Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 22/11/2021)

Storbritannia. Capital pakker massevis av herligheter for både reisende og lokalbefolkningen. Fra Big Ben og London Eye til Westminster Abbey og Buckingham Slott – det er mange steder å besøke i London. Så er det også den levende arkitekturen, livlig natteliv, og deilig mat. derimot, Det folk flest glemmer er at London også er et steinkast unna mange reiser Togturen destinasjoner i U.K. og Europa.

Enten du vil unnslippe det kjedelige London-været og nyte litt sol eller fordype deg i et møte med historien, du vil finne mange destinasjoner rundt London. Det beste er at du ikke engang trenger å kjempe mot lange sikkerhetssjekkkøer på flyplassen. I stedet, du kan ganske enkelt velge reisemålet ditt og hoppe på et tog fra en av de mange stasjonene i London. Her er 3 Beste togreisemål fra London.

 

Togturers magiske sjarm

Enten du besøker London noen dager eller har bodd i byen så lenge du kan huske, tar en togtur kan endre perspektivet ditt om byen. Utover legemliggjørelsen av den urbane metropolen, London er omgitt av en rekke pittoreske landsbyer, høyskolebyer, strender, og historiske byer.

Alle disse destinasjonene er lett tilgjengelige med tog fra London, og det vil ikke ta deg mer enn et par timer å nå. En togtur fra London er en av de mest typiske engelske opplevelsene du noensinne vil være vitne til.

Men det beste med disse togturene fra London er ikke målet. Den timelange reisen gir deg et glimt av det klassiske europeiske landskapet strødd med rustikke slott, ferskvannskilder, og bølgende åser.

Så, uten videre om og men, la oss ta en titt på våre valg for de beste togreisemålene fra London.

 

1. Beste togreisemål fra London: Brighton

Hvis du tenker på å ta en togtur fra London, Brighton er sannsynligvis det første stedet du tenker på. Med en uberørt rullesteinstrand, hippe kafeer, plysj restauranter, og smale svingete gater, Brighton tilbyr en velkommen pause fra det kaotiske urbane livet.

Dessuten, den idylliske kystbyen er hjemmet til den fantastiske Royal Pavilion, et 200 år gammelt palass som en gang var prinsen av Wales' sommerferiested. Kjent som "Gay Capital of the U.K", Brighton er også hjemsted for et imponerende utvalg av queer-vennlige barer og en bemerkelsesverdig årlig gay pride-festival.

Etter å ha slikket de varme solstrålene, en spasertur nedover de idylliske Brighton-gatene vil la deg oppdage en ny side av byen. De smale gatene er kantet med vintage suvenirbutikker, vinylplatebutikker, og fengslende kunstgallerier.

Ikke glem å ta en kopp kaffe på en av de lekre kafeene som ligger rundt disse gatene. Eller du kan nyte en forfriskende halvliter på en av ølhagene. Også, hold øye med noen av de fineste levende eksemplarene av arkitektur fra 1500-tallet.

Andre attraksjoner i Brighton inkluderer Preston Park Rockery, som er den største steinhagen i U.K, samt den sprudlende Brighton Palace Pier. Det er like mye av en godbit for Alenereisende som det er for familier.

Enten du er ute etter en rask dagstur eller en avslappende helgeutflukt fra London, Brighton er et utmerket valg. Ikke glem å lese mer om beste ting å gjøre i Brighton, Storbritannia., for en helg mens du planlegger reiseruten din.

Nå Brighton med tog

Det som er bra med Brighton er at du kan nå byen fra London på omtrent en time. Tog til Brighton går hver 10 minutter fra ulike stasjoner, inkludert London Victoria stasjon og London St. Pancras-stasjonen.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Day Trip From London to Brighton

 

2. Beste togreisemål fra London: Stonehenge og Salisbury

Med dens middelalderslott og kongelige palasser, Storbritannia har ingen mangel på attraksjoner for historieinteresserte. Men hvis du vil ha førstehåndsopplevelsen av å se sidene i en historiebok komme til live, et besøk til Stonehenge er et must.

Den kolossale forhistoriske steinstrukturen, antas å være mer enn 5,000 år gammel, fortsetter å forvirre både historikere og arkeologer. Besøkende kan ikke la være å lure på hvordan byggherrene klarte å dra de massive steinblokkene til deres nåværende plasseringer.

Ligger mindre enn 10 miles unna Salisbury, Stone henge er en 90-minutters togtur unna U.K. hovedstaden. Du vil finne mange busser og drosjer på Salisbury stasjon som tar deg til det forhistoriske stedet.

Mens du er der, ikke glem å utforske andre attraksjoner som regionen har å tilby. Disse inkluderer den fantastiske tømmersirkelen Woodhenge og restene av de mystifiserende Durrington Walls.

Også, det er en god idé å tilbringe litt tid i den historiske byen Salisbury. Gå til Salisbury-katedralen fra 1200-tallet og spaser nedover katedralen nær for et glimt av Elizabethan og viktoriansk arkitektoniske underverk. Ikke unn deg en shopping-ekstravaganza på Market Square før du nøyer deg med en halvliter øl på en sjarmerende kafé.

Nå Stonehenge med tog

Ta tog til Salisbury fra London Waterloo stasjon. Når du kommer til Salisbury stasjon, hopp på en privat taxi eller buss for å nå Stonehenge. Sørg for at du bestiller Stonehenge-turen din på forhånd.

 

 

3. Beste togreisemål fra London: Cotswolds

Du vet at et sted er verdt å besøke når det har blitt utpekt som et "Area of ​​Outstanding Natural Beauty". Med sine frodige grønne åser, velstelte blomsterhager, honningsteinshytter, og idylliske herskapshus, Cotswolds er spyttebildet av det klassiske engelske landskapet du kanskje har sett i filmer.

Cotswolds er et av de stedene hvor du ikke trenger å gjøre mye for en avslappende ferie fra London. Populære attraksjoner i regionen inkluderer Broadway Tower, Burton-on-the-Water, Bibury, og Sudeley Castle.

Nå Cotswolds med tog

Cotswolds-området er omgitt av et overflødighetshorn av togstasjoner, inkludert Banbury, Bad, Cheltenham, og Morten-in-Marsh. Den beste måten å nå Cotswolds fra London er å ta tog fra London Paddington stasjon til Morten-in-Marsh. Den 90-minutters togturen belønner deg med fantastisk utsikt av den engelske landsbygda.

Neste gang du finner deg selv ute etter en avslappende ferie, ikke kast bort for mye tid på planlegging. I stedet, gå ombord på et tog fra hvilken som helst London-stasjon og flykte til en av disse bilde-perfekte destinasjonene i Storbritannia.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Train Trip From London to Cotswolds

 

Vi kl Lagre et tog hjelper deg gjerne med å planlegge en tur til disse toppen 3 Beste reisemål fra London.

 

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget “Top 3 Beste togreisemål fra London" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fbest-train-trip-destinations-london%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)