Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

Reisende som leder til Europa i februar kan nyte noen av kontinentets beste severdigheter publikum fritt, gjelder også store attraksjoner som Spansketrappen og Tivoli.

Februar er noe av en pust i bakken: en sweet spot mellom den travle høytiden og våren breakers.

Hvis målet ditt er å få en brunfarge, deretter Europa i februar ikke er til å klippe det. Hvis målet ditt er å oppleve disse mest historisk steder på jorden, deretter tide å bestille at togturen!

Mens sommermånedene bety mindre klumpete klær, det er vanskelig å argumentere med null folkemengder og billigere priser på alt! Disse utrolige opplevelser er umulig å gå forbi (eller å gjenskape i rushreisetider). Her er vår grunn til å reise til Europa i februar.

 

Europa i februar: Roma, Italia

Roma er kjent for sine skattefunn av uutholdelig folkemengder. Unntatt i februar selvfølgelig. Februar er lavsesongen i Roma, og du kan forvente å ha mye av Top Sites til deg selv. Enda bedre, mye av de beste nettstedene er gratis over februar. På første søndag i februar, statlige steder og museer er gratis for alle. Dette inkluderer arkeologiske steder som Colosseum, Forum, Palatinerhøyden, Badene i Caracalla og Ostia Antica; og museer som Galleri Borghese og Palazzo Barberini.

Hva skjer i Roma i februar

Mye skjer i Europa i februar, spesielt i Roma, i tillegg til at det er lavsesong. Her er en liste over hva som skjer i Roma i februar.

  • februar 9, 2019 – Seks Nations Rugby Italia v Wales på Stadio Olimpico, Roma 17:45
  • februar 11, 2019 – Dette er en nasjonal helligdag INSIDE Vatikanet, som det er årsdagen for stiftelsen av Vatikanet. De Vatikanmuseene er stengt denne dagen.
  • februar 14, 2019 – St. Valentinsdag
  • februar 24, 2019 – Seks Nations Rugby Italia v Irland og Stadio Olimpico, Roma 16:00
  • mars 1, 2019 – karneval, ok teknisk dette er i mars i år, men alle elsker Carnival, så forvent å se barn påkledd og konfetti kastes rundt allerede før mars 1

På februar 6, West Coasters har en ny grunn til å bestille en tur til den evige stad: Norsk Air lanserer sin aller første direkterute fra Oakland til Roma, med fly så lavt som $200 hver vei. Det burde gi rom for ekstra utgifter når det gjelder overnatting, så ta i betraktning den store, kunst-fylte pakke til Hotel de Russland, et landemerkeeiendom med private terrasserte hager og en morder beliggenhet rett rundt hjørnet fra Spansketrappen.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

roma,Italia, Europa i februar

 

Europa i februar: Portugal

Vi har ett ord for deg når du tenker på Europa i februar. karneval.

Portugal er kjent for sin prakt vin regioner og vakker strandbyer, men det er ikke mye som kan måle seg med Carnaval! Den fire dager lange feiringen kommer i gang den uke etter Valentinsdag og omfatter paradene, opptog, og forestillinger av alle slag.

Carnival festivalen i Madeira er en av regionens livligste festivaler. Funchal våkner opp på en fredag ​​morgen til lyden av korps og karneval parader bringe deres gode humor til hele sentrumsområdet. Dette fortsetter utover kvelden med show og konserter i Praça do Municipio i fem påfølgende dager. Snakk om en fest!

Lørdag kveld er vår favoritt skjønt. De fantastiske flyter! Etter å ha fulgt sine tradisjonelle rute gjennom byen, de konsentrerer seg om Praça do Município. Det er der det er mye sang og dans i en magisk atmosfære av musikk og ablegøyer.

På dagen for Carnival selv (fetetirsdag), Funchal blir utførelsen moro! Det er tid for populær parade. Gjennom hele denne perioden, gatene i Funchal er dekorert med mønstre av lys og oversvømt med bakgrunn musikk henviser til den og funn.

 

 

Europa i februar: Toscana, Italia

Toscana er alltid en god idé, og denne måneden, Rosentre Castiglion del Bosco - en anerkjent eiendom med 17. århundre bondegårder som har blitt restaurert som luksus villaer - går alle ut for regionens største begivenheten. Montalcino beste vinmakere kommer sammen for den årlige Velkommen Brunello festival (februar 15th til 19th, 2019,).

Den fire dager vin-fest - eller skal vi si event - er en unik mulighet til å se mange av Montalcino to hundre pluss produsenter stående kinnet til jowl i sine beste søndags. Hvis du tror du kan ha et hår avtale i dagene forhånd bør du vurdere å bestille nå, og det samme gjelder for hoteller.

Unesco verdensarv

Den nylig utvidet og renovert boutiquehotell, Monte, ligger innenfor Unesco World Heritage regionen i Val d'Orcia, Toscana. hvor frodige vingårder teppe åsene. hver februar, oenophiles trekkes til denne pastoral delen av Italia. De feirer opprettelsen av sin nyeste Brunello og Brunello Riserva årganger. Folkemengder samles i bakketopp byen Montalcino for Benvenuto Brunello festival. Men i år, Monteverdi vil være vertskap for sin egen feiring, gi et mer intimt innblikk i fin vin denne regionen er kjent for på kuratert reiser av vin skapelse.

Som festivalen utfolder seg fra februar 15th til 19th, 2019, du legger ut på en guidet tur, fra fangst og vinting å smake og sammenkobling, ta i arv og landskapet som definerer dette bestemt vin.

Rimini til Firenze Togene

Roma til Firenze Togene

Verona til Firenze Togene

Venezia til Firenze Togene

 

 

Vil du vite den beste måten å komme til et av disse stedene i Europa i februar? Lagre et tog selvfølgelig! Hodet på over til vår hjemmeside for å finne de beste prisene, i løpet av sekunder!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-february-travel-tips%2F%0A%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)