Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 24/12/2021)

Dancing drager, enhjørninger, og flyr griser. Ja, griser! Feire The Year of the Pig, Feire kinesisk nyttår i Europa!

kinesisk nyttår, også kjent som Vår Festival eller Lunar New Year, er den viktigste hendelsen i den kinesiske kalenderen. Det er en spesiell anledning preget av familie sammenkomster, mat ritualer, tilbud på templer, og - selvfølgelig - fyrverkeri. Det er noe spesielt å feire det kinesiske nyttåret i Europa. Det er en unik sjanse til å delta i en gammel kinesisk tradisjon, dateres tilbake 4000 år. Ikke gå glipp av det når du har sjansen!

 

Celebrate Chinese New Year in Europe, 2019

 

No.1 for feire kinesisk nyttår i Europa | Madrid, Spania

Antallet kinesere som bor i Spania har vokst betydelig de siste årene, og denne økningen har blitt reflektert av nivået på kinesiske nyttårsfeiringen i landet. i 2019, forventer ikke noe annerledes.

For tredje år på rad, den spanske hovedstaden er stedet for å feire kinesisk nyttår i Europa i Spania, med en kulturell og festlig program organisert av den kinesiske ambassaden. konserter, verksteder, gateparader, og gastronomiske ruter vil alle være en del av festlighetene holdt i Usera distriktet - hjemmet til Madrid Chinatown.

 

Paris, Frankrike

Paris er ikke den første byen du tenker på når tenker på et sted for å feire kinesisk nyttår i Europa. Men denne magiske romantisk byen blir til en by av kinesisk feiring under fester.

Paris er ikke bare om prangende parader og forseggjorte dekorasjoner skjønt. Dens best bevarte hemmelighet i løpet av denne tiden er to buddhistiske templer som ligger i det 13. distriktet. Her familier fra Kina, Vietnam, og Kambodsja kommer til å betale sine måter og velkommen i Nyttår. Nyt demonstrasjoner av kinesisk kunst og håndverk, matlaging, og tradisjonell dans og musikk. Se byen lys virkelig lever opp til navnet sitt denne tiden av året. Og det beste er at du kan tog reise fra Paris til Amsterdam og feire i begge byene!

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Amsterdam til Paris tog

 

Feire kinesisk nyttår i Europa, paris

 

Amsterdam, Nederland

Fun Fact: beryktede Red-Light District i Amsterdam er hjem til en ekte buddhistisk tempel. Hvert år, Du kan feire det kinesiske nyttåret i Europa i Amsterdam og rundt The Fo Guang Shan Han Hua med et spesielt program.

Denne delen av byen er også flott hvis du har en craving for autentisk kinesisk mat. Grab deg et måltid på den berømte Se Palace (Europas første flytende kinesisk restaurant) eller på en av de mange kinesiske restauranter på Geldersekade.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Feire kinesisk nyttår i Europa, Haag

 

Den siste Feire kinesisk nyttår i Europa | England

London England tar stolthet i Rose at det har verdens største måte å feire kinesisk nyttår i Europa, utenfor Asia. Så, selvfølgelig, dette er en å treffe når du feirer kinesisk nyttår i Europa.

Denne byen har en en-dags festival fast fullpakket med aktiviteter som tradisjonell mat, en årlig parade, forestillinger, og tradisjonelt håndverk. (Du hadde oss på tradisjonell mat!) Telle oss!

Det er tre hovedområder i England som holder disse festlighetene; Trafalgar Square, Chinatown, og Shaftesbury Avenue. Hver er unik i de spesifikke aktivitetene og hendelser de tilbyr; besøkende vil ha en hard tid å velge å gjøre.

Chinatown tilbyr det beste av det beste når det gjelder tradisjonell mat. Sørg for at du bestiller tidlig for å sikre et bord på en av de mange fantastiske restauranter. Chinatown blir pyntet i den mest fantastiske dekorasjoner med heldige røde lanterner og bannere. Kinesiske dansegrupper og artister finner du satt opp på mange scener i hele. London kan være en nykommer til det kinesiske nyttår scenen, men hvert år blir større og bedre, og vi kan ikke vente å se hva som skjer i 2019!

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

Hva er den beste måten å feire kinesisk nyttår i Europa og komme til en av disse byene? Med tog, selvfølgelig! Bruk SaveATrain å bestille den beste avtalen i løpet av minutter!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrate-chinese-new-year-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)