en av de mest spennende snorkleopplevelsene i Europa. Når du har fullført snorkleturen, de grønne åsene og utsikten over elven er perfekt piknik og avslapningssted. Her, kan du se gjennom de fantastiske bildene du har fått under vann, og nyt den friske fjelluften i det østerrikske landskapet.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

9. Medes Islands Spania

Medes-øyene er en del av det vakre naturreservatet del Montgri. Ligger i det ultimate spanske sommerdestinasjonen, Costa Brava, Mederne er hjemmet til spektakulært marine liv. Hvis du er fascinert av livet i havet, deretter snorkle her, blir uforglemmelig.

De syv holmene fra Medes, på den katalanske kysten, omgitt av det kalde Middelhavet er et snorkleparadis. Faktisk, snorkling i Medes er en av de beste tingene å gjøre mens du ferierer i Costa Brava. Med barna, venner, eller solo, Mederne er hjem til vakker fauna, sjøhester, sjøstjerner, og barracudaer.

 

Forbereder seg på å snorkle i Spania

 

10. De beste stedene for snorkling i Europa: Elba Italia

Røde gorgoner på den ene siden, røde og svarte koraller på den andre siden av kysten, Elba er et paradis. Bukta Sant Andrea på øya Elba er der ethvert undervannseventyr begynner. Langt fra havnen og promenaden, det marine livet på denne toskanske øya er fantastisk.

I tillegg til vakre koraller, fisk, og fauna, den italienske kysten er en av de beste i verden. Så, hvis du trenger å ta pusten mellom huleutforskning og leting etter solfisk, så er Elbas sandstrender det perfekte avslapningsstedet.

Firenze til Milano med tog

Firenze til Venezia med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Milano med tog

 

Snorkling under vann i Elba Italia Europa

 

her på Lagre A Train, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en uforglemmelig tur til de mest fantastiske undervannsverdenene i disse 10 beste stedene for snorkling i Europa med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "1o Beste stedene for snorkling i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fbest-places-snorkeling-europe%2F- (Rull ned litt for å se inn kode)