Lesetid: 8 minutter
(Sist oppdatert: 13/05/2022)

Det er mange fantastiske byer å besøke i Europa. Hver by og gate har sin egen karakter og sjarm. Levende, full av flotte kafeer, butikker, gatekunst, sofistikerte kunstgallerier, og miljøvennlig, hvis du ikke har vært på disse 12 kuleste nabolag i Europa, her er noen grunner til å peke ned bøttelisten din.

 

1. De kuleste nabolagene i Europa: Neukölln, Berlin

Langt fra hoveddelen turistattraksjoner i Berlin, Neukolln -området er et institutt på egen hånd. Det kule nabolaget er en blanding mellom gammelt og nytt, kulturer, urbanitet, og grøntområder.

Kabab, kunstgallerier, og takbarer ved siden av grønne parker gjør Neukolln -området til et av de kuleste i Europa. Etter en flott dag utendørs den enorme Tempelhofer Feld, eller Britzer Garden kan du fortsette til den idylliske landsbyen Richardplatz eller parkeringsplassen Klunkeranich, som er en takbar.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Gardens in Neukolln, Berlin Germany

 

2. Holesovice, Praha

Grønne parker, ølhager med utsikt over elven, og samtiden kunstmuseum er bare noen få av de skjulte perlene i Prahas kuleste Holesovice -nabolag. Holesovice er hjemsted for tsjekkiske kunstnere og unge familier, som tilbringer fritiden i Letna-parken og spiser i de mange bistroene rundt.

Det en gang industriområdet i Praha har i dag forvandlet seg til et kreativt rom for designere og kreative hoder. Så, Det er ikke overraskende at et av de kuleste nabolagene i Europa huser sære kafeer, designbutikker, og kunstsentre.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Landscape of Holesovice, Prague

 

3. De kuleste nabolagene i Europa: Ostiense, Roma

Ostiense er ikke det typiske italienske nabolaget, men det er nettopp det som setter det i 10 kuleste nabolag i Europa. EN tidligere fabrikk forvandlet til et kunstmuseum, gatekunst i stedet for fontener, trendy kafeer, og 1 ikke-katolsk kirkegård hvor romantiske poeter Keats og Shelley fant sitt sted med evig søvn Ostiense er som ingen annen hette.

Den en gang grå flekken i den italienske hovedstaden har litt og litt blitt til et sted med livlige farger og kreativitet. Dessuten, her kan du besøke den ekstraordinære pyramiden Caius Cestius og beundre freskomaleriene, på vei til Eataly for italiensk mat. Hvis du ønsker å leve som en lokal, overnatting i trendy Ostiense er mye billigere enn i de overfylte turistdistriktene i Roma.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Venezia til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

4. South Pigalle Neighborhood Paris

Spaser ned SoPi, til Rue des Martyrs, hjem til over 200 kafeer, sjokolade, og barer, South Pigalle er it-stedet i Paris. I tillegg til at South Pigalle er en foodies -himmel, det kule nabolaget er hvor du kan oppdage fantastiske museer og kunst. Et av de mest spesielle museene er museet for romantisk liv. I Musee de La Vie Romantique kan du utvide kunnskapen din om den romantiske perioden i fransk historie.

For en pause fra det fine livet, kan du dra til Pigalles fargerike basketballbane. Pigalles basketballbane er renovert, designet i levende farger, for tidenes beste basketballkamp. Paris er en flott feriedestinasjon og en av de mest fantastiske feriesteder med flotte basketballbaner i Europa.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

atmosphere in South Pigalle Neighborhood In Paris

 

5. De kuleste nabolagene i Europa: Arbat, Moskva

Det fargerike og livlige Arbat-området er en frisk pust i det overfylte Moskva sentrum. Du finner Arbat full av sjarm, med de fargerike bygningene, kafeer, og gatekunst. Mens du spaserer langs Arbat, du vil oppdage sjelen til den kosmopolitiske byen. Den berømte gamle Arbat -gaten ligger i det historiske Arbat -kvarteret i Moskva og bevarte betydningen som handelssentrum, fra 1400 -tallet.

I dag, nabolaget Arbat er fullt av elegante butikker, suvenirbutikker, håndverk, og mange flere skatter. I tillegg, mens dette området er veldig turistisk, du vil finne det avslappet, og naturskjønn. For å nyte det beste av Arbat, fest noen dager i Moskva -turen din, i det minste. Denne måten, du kan utforske det beste av Moskva og skjønnheten i en av de mest fantastiske stedene å besøke i Russland.

 

 

6. 7distriktet Budapest

Ung og morsom, det 7. distriktet i Budapest er et eventyrland for reisende. Med flotte barer, de beste rømningsrommene i Budapest, et kveldsmarked, og kulturarrangementer, dette nabolaget summer alltid, på en bra måte. Dette kule nabolaget er også det jødiske kvarteret i Budapest, så du kan også besøke den store synagogen, et landemerke i seg selv.

Dessuten, de gamle gatene har blitt en grobunn for foryngelsen av den ungarske kulturen. I tillegg til restauranter og butikker, hovedattraksjonen i 7distriktet er ruinbarene. Å feire din beste venns bryllup, eller bursdagsfeiring i en gammel sære bar er en spesiell opplevelse bare for Budapests kuleste nabolag.

Wien til Budapest med tog

Praha til Budapest med tog

München til Budapest med tog

Graz til Budapest med tog

 

Bar in the 7th District of Budapest

 

7. De kuleste nabolagene i Europa: Langstrasse Zürich

Oversatt som den lengste gaten, Langstrasse -området i Zürich bryter alt du vet om det punktlige landet. Langstrasse er Zürichs dårlige gutt, hofte, eventyrlig, med lyse neonlys og alltid klar til fest. Langtrasse har enå lage matsteder, barer, og klubber for en kveldsdrink, bare ta ditt valg.

Dessuten, det kuleste nabolaget er en av de vennligste LHBT -destinasjonene i Europa. Her kan du få groove på i den LHBT-vennlige Les Garcons bar/pizza sted, for eksempel. Å konkludere, Dette fantastiske nabolaget sover sjelden og vil imøtekomme deg i de mange etniske restaurantene, parter, og etterfester selvfølgelig.

Interlaken til Zürich med et tog

Luzern til Zürich med tog

Bern til Zürich med tog

Genève til Zürich med tog

surreal picture in a Coolest Neighborhood in Langstrasse Zurich

 

8. Amsterdam nord

Med store grønne områder, vakker arkitektur, og den sjarmerende lille landsbyen, Amsterdam-Noord har alt. Det kule nabolaget ligger rett over elven IJ, så Noords gir fantastisk piknikplasser og konserter med live musikk. I tillegg til alle disse sjarmene, Amsterdam-Noord er hjemmet til den høyeste svingen i Europa, for adrenalinelskere.

derimot, hvis du planlegger mer aktiv ferie da er elven perfekt for Friluftsliv. Sykling, løping, og til og med båtliv, River IJ er perfekt. Poenget er at Amsterdam-Noord er en nederlandsk liten verden inne i den vakre Amsterdam-byen. Alternativene er uendelige, og stemningen er fantastisk, ikke overraskende kommer reisende stadig tilbake til et av de kuleste nabolagene i Europa.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

Tulips By the canal in Amsterdam-Noord

 

9. De kuleste nabolagene i Europa: Shoreditch London

De fleste reisende vet Shoreditch takket være det fantastiske Brick Lane -markedet. derimot, Shoreditch er det beste stedet å shoppe unike ting i de store uavhengige butikkene. Dette er bare ett eksempel på de unike sidene til det graffitimalte nabolaget. Shoreditch er kanskje ikke perfekt, men den har definitivt en egen sjel.

Nettopp fordi Shoreditch ikke er det typiske klassiske engelske nabolaget, det har blitt et hjem for lokale artister. I tillegg, Dette urbane nabolaget er det beste stedet å prøve gatemat på markedet eller popup-vinduer, ta en film på taket kino og se etter den skjulte veggkunst rundt hjørnet. Å konkludere, Shoreditchs spesielle karakter gjør det til det kuleste nabolaget i London.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Coolest graffiti in Neighborhoods In Europe: Shoreditch London

 

10. Findhorn, Skottland

På den vakre skotske kystlinjen med utsikt over Atlanterhavet, Findhorn er magisk. Mens det ligger i Morayshire, noen kaller det et oppgjør, i stedet for et nabolag i bymessige termer. Findhorn er et fantastisk feriemål, spesielt et feriemål ved sjøen. Her, du vil finne gode muligheter for vannsport moro eller slappe av på stranden.

Dessuten, Findhorn har en fantastisk øko-landsby, og fritidsreiser er veldig trendy i dag. Denne grønne siden gir en trendy stemning til det avslappede området, sammen med det flotte landskapet og atmosfæren.

 

Findhorn seaside, Scotland

 

11. De kuleste nabolagene i Europa: Vesterbro, København

Alle som bor på Vesterbro vil si at dette kule nabolaget har noen få veldig forskjellige nabolag. Den ene er ung, forførende, og en gang har Københavns rødlys -distrikt og den andre en fransk stil. Vesterbro er full av kontrast, så alle som besøker København for første gang vil finne noe flott for deres smak.

Med andre ord, Vesterbro er et av de kuleste nabolagene i Europa fordi det har noe fantastisk å tilby for alle. Fra grønne områder til fine restauranter, elegante butikker, og Absalon samfunnshus hvor du kan spise middag med lokalbefolkningen, Vesterbros samfunn er veldig imøtekommende og omgjengelige. Derfor, det er ikke rart Vestrbro ligger i toppen 10 de kuleste nabolagene i Europa hvert år.

 

Coolest Neighborhoods In Northern Europe: Vesterbro, Copenhagen

 

12. Porta Venezia, Milan

Det mest fasjonable nabolaget i Milano, Porta Venezia er vertskap for Milanos moteuke og stenger toppen med et smell 12 kuleste nabolag i Europa. Kunst, italiensk mat, rundt hjørnet fra de beste shoppingstedene i Milano, men avslappet Porta Venezia er lille Italia, vekk fra det overfylte turistsenteret.

Port Venezia har kunstgallerier som er blitt til villaer, kafeer, og hager, som den fantastiske Giardini Publici. Porta Venezias flotte stemning tiltrekker seg lokalbefolkningen, expats, og reisende å henge ut, blande seg, og fest under Milan Gay -paraden, og hver dag frem til da. Så, hvis du planlegger a helgeutflukt i Milano, bedre å gjøre det en uke lang, i det minste.

Firenze til Milano med tog

Firenze til Venezia med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Milano med tog

 

Porta Venezia, Milan

 

Vi kl Lagre et tog vil gjerne hjelpe deg med å planlegge en tur til 12 kuleste nabolag i Europa.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “12 kuleste nabolag i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fcoolest-neighborhoods-europe%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)