Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

Når du reiser utenlands, vi alle elsker sjansen til å handle for oss selv, familie og venner! Det føles annerledes i et annet land, gjør det ikke? Når det kommer til Europa, handle skuffer ikke. Ikke bare har den berømte shoppingbyer som London og Milano, det har til og med mange outlet-kjøpesentre som tilbyr enorme rabatter på high street til eksklusive luksusmerker. Nedenfor vil vi detalj 5 Av de beste shopping utsalgssteder i Europa.

damer, må du kanskje være litt overbevisende å overbevise mannlige reisefølge å delta, men med løfte om designermerker til reduserte priser, det er definitivt verdt innsatsen. Og hvis hubby eller kjæreste er ikke overbevist, uttaket landsbyer er hjem til mange kaffebar hvor de kan sitte og se på vakre mennesker mens du shop till you drop!

 

Barberino Designer Outlet, Italia

Outlet ligger ca 30 km fra Firenze og kan nås lett med tog eller bil eller buss i omtrent en halv time. Barberino Designer Outlet er en shopping landsbyen: ligger i et forstadsområde, det ser ut som en liten by med mange “hus” ved siden av hverandre som lodge butikkene. Blant fordelene med et utløp som Barberino designerprodukter er utvilsomt den høye konsentrasjonen av butikker av store kjeder i et begrenset område.

Du vil finne italienske og internasjonale kjente merkevarer som Prada, Dolce & Gabbana, Cavalli, Patrizia Pepe, Michael Kors, Pinko, Furla, men mange internasjonale seg som Gjett, Tvillingsett, ujevn, Hugo Boss, Nike, og Adidas, for å nevne noen blant de mest kjente. Hvis du er redd for å gå seg vill og miste din favoritt merke, vandre inn i sentrum av kjøpesenteret vil du finne en gratis, detaljert kart over Outlet.

Hvorfor gjorde vi bestemmer oss for å legge denne til våre beste Shoppingen i Europa? Butikkene lover rabatter på 30 til 70% i forhold til salgspris vanlige butikker og ofte er det mer spesielle kampanjer! Hvis du elsker de store merkene, du bare bare risikere å finne noen gode tilbud, gripe den kjolen eller vesken, eller det par sko du hadde sett til en høyere pris i bybutikken.

Reggio Emilia til Firenze Togene

Genoa til Firenze Togene

Sestri Levante til Roma Togene

Parma til Firenze Togene

The Best Shopping outlets in Europe In Florence italy

 

Bicester Village, Storbritannia

Bicester Village har alt du er ute etter når det kommer til nedsatte designer shopping. Vi har lagt til Bicester til våre beste shoppingsteder i Europa listen som det er en av de beste luksus detaljhandel destinasjoner i Storbritannia. Det er blant de mest populære turistmål i England for utlendinger, sammen med Buckingham Palace og Tower of London.

Det er ikke bare for turister, selv om. Mote redaktører og journalister er stamgjester og så er Kate Middleton, Hertuginnen av Cambridge. Hun var en gang oppdaget kjøpe pyjamas for Prince George. Enten du er en kongelig eller en Vogue redaktør, som ikke liker et røverkjøp?

ENmsterdam Til London Tog

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

Bicester Village UK The Best Shopping outlets in Europe

 

La Vallee Village, Serris, Frankrike

Oppdag en unik handleopplevelse i en åpen innstilling på La Vallee Village i nærheten av Paris. Det er mer enn 110 butikker av verdenskjent internasjonal mote. Det er også livsstils merkevarer som tilbyr sine forrige sesong samling til reduserte priser, hele året.

La Vallee Village er en av de beste shoppingsteder i Europa. Det er hjem til prestisjefylte merkevarer, og tilbyr et utvalg av nøye kuratert tjenester for å sikre gjestene nyte en uforglemmelig dag ut.

The Village er hjemme til mer enn 110 butikker i prestisjetunge merker som – Armani, Calvin Klein, Carven, Charles Tyrwhitt, CH Carolina Herrera, Trener, Diane von Furstenberg, Fred Perry, Furla, Gjett, Hackett, Jimmy Choo, Kenzo, Longchamp, Marni, Michael Kors, Moncler, Paul & Joe, Paul Smith, Poiray, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, S.T. Dupont, Sandro, Veldig tørr, Ted Baker, Tods, Tommy Hilfiger, den Kooples, Tumi, UGG, Vanessa Bruno, yves solomon, Zadig & Voltaire og så mange at vi ikke kan navngi dem alle.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Serris, France near Paris

 

Serravalle Designer Outlet, Serravalle i nærheten av Milano, Italia

En liste over de beste shopping utsalgssteder i Europa kan ikke utelate Milan! Hvis du er ute etter eksklusiv shopping, Milan er ofte øverst på listen over mange mennesker. Visste du at du kan få gode kjøp på merkede shopping også? Besøk Serravalle Designer Outlet for rabatter på store og high street fashion merker.

Ligger i hjertet av Gavi åsene. Det er forbundet med en daglig busstransport fra Milano (reisetid ca.. 50 minutter). Serravalle Designer Outlet er største outlet i Europa dedikert til en verden av luksus shopping. Innsiden, i tillegg til 11 destinasjoner i smak. Det inkluderer kafeer og restauranter. Shopping elskere vil finne mer enn 230 butikker. Alle fylt med de beste internasjonale merkevarer, pluss store navn italienske designermerker inkludert Casadei, Isfjell, og Missoni.

Genoa til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Bologna til Milan Togene

Firenze til Milano Togene

 

 

Wertheim bygd, Würzburg, Tyskland

Nyt et besøk til Würzburg, en av de eldste tyske byer og UNESCOs verdensarvliste. utforske sin historiske steder og monumenter deretter ta de beste kjøp på shoppingdistrikter Wertheim Village Outlet. Dette outlet shopping landsby i Wurzburg har et stort 110 lokale og internasjonale merkevarer! Landsbyen er bare 50 minutter fra Frankfurt eller 60 Referat fra Nürnberg. Det er også flere spisesteder å holde deg fueled for shopping!

Få høy kvalitet europeisk designer mote, møbler, eller tilbehør til hjemmet til 30% til 60% mindre. Dagene med designere brenne sine overskudd og sesong rester er langt borte. Fabrikkutsalg butikker er nå ofte strødd blant pittoreske små til mellomstore byer. Samt rundt bysentra og, for alt du vet, kanskje rett ved siden av! picnic og en ny veske hvem som helst?

Frankfurt til Würzburg Togene

Nürnberg til Würzburg Togene

Stuttgart til Würzburg Togene

Bonn til Würzburg Togene

Wertheim Village, Wurzburg, Germany

 

Klar til å få hoppe på et tog for shopping tur i en levetid? Tillit Lagre et tog for å få deg en billett dit raskt og uten noen skjulte avgifter. (Mer penger for shopping!)

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Av de beste shopping utsalgssteder i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-shopping-outlets-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)