Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 11/06/2022)

Listen av beste byene i Europa for vegetarianere begynner å endelig få lengre. Det kan det ha vært litt sakte å komme i gang, men den vegetarianer Scenen er endelig tar av. Vi vet alle at kjøtt-sentriske retter dominerer menyene i mange europeiske land. Men ting har endret seg. Disse dager, du trenger ikke å gå sulten hvis du er en omreisende vegetarianer. Du vil heller ikke nødt til å imøtekomme utelukkende for deg selv.

 

Her er noen av De beste byene i Europa for vegetarianere og hvordan komme dit med tog.

 

De beste byene i Europa for vegetarianere

Beste byene i Europa for vegetarianere: Berlin, Tyskland

Ærlig talt, går kjøtt-fri har noen av de mer patriotiske restauranteers swoling ved tanken, men for de restaurantene som har omfavnet det, Vi tar hatten av for deg! Berlin tilbyr nå et utrolig utvalg av vegetariske restauranter. Snakket vegansk iskrem til den imponerende veggisburgere. De fleste vegetariske restauranter i Berlin er høy kvalitet og også super trendy. Berlin ble selv kåret The New Vegetarisk Capital av verden ved Saveur i 2015. Og selv på de mest tradisjonelle restauranter, finnes det alternativer som passer for vegetarisk eaters blant oss.

München til Berlin Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Beste byene i Europa for vegetarianere: Barcelona, Spania

Vi absolutt elsker Sain og hvordan det har omfavnet Vegetarisk og vegansk mat! Barcelona, spesielt, er så opptatt av å være imøtekommende, at den erklærte seg "grønnsaksvennlig"., en venn av veganer og vegetarianer kultur’i mars 2017. City Hall selv produsert sin egen vegetarianer guide til byen og har oppfordret sine innbyggere til å prøve ut kjøtt-fri mandager. Som de fleste steder, du finner en blanding av enkle veg-vennlig steder og rent vegansk restauranter som BioBento og det passende navngitt veggie Garden. Kakeelsker? Deretter må du besøke Santoni kafé, som tjener vegansk pizza, veganske muffins, og vegansk croissanter, blant andre deilig behandler.

 

Beste byene i Europa for vegetarianere: Stockholm, Sverige

Hvis du leter etter fine dining vegetar-kost så ser ikke lenger enn Stockholm. Denne populære skandinaviske byen definitivt gjør vår liste for De beste byene i Europa for vegetarianere. Det er også super lett å komme til med tog! En vegetarisk restaurant for ikke å gå glipp av: Mange tror Hermans (www.hermans.se) er den beste vegetarisk restaurant i Europa. De tilbyr en alt-du-kan-spise vegetarisk buffet med en utrolig utsikt over byen.

 

Beste byene i Europa for vegetarianere: London, England

overrasket? Vi trodde ikke det! London har virkelig alt! Inkludert en imponerende mengde Vegan alternativer. Soho skryte landets første all-veg pub - Treneren & hester er Londons (og kanskje Englands) mest kjente vegetarisk restaurant. Det tilbyr veganer og veggie slants på britisk pub klassikere. Hvis du føler deg eventyrlystne så Vanilla Svart er der du trenger å være! Vi anbefaler avkjølt avokado med en oliven smule og jordskokk kake med paranøtt melk og kål. Høres fristende for alle, ikke bare vegetarianere.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Beste byene i Europa for vegetarianere: Glasgow, Skottland

Glasgow – Never mind bare vegetarisk, det er en av landets de fleste vegan-vennlig byer og en stadig økende havn for alle ting vegetariske.

Det virker som det er en ny veggis eller veganer hotspot åpning nesten ukentlig, og etterspørselen etter det er definitivt det. Gang på gang har det blitt kåret til den mest vegan-vennlig sted i Storbritannia. VegFest (Europas største veganer festival) har også lagt Glasgow til sin vaktliste.

 

Det har vært noe bedre tidspunkt enn nå å bestille en togtur til hvor som helst i Europa med SaveaTrain Hvis du er vegetarianer eller veganer!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcities-europe-vegetarians%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)