Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 13/05/2022)

Covid-19. Det er alt vi ser ut til å være i stand til å snakke om, og med god grunn. Dette viruset har grepet verden og helt forandret måten vi tenker om dagliglivet og selvfølgelig togreiser. Tog Travel er en transportmiddel mange bruker ikke bare for ferie nytelse, men for arbeid pendler så vel.

 

Så, Hva er toget Travel Industry råd om Reiser?

La oss diskutere hva toget bransjen gjør for å holde deg trygg. De fleste togstasjoner intensiverer rengjøringsprotokollen for tog og stasjoner. Foruten intensiverer rengjøring, frekvensen på togene og på stasjonene har også økt. Rengjøring skjer på timebasis og inkluderer bruk av desinfeksjonsmiddel for å tørke av rekkverk, dørhåndtak, håndtak, og toaletter. Andre antibakterielle produkter, inkludert rensemidler og våtservietter, som er anordnet ved stasjonene, på tog, og i ansattes arbeidsområder.

 

Train Travel Industry råd om Travtips 1: Kortbetaling

Vi anbefaler å gå 100% kontaktløs hvis du kan. Hvis du ikke har kjøpt din togbillett online for hvilken som helst grunn, fremover alle betalinger skal være kontaktløs hvis mulig. Hvorfor? Vi vil, er det noen blandede meldinger. Dette er hva Bank of England sier: “Som alle andre overflate som et stort antall mennesker kommer i kontakt med, Notatene kan bære bakterier eller virus. derimot, risikoen ved håndtering av en polymer note ikke er større enn berører noen annen felles flater slik som rekkverk, dørhåndtak, eller kredittkort. ” Tidligere denne måneden en avisartikkel hevdet Verdens helseorganisasjon (HVEM) hadde sagt sedler kan være spre coronavirus, så folk bør prøve å bruke kontaktløs betaling i stedet. Men det ble da rapportert at WHO benektet det hadde sagt kontanter ble overføring av coronavirus, og at det hadde vært “uriktig fremstilling” - så gå figur.

derimot, la oss legge to og to sammen, skal vi? De fleste sedler og mynter vil ha tidligere blitt håndtert av et stort antall mennesker , så hvis du er bekymret, betale med en kontaktløs kort der det er mulig er trolig veien å gå.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Pisa til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

Tips 2: sosial distansering!

Sosial distansering betyr NO TOUCHY under noen omstendigheter. Men, hva om crammed togene, rørene, og trikker?

Alle som jevnlig har brukt togreiser vil vite at det kan være vanskelig å holde noen få cm er borte fra neste passasjer, never mind den anbefalte 1M. i Milano, passasjerer har blitt rådet til å sitte overfor et tomt sete, noe som passasjerer i mer travle byer kan vanligvis bare kan drømme.

En av de travleste togreiser byer er London. Transport for London avduket en “utvidet rengjøring regime” for å bedre hygienenivå på hovedstadens offentlig transport, men ingenting å håndheve sosial distansering. Dette er opp til deg. Poenget er at du må prøve å unngå å berøre andre mennesker. Reise på mindre travle tider hvis mulig, Bruk hansker hvis du ikke kan unngå å berøre skinner, sete, etc. Bære din egen desinfiserende med deg. Ikke stol på jernbanestasjonene for å sørge for at du til enhver tid. Bedre trygt enn beklager!

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

Train Travel Industry Advise on how to speak

 

Tips 3: Ikke bruk Gjenbruks kopper!

De Train Travel Industry Gi råd om Reise inneholder guider på hva man kan og ikke, og din favoritt kopp te. Mens få til en vane bærer og ved hjelp av etterfyllbare kopper da ut og om er blitt stimulert som et miljøbevisst flytte, vi er redd dette gjelder ikke lenger.

Mange store kaffe kjeder har en tenke i respons til coronavirus utbrudd, med danse midlertidig innført forbud mot bruk av gjenbrukbare kopper - vanligvis laget av plast, glass, eller bambusmateriale - for sikkerheten til både kunder og ansatte. Som oftest, du får rabatt for å ta med din egen kopp, men du kan ikke få det samme svaret nå! Du er nødt til å forspille som liten rabatt for sikkerhets skyld.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

 

Tips 4: Ikke rør!

Mange spør om å ta toget betyr mer risiko for infeksjon. Det korte svaret er at hvis du sitter på et tog og innen 1-2 meter fra en smittet person som hoster, du er i fare for smitte.

Men det vi tror er mer relevant å påpeke at jo mer sannsynlig risiko er viruset dvelende for 48-72 timer på en hard overflate, slik som rekkverket. Dette gjelder ikke bare for tog skjønt. Det er noen offentlige rom.

Hvis du trenger å røre skinner, knapper, billetter, og så videre, prøver å gjøre det med bare én hånd eller bedre, albuen! Hold telefoner i den andre “rene” hånd og vaske både så snart som mulig til din destinasjon.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Don't Touch! Use elbow to say hello

 

Tips 5: Reise med tog!

Hvis du skal reise, la det være med tog. Vi stadig ser ingen refusjon på flytrafikk, mens toget reiser er mer fleksibel. Normale vilkår og betingelser gjelder synes å være mange av flyselskap svar. “Det er for øyeblikket ingen endring til råd for flyselskaper, slik at våre fly opererer som normale og standard vilkår på billetter fortsatt gjelde,”Sier easyJet.

Noen rivaliserende flyselskapene blir mer imøtekommende. British Airways tilbyr en grad av fleksibilitet fly til Nord-Italia, mens søster flyselskapet Aer Lingus kommer en bedre med løfte: “Gjester som gjorde bestillinger på aerlingus.com og ønske om å endre datoer eller destinasjoner i sine kommende flyreiser kan gjøre det.”

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hanover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

no refunds on air travel

 

Tips 6: Pakke din egen Snacks!

Pakk dine egne snacks hvis du reiser med tog. Mange tog har midlertidig stengt deres førsteklasses salonger og fjernet catering ombord. Så, tid for bli kreativ med matpakkene dine! Ta dine egne forfriskninger eller kjøp fra stasjonen mat forhandlere før du går om bord. Disse tiltakene er, selvfølgelig, utformet for å beskytte deg og redusere spredningen av COVID-19 virus!

Milano til Venezia med tog

Padua til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Roma til Venezia med tog

 

Train Travel Industry Advise on food

Vi vet at dette er en skremmende tid. Men, oppfordrer vi deg til å forbli rolig og logisk i din tilnærming til helse og sikkerhet når du reiser med tog eller andre midler. På Lagre et tog Vi er forpliktet til å sikre alle våre kunder og ansatte oppbevares trygt og er oppdatert med alle de nyeste sikkerhetsprosedyrer og utvikling.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Covid-19: Hvordan tog reisebransjens råd om å reise?” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/covid19-train-travel-industry-advise/ ?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)