Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 24/12/2021)

Reiser med tog er kjent for å gi passasjerene noen av de vakreste tog Bridges, filma utsikt over landskap. Å få en sjanse til å reise på tog Bridges, du kan se bølgende åser, landsbygda, og hav alt fra ditt komfortable setet når krysser Europa med tog. Noen ganger jernbanen i seg selv er den mest oversett skjønnhet. disse fire europeisk jernbane Tog Bridges vil ta pusten fra deg.

 

Vår første tog Bridges pick er Landwasser-viadukten, Sveits

Landwasser-viadukten, Sveits
Sveits rail reiser

 

Denne togbroen er et utrolig arkitektonisk under. Du kan se seks kalkstein buer som hviler på fem høye søyler. Broen fører direkte til det 216 meter lange Landwasser Tunnel.

Broen strekker seg over Landwasser elva mellom byene Schmitten og Filisur, i Graubunden område av Sveits. Det har også blitt erklært en UNESCO World Heritage Site. Den er i drift i dag og har vært det siden den ble ferdigstilt 1902.

München til Basel Togene

Zürich til Basel Togene

Bern til Basel Togene

Geneva til Basel Togene

 

Forth Railway Bridge, Den øverste Train Bridges i Skottland

Forth Bridge, Skottland
Skottland Rail bro

 

Dette fantastiske skotske landemerket krysser elven Forth ved Queensferry, like vest for Edinburgh.

Den er laget av tre stål doble bommer med seg lange dragere. Store nagler koble dem til hovedstrukturen av toget Bridges. Granitt bryggene støtte bommene. Det er virkelig en prestasjon av viktoriansk ingeniør.

Toget broen ble gjennomført i 1890 og pusset opp og malt i 2011-2012. Videre Railway bro har vært en UNESCOs verdensarvliste området siden 2005. Det er mellom 190 og 200 tog kjører over det daglige.

 

Hohenzollern-broen, Tyskland

Hohenzollern-broen, Tyskland
Tyskland tog bridge

 

Rhinen deler tysk byen Köln. Syv broer krysser majestetiske elven i Köln. Hohenzollern tog Bridges er ikke bare den vakreste, men også den mest brukte jernbanebroen i Tyskland. Det ser i løpet av 1200 trener hver dag over de seks sporene.

Den Hohenzollernbrücke er et bue bro, med tre jern buer langs dens lengde. Det ble gjennomført i 1911 og pusset opp i 1940, 1950s, og 1980-tallet.

Siden det er bare 409 meter lang, Det finnes også en del av broen for fotgjengere og syklister. Det er en på hver side av toget spor. Folk har begynt å plassere “elsker hengelåser” på gjerdet mellom skinne og gågater siden 2008.

Frankfurt til Köln Togene

Brussel til Köln tog

Wien til Köln Togene

München til Köln Togene

 

Viadukten Chamborigaud, Frankrike

Viadukten Chamborigaud, Frankrike
Frankrike gamle tog broen

 

Du finner dette spektakulære halvsirkelformet bue tog broer i den franske landsbyen Chamborigaud, ferdigstilt i 1867. Det er fortsatt i bruk i dag.

Steinen viadukten krysser Luech elva. Det er en buet bro med en total lengde 387 meter. derimot, det er veldig smal på bare 14m bredt. Viadukten Chamborigaud kurve vender oppstrøms, i motsetning til de fleste andre bruer av denne typen.

Lyon til Marseilles Togene

Paris til Marseilles Togene

Nice til Marseilles Togene

Bordeaux til Marseilles Togene

 

Santa Giustina jernbanebro, Italia

Santa Giustina jernbanebro, Italia
Italia historiske toget broen

 

Toget viadukten er nummer 31 på listen over verdens høyeste jernbanebruer. Det står 145 meter høy og bare 78 meter lang. Den ligger ved enden av Santa Giustina innsjø i Dermulo, Nord-Italia.

Santa Giustina Innsjøen er menneskeskapt, og vannet som renner fra den produserer elektrisitet. Det er også godt kjent for vannsport og kanopadling.

Milan til Dermulo Trento Togene

Torino til Dermulo Trento Togene

Padua til Dermulo Trento Togene

Venezia til Dermulo Trento Togene

 

Klar til å ta en togtur på tog Bridges å se disse verkene av menneskelig streben? Bestill sete og betaler ikke noe reservasjonsgebyr på www.saveatrain.com.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbreathtaking-train-bridges-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)