Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 30/07/2021)

Når du hører begrepet steakhouse, umiddelbart vil du tenke på enten USA eller Europa. derimot, dette er ikke de eneste stedene å oppdrette storfe og konsumere biff. Wagyu og Kobe, som regnes som de beste biffkuttene i verden, stammer fra Japan. Dess, steder som Portugal og Argentina fortjener spesiell omtale.

Gressmatet storfe i en bestemt region vil ha en utsøkt smak som er spesifikk for den spesifikke regionen. Når det er sagt, et saftig stykke biff er alternativet for et flertall kjøttelskere. Vi har kuratert denne listen over 10 Verdens beste steakhouse, som skal være på din bøtte listen hvis biff er en av favorittmatene dine.

 

1. Goodman Steakhouse, London

Blant de beste biffhusene i verden, Goodman er opprinnelig fra New York. Goodman åpnet filialen i London i 2008, og franchisen har utvidet seg til ytterligere tre steder siden.

Restauranten har blitt tildelt en Michelin-stjerne og er elsket av sine kunder på grunn av skinn- og treaksenter som etterligner en New York-stemning. Kunder får muligheten til å velge mellom Spania, Storbritannia, eller amerikanske kutt. Restauranten aldrer kjøttet på stedet og er stolt av ribbeinsøyet.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Goodman Steakhouse, London

 

2. Mancy’s Steakhouse, Toledo

Mancy’s Steakhouse i Toledo, Ohio, er en av de legendariske etablissementene. Steakhouse ble etablert i 1921 og, hvis man skal tro på lokalbefolkningen, fortsetter å være fullpakket siden dag 1, selv på en ukedag. Det anbefales å sjekke Toledo værradar før du drar dit, siden du kanskje må vente litt med å komme inn.

Best å velge en dag når været i Toledo er hyggelig, og ventetiden utenfor vil bare øke forventningen om hva som er for deg på innsiden, ikke tvinge deg til å trekke deg tilbake et annet sted. Mancy's steakhouse serverer USDA Certified Angus, og Angus Prime Steaks som er eldre og slaktede på stedet. Vanlige sverger også ved sjømaten som serveres her, spesielt Alaskan King Crab og Australian Hummer.

Firenze til Milano med tog

Firenze til Venezia med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Milano med tog

 

Mancy’s Steakhouse, Toledo

 

3. CUT Av Wolfgang Puck, Singapore

Wolfgang Puck trenger ingen introduksjon. Den østerrikskfødte amerikanske kjendiskokken og restauratøren åpnet sin første asiatiske restaurant kalt CUT i Marina Bay Sands, Singapore, i 2010. Helt siden CUT-imperiet har utvidet seg globalt, men Singapore -grenen fortsetter å være den beste.

Beskyttere kan nyte verdensklasse Kobe, 300-dag kornmatet Angus, eller A5 Wagyu. Spesialiteten til dette etablissementet er en rekke interne sauser og en omfattende vinsamling som passer godt til enhver førsteklasses biff.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

CUT By Wolfgang Puck, Singapore

 

4. Aragawa, Tokyo, Japan

Aragawa i Tokyo er et av de dyreste biffhusene i verden. Restauranten med Michelin-stjerne er kjent for sin kokk – Yamada Jiro, som serverer bare det beste Kobe -biffet i verden.

USP for denne restauranten er at den oppdrar sin flokk med renrasede Tajima storfe siden åpningen i 1967. Den utmerkede kvalitetskontrollen og det mest utvalgte i pakken som serveres gjør Aragawa til et luksuriøst spisemulighet.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

Expensive Steakhouses in Aragawa, Tokyo, Japan

 

5. Peter Luger, New York

Denne familiedrevne virksomheten er stolt av sin USDA prime beef-sertifisering. De importerer det beste kjøttet fra Midtvesten og tørker det på stedet. Denne ene Michelin-stjernede restauranten er også den eldste, etter å ha blitt etablert i 1887.

Stedet betraktes som et ikon for spisestedet i New York City og en overgangsritual av mange. Porterhouse-biffen, tørraldret i lokalene for 28 dager, er en anbefalt tallerken med en side av tyske stekte poteter og interne sauser.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

6. Antica Osteria Nandone, Toscana

Drevet av Paolo Mugnai i Toscana, Antica Osteria åpnet dørene i 2007 og har en rustikk, gammeldags følelse for en førsteklasses middagsopplevelse. Restauranten er kjent for sin Bistecca Alla Fiorentina, en italiensk biff laget av kalvekjøtt eller kvige og en avgjørende rett i det toskanske kjøkkenet.

Høydepunktet i middagsopplevelsen i Antica Osteria er kokken som forbereder kjøttet rett foran deg og ikke bruker noe annet enn toskansk olivenolje og litt havsalt.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Pisa til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

 

7. Gibsons Bar & Steakhouse, Chicago

I Chicago, Gibsons Bar og Steakhouse er stolte av å være den første restaurantkjeden i landet som mottar sine egne USDA-sertifisering for Prime Angus biff.

Restauranten er kjent for sin Black Angus storfe, maismat for 120 dager og deretter tørraldres i lokalene for 40 dager. Lokalbefolkningen her i Chicago sverger til WRs Chicago-kuttede kjøtt, dobbeltbakte poteter på siden, og den berømte Gibsons krydder salt.

 

8. Grillhuset, Johannesburg

Grillhouse i Johannesburg regnes som det beste biffhuset i Sør-Afrika. Grillhuset i New York-stil er kjent for å servere krydderstekt filet i verdensklasse og ypperlige ribber ledsaget av premium single malt og lokale viner.

Dette stedet er kjent for sin sakte stekt prime ribbein, som er stekt på lav flamme fra hvor som helst mellom ni og til 12 timer. Andre spesialiteter på stedet inkluderer T-bone og rump. Det som skiller denne restauranten er førsteklasses sørafrikanske biffbiff sammen med utmerket servicepersonale.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

The Grillhouse, Johannesburg

 

9. La Cabana, Buenos Aires, Argentina

Som vi nevnte i introen, Argentina er en av de beste regionene for å produsere ømt og saftig biff med regionspesifikk smak. La Cabana er en av de mest berømte restaurantene i Buenos Aires, ligger i byens fineste beliggenhet.

Restauranten serverer biff til frokost, lunsj, og middag. Noen enkle anbefalinger inkluderer deres T-bone biff, babybiff, prime ribbein, og tynne stripe ribber. Restauranten tilbyr også en omfattende samling av lokal god vin som passer til biffen din.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

10. nykker, Leon, Spania

El Capricho i Leon, Spania, regnes som en pilegrimsreise av kjøttelskere, siden den er helt utenfor allfarvei, vekk fra det mest populære turistattraksjoner i Spania. Ligger i Leon, El Capricho drives av Jose Gordon, en restauratør, kokk, og bonde.

Restauranten er kjent for sitt kjøtt oppdrettet av okser og gamle kyr fra den iberiske halvøya mellom syv og tretten år.. En gang slaktet, biffen er tørr-eldet for 160 dager, som er mye høyere enn normen. Beskyttere kan nyte T-bein, entrecote, eller mørbrad grillet til perfeksjon på en åpen ildgrill, sammen med et glass utmerket lokal vin.

Dette avslutter listen vår over verdens topp 10 beste biffhus. Hvis du anser deg selv som en biffelsker, hver eneste av disse burde stå på bøttelisten din.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med tog

Lyon til Provence med tog

Marseilles til Provence med tog

 

her på Lagre A Train, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en mattur til 10 Verdens beste steakhouse.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “10 beste steakhouses i verden” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fbest-steakhouses-world%2F- (Rull ned litt for å se inn kode)