Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 02/08/2021)

Storbritannias velsignet av en rik jernbanenettet som har påvirket samfunns historie og økonomisk utvikling i generasjoner.

Og hvis du er en jernbane-entusiast, en britisk jernbane ferie letter fascinerende aktiviteter på steder hele veien fra Aberdeen til Penzance.

Så hvis ditt hjerte satt på å se Storbritannia med tog, her er syv på og off-track tips.

 

  1. Glasgow sentralstasjon

Besøker Glasgow Central Station er et must - ikke bare vil det koble deg til Skottlands naturskjønne herligheter, men det har også en 91 prosent godkjenning rate fra vaktbikkje Transport Focus, stasjon mester Paul Lyons kjører fire turer om dagen, og det stjerner i sin egen BBC TV-serie.

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

  1. Birmingham New Street

Birmingham New Street er en annen stasjon som kan skryte av høye kundetilfredshet. West Midlands skinnen nav var fullt bygget ut i 2015 og har et utvalg av kule restauranter, inkludert en in-house Five Guys burger joint-perfekt for en pitstop.

Lille London Trains

Köln til London Trains

Lyon til London Trains

Luxembourg til London Trains

 

  1. Kings Cross stasjon

Ingen ekte jernbane entusiast ville forlate Storbritannia uten grundig utforske Londons Kings Cross Station. Det er ved siden av Kings Cross St Pancras Undergrunnsstasjon, nær Regents Parkere og The British Library, og hjem til mystisk plattform 9 ¾, startpunkt for den Galtvort Express - nok sagt.

Antwerpen til London Trains

Haag til London Trains

Bordeaux til London Trains

Genève til London Trains

 

4. raildar

Tog app Raildar har en live kart over hvert tog på britisk jernbanenettet - dynamisk versjonen viser enda tog flytte rundt. Dette toget elskers fantasy app inkluderer også spore oppsett og koblings kart - hva en fantastisk idé!

London til Brussel Togene

London til Paris tog

London til Lyon Togene

London til Amsterdam Tog

 

5. lys lesing

Hvis du er ute etter medrivende rail-relaterte lesing, Parallel Lines ser forfatteren Ian Marchant ta et skjevt titt på 175 år med Storbritannias besettelse med tog. Skrevet med lidenskap og humor, det er en inspirerende innsikt i Britisk karakter og kultur.

 

6. Reading for ekte entusiaster

I det siste 19th og tidlig 20th århundrer, George Bradshaw jernbane guider var apps av dagen og ga den nyeste informasjonen om tog ruter rundt Storbritannia og over hele kontinentet. De april 1910 guiden ble skrevet på den uovertruffen toppen av Storbritannias jernbanenett og har blitt en bibel for jernbanefans - finn opptrykkede utgaver online på Amazon.

 

7. online læring

Gratis eller rimelig internettilgang er lett tilgjengelig på mange britiske togruter og bysentre, så hvis din Turen er en del av en lengre oppholde, studere for en online grad med slike Anglia Ruskin Fjernundervisning kan fortsette uavbrutt. Og det er noe livsbejaende om å prate med klassekamerater i forskjellige land mens du ruller rundt kyster og på tvers clifftops.

 

Følg disse syv på og utenfor banen tips for en britisk jernbane ferie du aldri vil glemme - se deg på stasjonen.

 

Har du tips til togreisen? Del dem i kommentarfeltet, og hvis du trenger et tog – Lagre Et tog.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbritain-by-train-8-on-and-off-track-tips%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)