Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 01/04/2021)

Vandrerhjem har hatt en dårlig rap for å være skitten, dim, og stinky. Men visste du at herberger nå er oppgradert? For de som ikke vet hva vandrerhjem er, vi feilstavte ikke bare hotellet og kjørte med det. Vandrerhjem er billige overnattings som vil hjelpe deg å strekke reisebudsjettet.

 

Enten du er en solo reisende eller er på reise med familien eller signifikante andre, vandrerhjem har en overnattingstypen for deg. Lavpris vanligvis har delt rom. En delt rom kan ha 8 til 10 mennesker bunking sammen. Noen har rom som kan ha 3 eller 4 personer deler et rom. Hvis du foretrekker din egen plass, mange steder tilbyr private rom eller familierom, hvis du er reiser med familien.

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Amsterdam til Paris tog

 

på vei til vår Hostel Innkvartering

 

Hva å forvente

Vandrerhjem har kanskje ikke de frills som hoteller by på. Så det kan ikke være noen kaffemaskin inne på rommet ditt, ingen gratis såper, eller ditt eget kjøleskap. Du vil ikke engang få gratis håndklær. Men noen herberger faktisk selger såpe og andre nødvendigheter til en billig pris. og sikker, har du sannsynligvis ikke vil ha din egen kommode eller skap i delte rom, men de har skap der du kan lagre dine ting. Du må kanskje ta med egen hengelås selv. Hvis vesken er for stor og etter kassa, du fortsatt ønsker å gjøre noen siste liten sightseeing, du kan la vesken på bagasjerom.

Bortsett fra å ha et rent sted å sove og a sikre skap for å lagre tingene dine, noen av disse stedene tilbyr andre fasiliteter, så vel. Noen steder vil ha ting som adgang til bassenget, gratis frokost, gratis kaffe, Samfunnsaktiviteter. Noen har badstuer og massasjedusjer og innendørs restauranter.

Greit, sikker, du sannsynligvis ikke vil få samme personvern som du ville gjort i et hotell. Det er felles områder som bad, kjøkken, salongområder, og arbeidsstasjoner. derimot, dette er en god måte å Møt folk. Hvis du henger ut i fellesområdene kan du møte reisende fra hele verden. Og selv starte meningsfulle vennskap med mennesker du møter i ditt reiser og har nye fremtid reise kompiser, også! Folk som jobber i herberger er vanligvis morsomme og sosiale mennesker, så det er godt å blande og samhandle med dem, også.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Hvor du finner dem

Noen vandrerhjem er i sentrum eller i steder du ellers vil ikke engang oppdage. Freehand Miami, et herberge i Florida, er bare to kvartaler fra stranden, og tilbyr gratis avkjølt kaffe til sine gjester. Og en sveitsisk spa herberge startet med et nonprofit kalt Hostelling International har en innendørs restaurant som vender de sveitsiske alper.

Bremen til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

 

Hvor mye de vanligvis koster

Hvis du er på et stramt budsjett, det er svært sannsynlig at du vil være veldig interessert i å bo i et herberge. Prisene kan starte fra så lave som noen få cent til $100 for delte rom, avhengig av hvilken del av verden du er i, men det er veldig sjelden at prisene skal gå høyere enn det. Selv vandrerhjemmet med utsikt over Alpene går for rundt $64 per natt.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Den siste informasjonen vi ønsker å gi deg er, Den beste måten å komme til vandrerhjemmet er med tog reise med Lagre A Train og grunnen til det er at togene alltid kommer i hjertet av byen, og det er der vandrer overnattingssteder er, nyte din reise og togreiser.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fenjoying-a-guilt-free-trip-hostel-accommodation%2F%3Flang%3Dno- (Rull ned litt for å se inn kode)