Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

Når på jakt etter de beste vintage butikker i Europa, du er ikke bare på utkikk etter de tidløse stykker. Du er også å ta en tur ned memory lane og utforske historien. En vintage butikken er beslektet med en mote museum, indikasjon på en byens kultur og historie. Vi elsker å utforske nye og spennende byer med tog, og finne unike og tidløse klær er en morsom måte å gjøre det. Her er De beste vintagebutikkene i Europa og hvordan komme dit med tog.

 

Beste vintage butikker i Europa Paris: Gratis P stjerne

Best Vintage butikken Gratis P stjerne Paris

 

Som den nest mest besøkte hovedstaden i Europa, Paris er veldig godt koblet sammen og tilgjengelig. Reisende kan komme til Paris lett med tog fra de fleste naboland som Belgia, Spania, Holland, Storbritannia, Tyskland, blant annet ved hjelp av SaveATrain.

Når du har hoppet av toget, vårt første stopp ville være å Free P-Star. Hvis som oss, du er en elsker av alle ting retro, så ingen kort tur til mote hovedstaden i Europa vil være komplett uten en stopper for fantastisk kaotisk Gratis P stjerne. I motsetning til andre vintage butikker i Paris, FREE'P'STAR ikke bare selge franske brukte klær. De selger brukte klær fra USA også, og noen ganger til og med nye kreasjoner laget av gamle klær. Det er et stort spekter av svært konkurransedyktig priset vintage klær og tilbehør fra 70-tallet og helt frem til det 21. århundre.

Fylte med en maske av vintage perler for menn og kvinner, butikken er den ultimate go-to for veteran brukte kjøpere som er villige til å grave dypt for å tjene sine fasjonable funn.

Dijon til Paris togbillett

Reims til Paris togbillett

Lille til Paris togbillett

Turer til Paris togbillett

 

 

Beste Vintage butikker i Berlin: Sing Blackbird

Best Vintage butikken Sing Blackbird berlin

 

Du kan nå Berlin fra alle retninger ved hjelp av rask Intercityexpress, InterCity, Eurocity, og InterRegio tog. Den nye sentralstasjonen Berlin Hauptbahnhof i hjertet av Berlin ble åpnet i 2006 og et nytt konsept for jernbane og stasjoner i Berlin ble installert. Alle togstasjoner er godt koblet til kollektivtransportsystem, så gjør veien dit er super enkelt, og rimelig hvis du bruker Lagre A Train selvfølgelig.

Mens Paris kan være en av de mest besøkte stedene i Europa, vi tror Berlin er hjemmet til noen av de flotteste gatestilene i Europa. Det er ingen overraskelse da, at Berlin er fylt til randen med noen av de Beste årgangsbutikker i Europa. En av våre personlige favoritter blir Sing Blackbird. Ligger i arty distriktet Neukölln annenhånds haven kombinerer sin eklektisk samling av vintage klær med en kafé som spesialiserer seg på vegansk mat. Vi føler at dette gir det en reell kanten og mer grunn til å bo og butikk, og spise! Den har en luftspeiling av designer stykker fra 70-tallet’ til 90-tallet’ samt velsmakende håndlagde godbiter, Sing Blackbird er en vinner for alle foodie fashionistas!

Bremen til Berlin togbillett

Leipzig til Berlin togbillett

Hanover til Berlin togbillett

Hamburg til Berlin togbillett

 

 

Beste Vintage butikker i Amsterdam: GLIDELÅS

ZIPPER butikk amsterdam

 

Ikke la deg lure av førsteinntrykket. Denne butikken ser liten ut fra utsiden, men når du går gjennom dørene, vil du erfaring magi umiddelbart. Du finner en av de største bruktbutikkene i Amsterdam Med to cavernous etasjer stappet full av vintage klær, adskilt av en mellometasje tilegnet tilbehør.

Butikken alltid restocks og holder ting friskt og nytt. Selv om sitt valg beveger seg med flo-og-flyt av moderne mote, Glidelås alltid holder sine hyller fylt med eviggrønne elementer som jeans, Army jakker, og flanell skjorter.

Brussel til Amsterdam togbillett

London til Amsterdam togbillett

Berlin til Amsterdam togbillett

Paris til Amsterdam togbillett

 

Beste Vintage butikker i Barcelona: og Swing

Le Swing barcelona

 

Står ut som den kulturelle hovedstaden i Catalonia, Barcelona har en avant-garde og likevel karismatisk preg. Tilbyr moderne bygninger, middelalderske byggverk, kreativt kjøkken, og et pulserende natteliv. Barcelona er en av de beste Europeiske reisemål. Og siden vi er på vei inn Sommer, det handler om å få super opptatt. Så sørg for at du bestille togbilletter Tidlig på SaveATrain. Ikke bare er Barcelona hjem til noen av de Beste Vintage butikker i Europa, men det er også en av de mest populære sommerene ferie velsen. I mellom å spise deilig tapas og soling på en av de mange strender, ta deg tid til å besøke og Swing. Denne nydelige vintage boutique ligger i det trendy Born-området. Fylt med håndplukkede designerklær, poser, smykker, og sko, dette snazzy butikken aksjer vintage antrekk fra hvert tiår av det 20. århundre.

Hvis luksus er noe, så har du kommet til rett sted. og Swing har retro stykker fra Chanel, Yves Saint Laurent, og Christian Dior, noe som gjør det til et perfekt sted å handle hvis du ønsker å injisere litt pizzazz inn i garderoben din denne sesongen.

Genève: Vet’Shop

Beste Vintage butikker i Genève

 

Genève er en drømmeby takket være en unik setting og fantastisk utsikt over Mont-Blanc. Den høyeste toppen i Europa. De landsbygda, et perfekt sted for utendørs aktiviteter, er bare noen få minutter unna byen. Genève er det beste utgangspunktet for å besøke resten av Sveits takket være et utmerket offentlig transport forbindelse med tog.

Du kan tenke .... Det er fint info og alt, men hvor er klærne på, pike?! Jeg vet, Genève er kanskje ikke kjent som en sparsommelig by, men det er derfor du har oss. Å sile ut skjulte perler for du liker dette. For de kontanttette reisende som ønsker å øke sitt vintage-spill uten å måtte selge sjelen sin, Veterinærbutikken i Genève er veien videre!

En del av den sveitsiske Røde Kors, vintage butikken er mer mote orientert enn sine veldedighet butikk kolleger. Det selger utelukkende håndplukket retro klær fra kjente merker som Givenchy og Celine. Så, om du er en elsker av annenhånds mote for etisk, politisk, eller økonomiske årsaker, Sjekk ut Veterinærbutikken. Ikke bare inntektene går til å hjelpe de som trenger det, men det er også et kjærkomment alternativ til de skyhøye prisene på den sveitsiske byen!

Lyon til Genève togbillett

Zürich til Genève togbillett

Togbillett fra Paris til Genève

Bern til Genève togbillett

 

Klar for en snazzy ny garderobe? Lagre dine penger til klær og bok med SaveATrain. Ingen skjulte gebyrer og du får til å bestille med letthet! 😎

 

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-vintage-stores-europe%2F%3Flang%3Dno- (Rull ned litt for å se inn kode)