Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 27/08/2021)

De varmt vær er ikke over ennå. Det er fortsatt tid og en god grunn til å besøke Sør-Italia denne måneden! Sør-Italia har noen fantastiske tilbud. De beste stedene å besøke i Sør-Italia inkluderer; vakreste strekninger av dramatiske kystlinje, bilde perfekte strender, sjarmerende kystøyer, og en mengde historiske byer og tettsteder. Det var vanskelig å begrense vår liste ned til bare 10, men her er 10 beste stedene å besøke i Sør-Italia.

 

1. Amalfikysten

Amalfi coast is awesome
Hva er en tur til Italia uten å besøke Amalfikysten? Dette bestemte regionen i Sør-Italia er en av de vakreste og verdenskjent! Strekker seg fra Napoli til Salerno, Amalfi Coast tilbyr dramatisk natur, flotte byer som klem fjellet, og noen interessante historiske steder.

Dette beskyttede region har noen idylliske kystbyer som Amalfi, Erchie, Mindreårige, og Positano - disse byene har en rekke flerfargede hus som stabler opp mot lier og gir perfekte bilder-muligheter.

Dessuten, steder som Villa Rufolo i Ravello gi enestående utsikt over Middelhavet.

Milano til Genova Togene

Roma til Genova Togene

Firenze til Genova Togene

Venezia til Genova Togene

 

2. Sorrento

Sorrento could be the first on Best Places to visit in South Italy

Sorrento har både fasiliteter som turistene finner trøst samt unike og høyere-end antikviteter for salg i gamlebyen. En ferge går herfra til isle of Capri, og det er en stor hopping av punkt for Pompeii. derimot, Sorrento er også kjent for sitt utmerket gourmetmat, imponerende klippen boliger (men ingen strender), og fantastisk utsikt over Vesuv.

Bologna til Pompei Togene

Pompeii til Nocera Lavere Togene

Tog til Salerno Nocera Inferiore

Tog til Salerno Mercato San Severino

 

3. Maratea

Maratea by the beach

 

Denne middelalderbyen er plassert langs den steinete kysten av Middelhavet. Dens Ritzy havn er en av de beste hotspots i Italia. Hvis du ønsker å bo her i løpet av sommeren du må bestille i god tid for å sikre valgt hotell som rom bestille opp FAST. Som vi nærmer oss slutten av den varme årstid, du kan ha litt flaks med bestilling i siste liten!

Salerno til Maratea Togene

Bari til Maratea Togene

Napoli til Maratea Togene

Togfremføring til Maratea

 

4. Paestum

Noen kule historie, Paestum er en by på italiensk jord, men det ble grunnlagt av de gamle grekerne da de var i kontroll over denne delen av Italia! Deretter ble det kjent som Poseidonia etter havguden.

Den gresk arkitektur alene er verdt et besøk, så sørg for å sette det i din reiserute i tillegg til å besøke de tre godt bevarte greske templene du må se. Den eldste ble bygget om 550BC (gi eller ta et år) og Temple of Hera som er utrolig.

Salerno til Paestum Togene

Napoli til Paestum Togene

Pompei til Paestum Togene

Makt til Paestum Togene

 

 

5. Beste stedene å besøke i Sør-Italia: Napoli

Naples is on 10 Best Places To Visit In South Italy

 

Napoli, eller Napoli, avhenger av hvilket språk, er den tredje største byen i Italia. For å være ærlig, er det noen svært motstridende synspunkter på denne delen av Sør-Italia. Til noen, det er enormt, skitten, kriminell, og falle fra hverandre, for andre er det irritabel og atmosfære. Uansett blåser håret tilbake, vi tror? En ting er sikkert skjønt. Denne kyst Southern by har sin egen personlighet!

Mange favoritt italiensk mat oppsto i Napoli og dens omkringliggende
områder som pizza, og spaghetti. Disse rettene blir tatt på alvor her og vanligvis har frisk, lokalt dyrkede ingredienser. Turistattraksjoner i Napoli inkluderer en stor middelalderslott, New Castle, samt bade festningen Castel del Ovo. Byen ligger også ved siden av Vesuv, den eneste aktive vulkanen på det europeiske kontinentet.

Milano til Napoli Togene

Florence til Napoli Togene

Venezia til Napoli Togene

Pisa til Napoli Togene

 

6. Beste stedene å besøke i Sør-Italia: Alberobello

Alberobello houses style

Byen Alberobello er unikt ved at det er den best bevarte eksempel på Trulli arkitektur som finnes i hele Italia (vi vil, så jeg ble fortalt).

Boliger bygget i Trulli stil er laget med koniske stein tak uten bruk av mørtel (selv om, Jeg er ingen byggmester så ikke sitere meg på at). De eldste husene er fra det 14. århundre og helt fantastisk, gjør det til et av må-du-se og vakre byer i Sør-Italia for å besøke.

Napoli til Maratea Togene

Napoli til Monopoli Togene

Bari til Fasano Togene

Taranto til Fasano Togene

 

7. Beste stedene å besøke i Sør-Italia: Tropea

Tropea is the less known place in 10 Best Places To Visit In South Italy

Se, Jeg advarer dere på forhånd. Foto muligheter i dette stedet er galskap. Vær forsiktig så du ikke gå glipp av the real thing! De vakker gammel by av Tropea ligger på toppen av noen rene klipper og over veien fra en smal sandstrand, det sies å ha blitt grunnlagt av Hercules selv.

Hvis du er sightseeing, Det er to nydelige kirker i Tropea også, Santa Maria del Isola er en middelaldersk kirke som ble bygget på en øy, selv om mange års siltasjon har resultert i en landbro mellom øya og fastlandet. Den andre er katedralen; den har to udetonerte bomber som stammer fra WW2 sitter rett utenfor kirkedøren. Lokalbefolkningen trodde bygningen ble beskyttet av skytshelgen så se på trinnet!

Kirkene alene gjør dette til en av de vakreste byene i Sør-Italia. Du kommer til å elske det!

Vibo Marina til Tropea Togene

Catanzaro til Tropea Togene

Cosenza til Tropea Togene

Lamezia Terme til Tropea Togene

 

8. Beste stedene å besøke i Sør-Italia: capribukse

Capri is one the list of Best Places To Visit In South Italy

Teknisk sett en liten øy, Capri har en nydelig by og marina som du må utforske. Hele øya er rik på historie og mytologi, og en herlig sted du må besøke når du er i regionen.

Hvis du er på utkikk etter ting å se, Hjemmet til romerske keiser Tiberius (Villa torsdag) er fortsatt en av de viktigste stedene å se på øya og så er den blå grotte. Vannkanten Hulen er bare tilgjengelig med båt og bare når det er gunstige tidevann (så være forberedt for kanselleringer).

Reggio Emilia til Firenze Togene

Genoa til Firenze Togene

Sestri Levante til Roma Togene

Parma til Firenze Togene

 

9. Beste stedene å besøke i Sør-Italia: Pompeii og Herculaneum

Pompeii and Herculaneum Historic Site

Pompeii og Herculaneum var to romerske byer og landsbyer som ble utslettet da Vesuv hadde utbrudd helt tilbake i 79 AD.

Trolig den mest kjente av de to er byen Pompeii, som du nå kan vandre rundt og utforske når du er i området. en forferdelig 3,000 mennesker omkom i byen, men varm aske udødelig ruinene til hva det er i dag. Vær advart, det kan bli ganske travelt her, så planlegge deretter og husk at du kanskje må stå i kø for en billett for å gå inn.

Åh, også den nærliggende byen Herculaneum er mindre og var en rikere distrikt, og gir et eksempel på hvordan de velstående romere gang bodde. Sørg for å besøke Herculaneum arkeologiske område hvis du er en historie buff!

Torre Del gresk togbilletter Pompeii

Napoli til Pompeii Togene

Salerno til Pompeii Togene

Bari til Pompei Togene

 

10. Beste stedene å besøke i Sør-Italia: De eoliske øyer

Aeolian Islands Italy


Siste på vår liste over beste stedene å besøke i Sør-Italia. De eoliske øyer! De er kjent som Hawaii i Italia. Det er en rekke øyer nord for Sicilia, og det er dumt nydelig. Så fantastisk som det kan være, knapt noen vet om det. Men de som stadig vender tilbake. Fordi de vet at de vil ha plass alt for seg selv.

Leie scootere zip rundt vakre svarte strender. Sunset aperitivo i Pollara. Båtliv rundt de omkringliggende øyene Stromboli, Panarea, og Lipari. Får dampende med svovel vannspaene i Vulcano. De greske vibes (ingen overraskelse - øyene ble oppkalt etter Aeolus, gud vinden, av greske nybyggere). Salt erodert husene søle ned til kysten. Og føler at du er inne på en stor hemmelighet at du bare vil dele med dine kjære!

Napoli til Salerno Togene

Napoli til Milano Togene

Roma til Napoli Togene

Bari til Salerno Togene


insider tips: reise her mellom påske-oktober og Bestill på forhånd hvis du ønsker å besøke i august!

 

Klar til å pakke kofferten for Sør-Italia-turen? Så bestiller du togbillett med Lagre et tog innen minutter. Ingen ekstra gebyrer, nei oppstyr, bare moro!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Beste stedene å besøke i Sør-Italia” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-places-visit-south-italy%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)