Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 05/12/2020)

Er du den typen person som liker tur- og bussturer? Så dette innlegget er ikke for deg! Vi tror den beste måten å se noen av Europas ikoniske steder er ved nipper champagne på takterrassen eller kafé. Her er noen gode taket restauranter og kafeer i Europa, slik at du kan se deg i stil.

 

Beste taket restauranter og kafeer i Europa: Atlante Star Hotell - Roma, Italia

når du er i Roma, du trenger å se alle de vakre og eldgamle stedene - som Colosseum eller Trevifontenen. Men du må også nyte en vakker utsikt av byen. Og, når du besøker bar på taket av Atlante Star Hotel har du utsikt over to land. Dette er grunnen til at vi tror det er en av de beste takrestaurantene og kafeene i Europa!

Nyt fantastisk utsikt over Vatikanet og Roma da ha en espresso eller et glass vin. Det er ikke mange alternativer for å avslutte en dag bedre enn her!

Reiser til Roma med tog

Raske tog fra London til Roma ta rundt 14 timer, dekker en distanse på ca. 1,434 kilometer. Det er hyppige tjenester på skinne rute mellom London og Roma. Tog for denne reisen vanligvis åpne for booking rundt 12 måneder på forhånd. Hvis en bestilling ennå ikke er åpen for datoene dine, kan du angi et varsel for å motta en e-post den dagen hvor de billigste billettene er tilgjengelige for din reise fra London til Roma med tog.. Bruk Lagre A Train å bestille raskt og enkelt!

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Bologna til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Atlanta-stjerners hotell view Roma Italia view

 

Beste taket restauranter og kafeer i Europa: The Cube Bar - Galeries Lafayette - Paris, Frankrike

The Cube Bar Paris Frankrike - Galeries Lafayette

 

For en av de beste utsiktene i Paris, hodet opp til taket av varehuset Galeries Lafayette. Syv etasjer opp, Dette 1500m terrasse tilbyr en virkelig imponerende 360 ​​graders utsikt over hele Paris. Operahuset ligger i nærheten av hverandre og Eiffeltårnet er dens bakgrunn. Men ikke bare om visninger, men terrassen har også en moderne og elegant takbar som heter The Cube Bar.

Åpen og naturlig i innstillingen, terrassen har til plass både i sol og mer dekket områder i skyggen. Fra baren på taket, du kan bestille en kald øl, forfriskende cocktails sammen med noen parisiske snacks. Dette er absolutt en av de beste takrestaurantene og kafeene i Europa, så være i god tid til å hente et sete!

Reiser til Paris med tog

London er et populært utgangspunkt for mange reisende på ferie til Europa. En kort og komfortabel togtur kobler den britiske hovedstaden med Frankrikes kjærlighetens by, Paris.

Det er bare ett tog som kjører direkte fra London til Paris: Eurostar høyhastighetstog. Så det gjør å velge riktig trene litt enklere! Vær sikker på at du kjøpe togbilletter gjennom Redd A Train om!

Beste taket restauranter og kafeer i Europa: Aria Hotel High Note Sky Bar - Budapest, Ungarn

Aria Hotel High Note Sky bar i Budapest tilbyr en flott 360-graders utsikt over Buda og Pest. Det ligger i hjertet av Pest, bare et steinkast unna St. Domen. Dette glamorøse elegante baren har en veldig avslappende atmosfære, og det er en perfekt måte å nyte Budapest med familie og venner.

Reiser til Budapest med tog

De tog reise fra London til Budapest er trygg, enkelt og rimelig og tar bare 24 timer, med Eurostar til Paris og høyhastighets TGV fra Paris til München, Da overnatter sovende til Budapest. Eller det er forbindelser via Paris og München, eller via Brussel, Köln & Wien.

 

Beste Rooftop restauranter og kafeer i Europa / Ungarn utsikt

 

Beste taket restauranter og kafeer i Europa – Barcelona

1881 per Sagardi er restauranten på History Museum of Catalonia, en unik plass i byen med utsikt over havnen i Barcelona og dedikert utelukkende til Middelhavet mat, fra sjø til land. Dette erfaring blir fullført i Terrace av Indianes, en moderne terrasse cocktail bar med utsikt over havnen i Barcelona.

Reiser til Barcelona med tog

Det er lett å reise fra Storbritannia til Spania med tog. En morgen Eurostar til Paris i 2H20 fra £ 44 enveis eller £ 58 retur, lunsj på den bemerkelsesverdige Train Bleu restauranten på Gare de Lyon, deretter ettermiddagen toetasjes TGV Duplex til Figueres (for Salvador Dali museet), Girona & Barcelona fra € 39 hver vei. *Prisene kan endres.

 

 

Klar til å pakke kofferten og besøke de beste taket restauranter og kafeer i Europa? La Lagre A Train ta vare på å få deg hvor du trenger å være!

 

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-rooftop-restaurants-cafes-europe/- (Rull ned litt for å se inn kode)