Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 20/09/2021)

Når det kommer til å besøke Europas mest berømte hovedsteder, London er utvilsomt øverst på hver turists ønskeliste, og det er mange ting å gjøre i London. Det fikk en lang, fascinerende historie; flotte landemerker og severdigheter; og det er nok av ting å gjøre der. Enten du er en lettgående turist som ønsker å bli kjent med lokal kultur, eller en eventyrer på jakt etter spenning, London har noe i butikken for deg.

Selvfølgelig, annet enn å vite om hva du skal gjøre i London, det er også viktig å finne ut logistikk av reisen. Å komme dit med tog er en av de mest naturlige alternativer, spesielt hvis du reiser fra store europeiske byer som Paris, Amsterdam, eller Berlin. Her er en oversikt over London aktiviteter og tog som vil hjelpe deg planlegger ferien:

 

Våre favoritt ting å gjøre i London

london eye wheel

 

I en by som er like stor som London, innsnevring ned listen over aktiviteter til noen alternativer er nesten umulig. Du vil aldri se alle severdighetene og fange alle autentiske London opplevelser i løpet av ett besøk. Det er derfor vi anbefaler å sette prioriteringer på forhånd.

For de av dere som ser etter Ting å gjøre i London som er relatert til kjøpesenter, ulike markeder vil være markere av besøket. Ser du etter autentisk, lokal mat? Sjekk ut Borough Market og smake sin gastronomiske herligheter, eller spise på en av restaurantene i nærheten. Hvis du er mer i humør for noen varehus, Liberty er et flott sted. Alternativt, gå på jakt etter noen kule antikviteter på Portobello Road Market.

Hvis turen til London har mer av en pedagogisk karakter, besøke noen av de kulturelle hotspots i byen. Fra å delta i gjenoppbyggingen av Shakespeares Globe å lære om Tower of London, du har nok å gjøre. Vi vil også anbefale nyter samtidskunst på Tate Modern på South Bank, samt besøke Southbank Centre.

Utrecht til London Trains

Antwerpen til London Trains

Strasbourg til London Trains

Luxembourg til London Trains

 

Eat well is among the things to do in london

Komme til London med tog fra Paris, Amsterdam, og Berlin

Du kan nå London fra Paris, Amsterdam, og Berlin lett via Eurostar, Intercity, og Thalys -tog. Noen av de som starter destinasjonene vil ha en mer naturlig måte å nå London enn andre. For eksempel, du kan styret en Eurostar høyhastighets direkte trene til London fra Paris, og være der i litt over to og en halv time.

Når det gjelder reiser til London fra Amsterdam og Berlin, fra Amsterdam, du kan ta Eurostar direkte eller et annet godt alternativ ville være å først komme til Brussel via Thalys og deretter ombord Eurostar i Brussel til London. De reise tar rundt fire timer på den måten, og er den raskeste måten å nå London fra Amsterdam med tog.

Bli den britiske hovedstaden fra Berlin med tog vil kreve to endringer. Den siste etappen av reisen er det samme som fra Amsterdam, og deretter ombordstigning Eurostar. derimot, et annet alternativ er å reise med tog fra Berlin til Köln, hvor du vil ombord i et tog til Brussel. Det er det raskeste toget reise fra Berlin til London og tar litt mindre enn 10 timer, og så kan du gjøre alt du har lært om ting du kan gjøre i London.

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

 

Klar til å komme til London?

Hvis du har bestemt hva din favoritt ting å gjøre i London vil være, trenger du bare å gjøre reisen! Å komme dit med tog det er lett, så gå og bestille seter for en fantastisk ferie.

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-things-to-do-london%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)