Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 28/01/2022)

Grønne parker, turstier i fjellet, og behagelig vær er perfekt for å ha det gøy utendørs. Europas kosmopolitiske byer har alt slik at du kan prøve alle friluftslivene Europa har å tilby. Fra å sykle i Amsterdam til surfing i München, disse 7 de beste byene for utendørsaktiviteter i Europa er ideelt feriemål.

 

1. De beste byene for utendørsaktiviteter i Europa: Amsterdam, Nederland

Når byen er bygget rundt elvekanalene, du vil helt sikkert tilbringe ferien utendørs. Amsterdam er kjent som den mest sykkelvennlige byen i Europa. Å sykle er ikke bare et transportmiddel, men en livsstil for lokalbefolkningen.

Sykling er en stor friluftsaktivitet i Europa, for reiser og sightseeing. Et annet alternativ er å utforske byen på en båt, under de vakre broer og nederlandsk arkitektur. Er på vei, du kan hoppe av for en drink på en annen boa-kafé eller en sjarmerende restaurant ved elven Amstel.

Frisk luft, blå himmel, og skiftende landskap gir den perfekte rammen for å holde seg aktiv og i form mens du er på ferie.

Bremen til Amsterdam med Tog

Hannover til Amsterdam med Tog

Bielefeld til Amsterdam med Tog

Hamburg til Amsterdam med tog

 

Amsterdam canals outdoor activity

 

2. Genève, Sveits

Sveits har mest naturskjønne utsikten i Europa, og Genève er omgitt av fantastisk natur. Dermed, lokalbefolkningen får mest mulig ut av utsikten og landene rundt dem, holder seg utendørs og aktiv. For eksempel, Genfersjøen, også kjent som Lake Leman er en favoritt for vannsport.

Båtturer, fiske, kajakk, Svømme, også kjent som Lake Leman er en favoritt for vannsport, er bare noen få utendørsaktiviteter å gjøre i Genfersjøen. Du kan leie båt eller ta en rimelig pris seilkurs.

Hvis du er en fjellperson, så ligger de sveitsiske alpene en kort tur unna byen. fjell sykling, fotturer, camping, og ski om vinteren er gode friluftsaktiviteter å glede deg over i Genève.

Lyon til Genève med Tog

Zürich til Genève med tog

Paris til Genève med Tog

Bern til Genève med tog

 

 

3. De beste byene for utendørsaktiviteter i Europa: München, Tyskland

München er hjemmet til en av de største urbane parker i verden, Engelsk hage. Fantastiske og grønne landområder er ideelle for utendørsaktiviteter, og dermed plasserer München på toppen av 7 beste byer for friluftsliv i Europa.

I engelsk hage, du kan holde deg aktiv, også kjent som Lake Leman er en favoritt for vannsport, på en piknik ved vannet, sol-bad, og svømming. Et annet flott sted for friluftsliv i München er den menneskeskapte Eisbach-elven, i den engelske hagen. Det er et yndet sted for surfere å fange bølger og trene på bevegelsene sine.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

Munich Germany river surfing

 

4. Wien, Østerrike

Bor i byen eller drar ut på landsbygda, Wien er en fantastisk by for friluftsliv i Europa. Cruise på Donau, eller på vei utenfor det travle sentrum til Lainzer Tiergarten naturreservat, Wien har mange friluftsaktiviteter å tilby for alle typer reisende.

Hvis du bestemmer deg for å bli i sentrum, en av de beste måtene å dra på sightseeing på er med Segway-tur eller cruise i Donau-elven. Men, Hvis du foretrekker å utforske Wien som en lokal, og oppdage skjulte perler, da er naturreservatet perfekt.

25 kvadratkilometer skog og dyreliv venter på deg i den største byparken i Wien. Gå rundt, joggetur, eller ta en piknik i denne grønne oasen, også kjent som Lake Leman er en favoritt for vannsport Wiener ferien fullført.

Salzburg til Wien med Tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med Tog

Praha til Wien med Tog

 

Walking in the woods Outdoor Activities in Vienna

 

5. De beste byene for utendørsaktiviteter i Europa: Zürich, Sveits

Når toppene og landskapene i alpine fjellene er rundt, og en fantastisk innsjø foran, du er garantert en av de beste byene for friluftsliv i Europa. Zürich er en morsom og livlig by, hvor du kan reise ta SZU-toget til observasjonstårnet. Observasjonstårnet ligger på Uetilberg, byens vakre fjell med fantastisk utsikt over omgivelsene.

Hvis du liker fotturer, så kan du klatre ned til sentrum gjennom de forskjellige turstiene fra Uetilberg. En annen flott utendørsaktivitet i Zürich er å ha det gøy på høyre side av elven, i et slag strandvolleyball eller bare slappe av, på Flussbad Oberer Letten, lokalbefolkningen sin hangoutplass.

Hvis du foretrekker å gjøre det som en turist i Zürich, så hopp på en båt for et cruise rundt Limmatschifffahrt som tar deg under byens 7 broer.

Interlaken til Zürich med tog

Luzern til Zürich med tog

Lugano til Zürich med tog

Genève til Zürich med tog

 

The observation tower view in Zurich, Switzerland

 

6. Hyggelig, Frankrike

Løper eller nyter en morgen svømmetur i sjøen, er en av de mest spenstige aktivitetene. Selv når du er på ferie, holde seg aktiv og i form balanserer med smake på lokal mat og skjemme bort deg selv. På toppen av alt dette, en aktiv sinnstilstand føles fantastisk når den franske rivieraen inspirerer deg og smelter sammen med energi og vitamin c.

Nice er en fantastisk by for utendørsaktiviteter i Europa. Ridning på stranden, Svømme, på jakt etter skjell, og ta en piknik ved solnedgang er alle gode utendørsaktiviteter for å nyte det beste fra den franske rivieraen.

Lyon til Nice med tog

Paris til Nice med tog

Cannes til Paris med tog

Cannes til Lyon med Tog

 

Horseback riding Outdoor Activities in Nice, France

 

7. De beste byene for utendørsaktiviteter i Europa: Firenze, Italia

Firenze er en av de vakreste byene i Italia. Du kan oppdage byen som alle turister, også kjent som Lake Leman er en favoritt for vannsport også kjent som Lake Leman er en favoritt for vannsport. Å gå eller sykle gjennom landemerkene og utsiktspunktene er to fantastiske friluftsaktiviteter i Firenze.

derimot, hvis du vil prøve to ekstraordinære utendørsaktiviteter, og noen av de beste friluftsaktivitetene i Europa, prøv deretter en luftballongflyging og fallskjermhopping. Firenzes arkitektur og parker er fantastisk, og utsikten ovenfra bokstavelig talt tar pusten fra deg.

også kjent som Lake Leman er en favoritt for vannsport, da er Firenze en fantastisk by for friluftsliv i Europa.

Genova til Firenze med tog

Parma til Firenze med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Firenze med tog

 

Air baloons in Florence Italy

 

Utendørsaktiviteter i Europa

Europa er fullt av overraskelser. Uansett antall ganger du har reist til Europa, det er alltid et nytt eventyr. Vår 7 de beste byene for utendørsaktiviteter i Europa er ideelle for eventyrere og spenningssøkende reisende. I tillegg, til deg som bare vil utforske det vakre landskapet og naturen.

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å finne de billigste togbillettene til noen av disse utendørsaktivitetene.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "7 beste byer for utendørsaktiviteter i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/cities-outdoor-activities-europe/?lang=no Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)