Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 02/07/2021)

Europa er fullt av kunst, historie, og kultur. Det er ingen overraskelse at det er også hjemmet til de beste solnedgangene. Med Lagre et tog, togreisen handler om reisen, ikke alltid målet. Så, lene seg tilbake og slappe av og være forberedt. Dette kommer til å bli en fotografisk fest av de beste togturer i Europa.

 

Å sparke vår liste over de beste togturer i Europa, vi valgte uortodokse – KROATIA

Hvor kan du ikke ta et vakkert glimt fra togvinduet når du besøker Kroatia. Kroatia er kjent for sin fantastiske og andpusten solnedganger, så sørg for at du ha kameraet klart som du er nødt til å finne de beste togturer i Europa under solnedgang her.

 

TYSKLAND

Når du tenker på Tyskland, du trenger ikke tenke på det å ha de beste togturer i Europa i løpet av solnedganger, men du vil bli gledelig overrasket over hva den har å tilby. Du får også dette synet hver dag fra den engelske hagen i München. Tenk skyfri himmel og en vakker by skyline.

Tyskland tilbyr også nattog i tilfelle du ønsker å fortsette inn i solnedgangen med togreise.

Berlin til München Trains

Frankfurt til München Trains

Wien til München Trains

Stuttgart til München Trains

 

solnedgang reisen er de beste togturer i Europa

SARDINIA, ITALIA

Dette er en av de best bevarte hemmeligheter! og en av de beste togturer i Europa, Det ligger ved en bukt på Sardinia vestkysten, Italia. S'Archittu er et lite hav feriested for bare de innvidde! Den største stranden er absolutt noe å beundre, men sørg for at du tar de små asfalterte steinet gangveier mindre reiste. Du vil havne i det som er det ekte perle av landsbyen: en kalkstein bue utjevnet av den konstante virkning av havet. Enten rolig sjø, som det vanligvis er i sommer, eller grov, typisk av vintertid, solnedgangen i S'Archittu er alltid en grunn til å slappe av og ta deg tid til å stirre på.

Olbia til Cagliari Togene

Cagliari til Olbia Togene

Sassari til Olbia Togene

Olbia til Sassari Togene

 

 

Vår siste landet de beste togturer i Europa er, TOSCANA, ITALIA

Det er en grunn til at “under den toskanske solen” er en allestedsnærværende setning. Lyset i Toscana er helt utrolig. Det bare måtte være på vår liste over beste togturer i Europa i løpet solnedgang. Forvent fryktinngytende solnedganger natt etter natt. Par dette med Vingårder, sære landsbyer, fantastiske strender, og historiske landemerker og du har en oppskrift på ren magi.

Milan til Siena Togene

Firenze til Siena Togene

Napoli til Siena Togene

Roma til Siena Togene

 

Toscana er blant de beste togturer i Europa

 

Sørg for at din eneste bekymring er å ha kameraet eller telefon app klar i tide til å ta i seg skjønnheten som er Europa når solnedgangen. Bestill din beste togturer i Europa med oss ​​på SaveaTrain.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-train-rides-europe-sunset%2F%0A%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)