Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 25/01/2021)

Liker du å reise med tog? Liker du å se fantastiske slott i land som Frankrike? Hvis det er tilfelle, da har du kommet til rett sted. Det er fordi denne artikkelen “10 Sjarmerende slott i Frankrike Med tog” vil gi deg en definitiv liste over de ti mest sjarmerende slott i Frankrike. Hva mer, Vi vil fortelle deg hvordan du kan nå dem med tog!

 

1. Chateau av Chenonceau

Chateau av Chenonceau er en unik en som de bygget det på grunnmuren av en mølle i 16th århundre. Du kan enkelt nå den via et tog som slottet er svært nær en stasjon. Du kan få til det fra Tours, en storby rimelig nær slottet.

Nantes til Tours Togene

Lille til Tours Togene

 

 

2. Chateau de Chantilly

Ligger i Chantilly Estate, dette slottet er virkelig verdt et besøk når du ser hvordan det ser ut. Det er nær sentrum av Paris som gjør reiser til det til en lek.

Dijon til Paris tog

Reims til Paris tog

Lille til Paris tog

Turer til Paris tog

 

3. Fontainebleau slott

Ja, det er teknisk et palass, men hvem bryr seg, det er fantastisk! De bygde Fontainebleau tilbake i 12th århundre, og det fortsatt ser imponerende og velholdt. Det er også lett å besøke. Du kan nå den fra Paris på mindre enn en time med Transilien linjen R.

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Amsterdam til Paris tog

 

4. Slottet i Breteuil

 Chateau de Breteuil

Du kan finne denne nydelige slottet i nasjonal naturparken det er rett utenfor Paris. derimot, besøker denne vakre slott med tog er litt vanskelig ettersom det er bare en transport som går direkte til det. Minst kan du fortsatt nyte en togtur til Paris!

Strasbourg til Paris tog

Zürich til Paris tog

Frankfurt til Paris tog

Genève til Paris tog

 

5. Chambord slott

Chambord slott er en virkelig fascinerende og imponerende slott som er verdt et besøk. For å få til det, du trenger en taxi eller buss fra byen Blois. derimot, nå Blois er tilgjengelig fra mange byer i Frankrike. Du kan få til det i mindre enn en og en halv time når du reiser fra Paris.

 

6. Chateau d'Amboise

Borgen Amboise er blant de mest sjarmerende slott i Frankrike. Det er en ekte juvel av arkitektur fra renessansen. Du kan nå Chateau lett med tog fra flere byer i Frankrike via en TGV eller Intercity tog.

 

 

7. Den berømte slottet Chateau de Monte-Cristo

Vi anbefaler denne søte, lite slott som den berømte Alexandre Dumas bygget det! Du kan nå Monte Cristo Castle lett med et lokaltog linje som det er midt i Paris! Med det i tankene, du kan ta noen tog hvis du kommer fra et annet sted.

 

8. The Amazing Slott Chateau d'Azay-le-Rideau

Charming Castles in France - Chateau d'Azay-le-Rideau

Det er et genuint fantastisk lite slott bygget opp på en øy i en liten innsjø! Det kan ikke bli noe penere enn dette. Du kan komme til slottet enkelt ved å ta en halv times togtur fra byen Tours. Da trenger du bare å gjøre en 20-minutters gange til slottet.

 

9. Haut-Koenigsbourg slott

Det er kanskje ikke blant de mest sjarmerende slott i Frankrike, men vi måtte ta den. Slottet er rik på historie, og det er virkelig fantastisk, ikke bare i sin sjarmerende måte! Den nærmeste togstasjonen til slottet er i Selestat, og du kan nå den fra Strasbourg eller flere andre byer i nærheten.

Paris til Strasbourg Togene

Luxembourg til Strasbourg Togene

Nancy til Strasbourg Togene

Basel til Strasbourg Togene

 

 

10. Chateau de Pierre

De Chateau de Pierre er utvilsomt den mest fortjener å være på en liste om de mest sjarmerende slott i Frankrike. Du kan bare komme til slottet ved å ta et tog til Compiegne, deretter tar en buss til Pierre.

 

Hvis du trenger mer informasjon om togreiser 10 Sjarmerende slott i Frankrike Med tog, du kan kontakte oss via nettstedet vårt.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcharming-castles-france%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)