Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 14/01/2022)

Du trenger ikke å være en Bollywood skuespiller å faktisk se innsiden av disse nydelig, luksuriøse tog, men du trenger ikke å sette en heftig mengde penger til side for å nyte dem. Hvis du har ca £ 3, 000+ til overs, velge en destinasjon, pakke tingene dine, og la denne opplevelsen for livet begynne! Alt om denne blanding av luksus, komfort, og en hel masse scenisk sightseeing i Europa vil gjøre for en uforglemmelig opplevelse.

 

Her er guiden til Europas tre mest populære, luksuriøse tog.

Venezia Simplon Orient Express

Et tog som introduserte reisende til en verden av toget ekstravaganse tilbake i 1982 er det samme toget som fremdeles er nummer én valg for mange europeiske reisende og fans av luksuriøse tog. Så, for alle som ønsker å nyte togluksus utover sammenligning, Venezia Simplon Orient Express er måten å gjøre det. Det meste berømte reise av denne luksuriøse flukt er mellom London og Venezia. derimot, mange kan ikke motstå går videre til Istanbul og Berlin, med Berlin er den siste lanserte stopp på toget. Når du kjører på dette toget, du har noen av verdens beste kokker jobber med måltider og enkle og delte suiter som er 5-stjerners materialet.

Sammen med en restaurant bil og salong, det er en velfylt bar område for gjester ... KHM, reisende. Når du tenker crème de la crème av luksuriøse tog, Venezia Simplon Orient Express er hvor tankene går umiddelbart!

Venezia til London billett vil koste deg ca £ 2700. Turen tar litt 16 timer.

Bolzano til Venezia Togene

Wien til Venezia Togene

Trieste til Venezia Togene

Udine til Venezia Togene

 

 

Belmond konge Scotsman Luksuriøse Tog

Et tog som virkelig lever opp til kongelige tradisjoner, Belmond Royal Scotsman er en drøm. Å være blant de topp 3 luksuriøse tog, Belmond har tema ruter du vil elske. Disse inkluderer Scotch Malt Whisky Trail, Vestlige Scenic Wonders, Skottlands Classic prakt, Dales Lakes & Hager, og mye mer. Belmond skryte av spa-tjenester, også! 4-dagers Highland Classicmost er den mest populære tur. Toget går fra april til oktober, og det dekker mange helt nydelig naturskjønne landskap, inkludert Isle of Skye. Len deg tilbake og slappe av ved store glassvinduer, nippe til noen av de beste viner og er imponert over den skjønnheten som er Skott.

Billettprisene starter på £ 2350 per person.

Amsterdam til London Trains

Köln til London Trains

Paris til London Trains

Luxembourg til London Trains

 

Luksuriøse Tog i Budapest

The Golden Eagle Danube Express Luksuriøse Tog

Du vil aldri oppleve Europa på en måte du ville reise med Golden Eagle Donau Express. Toget stolt på overraskende luksuriøse suiter, deluxe og arv hytter. De kan også skryte av bolig den beste restauranten og baren salong på hjul. Uten tvil en av de mest luksuriøse tog du noensinne vil sykle i Golden Eagle Donau Express tilbyr 5 til 12 dagers reiser. Det dekker flere av destinasjonene, inkludert Budapest, Praha, Zürich, Wien, Venezia, Istanbul, Innsbruck, Sofia, og mange flere. Det er også mange andre reisemål (turer) å velge fra. Alle Golden Eagle Danube Express reisene inkluderer off-tog turer og opplevelser.

Billetter til denne start fra £ 22 260 for Superior Deluxe Class.

Zürich til Innsbruck Togene

Salzburg til Innsbruck Togene

Wien til Innsbruck Togene

Köln til Innsbruck Togene

 

 

En reise til Europa inkluderer luksuriøse tog og er allerede en fryd i seg selv, men en tur til Europa på noen av disse togene er ALT. Kjøp en billett for en togtur, selv fra punkt til punkt med Lagre et tog og begynne å nyte Europa.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du kan her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-luxurious-trains%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)