Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 01/08/2021)

Europa er hjem til en rekke kulturhistoriske og storslått arkitektur, de fleste som er tatt gjennom kontinentets store samling av steder for tilbedelse. Det er derfor i dag, vi har rundet opp 3 som vi anser å være absolutt må sees, dekker verdenskjente bygninger over noen av Europas mest berømte byer.

 

1. Peterskirken, Vatikanet

Ligger innenfor murene i verdens minste nasjon, Vatikanet, Peterskirken er utvilsomt en av sivilisasjonens største prestasjon av arkitektur og kunst. Nå a store attraksjonen tegning 10 million besøkende i året, denne fantastiske strukturen overser Petersplassen, og har en overdådig blanding av historisk art, marmorsøyler, og en ikonisk mosaikkforet kuppel designet av Michelangelo (som du kan klatre til toppen av, bør du tør å ta på 491 trinn på veien!).

Selv om dette er et populært sted blant turister, det er fortsatt en streng kleskode håndheves som du bør være klar over før du besøker. Du må bruke lange bukser (betyr ingen shorts, uansett hvor varmt det italienske solen er), med kvinner lov til å bruke skjørt lenger enn knelange. Rene må også dekkes av alle kjønn til alle tider.

Peterskirken er åpen hver dag fra 7 am-7pm i april til september og 7 am-6pm fra oktober til mars. Inngang er gratis (selv om det er opptak avgifter for? Kjøp seksjoner, slik som Peters Treasury og Peterskirken), derimot, være oppmerksom på at køene kan være lang, grunn til flyplass-stil skannere og sikkerhet du har til å passere gjennom første.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

St Peter’s Basilica, Vatican is on Europe's Must-See Places Of Worship

 

2. Sultan Ahmed-moskeen (Den blå moské), Istanbul

Ligger i Tyrkias trans byen, Istanbul, Sultan Ahmed moskeen er ofte referert til som den Blå Moskén på grunn av sin unike blå indre. Bygget av det ottomanske sultan Ahmed jeg mellom 1609 og 1616, denne imponerende strukturen fungerer som både en stor turistattraksjon og en aktiv gudshus, noe som betyr at moskeen er stengt for ikke-tilbedere i løpet av de fem daglige bønnene – bønnetider kan sjekkes her før du besøker.

Det er en streng kleskode som alle besøkende må følge før du går inn i moskeen. for det første, sko må fjernes og plasseres i den klare plastposen ved moskeen gratis – du da har muligheten til å la skoene i en cubby hull eller bære posen med deg. Når det kommer til klærne, menn bør velge løse klær og sikre sine ben er dekket, unngå elementer som vester og shorts. Kvinner bør også bruke løstsittende klær mens de sikrer armene, ben, og håret er dekket på alle punkter. Dette betyr at kvinner forventes å bruke hijab når innsiden og, da dette kan være et nytt konsept for mange ikke-muslimske vestlige besøkende, Vi anbefaler å lære hvordan å bære denne beskjeden klær avgjørende korrekt før du reiser.

Inngang er gratis (selv om en liten donasjon for å bidra til generelt vedlikehold av bygningen er oppmuntret ved avslutning) og, en gang inne, fotografering med blits er tillatt, noe som betyr at du er fri til å ta mange snaps av moskeens imponerende interiør. Naturlig, det sier seg selv, at som Sultan Ahmed moskeen er fremdeles en aktiv gudshus, Sørg for å holde seg rolig og respekt for både bygningen og noen tilbedere under ditt besøk.

 

Sultan Ahmed Mosque

 

3. Sagrada Familia Basilica, Barcelona

La Sagrada Familia Basilica har blitt en ikonisk spansk landemerke, til tross for at bygningen er fortsatt under konstruksjon – selv om arbeidet startet i 1882, det er for øyeblikket ikke forventes å være ferdig før 2026! likevel, denne semi-komplett romersk-katolske kirke er allerede et arkitektonisk mesterverk, gjør det til en udiskutabel må-se attraksjon for besøkende fra hele verden.

Åpen for kirkegjengere og besøkende siden 19-tallet, Sagrada Familia Basilica du Mottar 4.5 million besøkende hvert år, og nå driver en billett oppføring system som resultat – disse er tilgjengelige for kjøp online opptil to måneder før datoen for besøket ditt. Disse billettene jobbe på faste starttider som et middel for å redusere overbefolkning, derimot, når du er inne du er fri til å bruke så lenge du ønsker beundrer den imponerende interiør. Vi anbefaler å la minst 2 timer du skal ta i denne arkitektoniske rart. For besøkende som ønsker å delta på en gudstjeneste, masse holdes på 9am hver søndag og 8pm hver lørdag, varig 1 time og blir gjennomført på flere språk.

La Sagrada Familia Basilica offisielt implementerer standarden kleskode for romersk katolske kirker, derimot, dette ikke pleier å være så strengt håndhevet som det er på Sultan Ahmed moskeen eller Peterskirken. Dette blir sagt, det er fortsatt vår anbefaling å følge denne kleskode når det er mulig, som betyr at du bør fjerne eventuelle hodeplagg ved innreise, Bruk passende overkroppen klær som dekker skuldrene, tilbake, og midriff og slitasje legwear som dekker under låret.

 

La Sagrada Familia Basilica of Europe's Must-See Places Of Worship

 

Europa er hjem til mange Vakre steder for tilbedelse som virkelig kapsle uovertruffen kraft av arkitektur og religiøs inspirasjon. For å se disse stedene første hånd, reise kontinentet med tog og bok med Lagre et tog for å la ingen stein snus opp over Europas mange severdigheter og attraksjoner.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “3 Av Europas må-se steder for tilbedelse” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-places-worship/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)