Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 27/08/2021)

Europa Travel i april betyr Europa Travel Under The Spring Time! Siden det meste av Europa er så langt fra ekvator, mesteparten av berømt byer er fortsatt litt kjølig i april (pakke tilsvar). Fortsatt, Europa Travel i april kan være en av de beste månedene i året for å besøke den travleste og mest populære byer her. temperaturer er varmt nok for underhold sightseeing, ennå folkemengden størrelser er mye mindre enn du vil se starter i mai og juni. Her er vår liste over steder å besøke på Europa-reiser om våren!

 

Den italienske Lakes

Europe Travel During Spring Time

 

Dette bildet ble tatt i Europa Travel i løpet av våren, bildet fredelig innsjøen landsbyer og dypblå satt opp mot foten av Alpene, hvor snødekte topper danner et dramatisk bakteppe for de fortryllende Borromeo-øyene; forførende Como, hvor fjellene styrter i dypt vann og pittoreske landsbyer klamrer seg til bakkene. Slike scener er typen til å inspirere deg til å skrive poesi eller spontant kaste inn en nedadgående hund stilling. Det er bare så utrolig fredelig!

Besøke regionen i april, Vår som en del av tur Insight Guides Fortryllende italiensk Lakes å ligge i forkant av folkemengdene.

Milano til Comosjøen Togene

Torino til Comosjøen Togene

Padua til Comosjøen Togene

Venezia til Comosjøen Togene

 

Europa Travel i løpet av våren i Barcelona / Spania

Barcelona

 

Feire begynnelsen av våren og ta tog til Barcelona. Det vil ikke ta mye å forelske seg i denne spanske byen med det spanske folket, som alltid huske å slappe av og ta en daglig siesta – en rask lur etter lunsjtid, mens du slapper av på den hvite strender, spiser deilig paella, og drikking frisk sangria.

Liggende i Catalonia området, direkte på den nordøstlige Middelhavskysten i Spania, Barcelona er den nest største byen i Spania, og en av de mest kjente velsen for reisende til Europa Travel i løpet av våren. Barcelona er en interessant crossover av utrolig gamle arkitektoniske perler og moderne design. Hvis du er en stor fan av Gaudi-arkitektur, kommer hit for å se forlokkende Sagrada Família, Casa Batllo, og Güell Park. Barcelona er vanligvis varmt hele året, og du kan besøke denne turist vennlig byen når som helst på året.

 

in Bruges / Belgia

"In Bruges"

Du vet kanskje at Brugge, Belgia, uttales “broozh,” men mange, og helter “in Bruges” filmen, absolutt ikke. De er Dublin-hitmen, sendt dit av sin sjef i to uker etter en hit går veldig galt. Den ene er en ung hothead som ser ingen grunn til å være hvor som helst, men Dublin; den andre, eldre, mildere, mer nysgjerrig, kjøper en guidebok og annonserer: “Brugge er den best bevarte middelalderbyen i Belgia!”

Så det virker absolutt. Hvis filmen oppnådd noe annet, det inspirerte mange til et presserende ønske om å besøke Brugge.

Brukt er en to-for-en-spesiell hele året! Ligger mellom Frankrike og Spania, den lille byen er kjent for sterk innflytelse de to byene bringe, kulminerte beryktede øl og sjokolade. Sammen med Paris, Praha, og Budapest, dette er en av de mest romantisk byene i Europa full av kanaler og gamle middelalderhus.

Brussel til Brugge tog

Antwerpen Brugge Togene

Halle to Brugge Togene

Gent til Brugge Togene

 

Europa Travel i løpet av våren i Köln / Tyskland

Cologne - Europe Travel During Spring Time

 

Dette 2,000 år gamle byen ligger i vestre Tyskland og er regionens hovedkultur knutepunkt. Med middelalderens katedraler og fantastisk utsikt over elven, Köln er et begjær-verdig mål. Spesielt for de som ønsker å hoppe inn i en ny kultur og erfaring en ny måte å leve mens reiser i Europa. Ikke glem kameraet! Köln er en fordomsfri by. Det er kanskje ikke så vakkert ved første blikk som andre byer, men når du går rundt, vil du se at det er en av de fineste byene i Tyskland og definitivt på vår liste for Europa Travel i løpet av våren.

De Altstadt (gamleby) har noen veldig fine bygninger, som ligger rett ved elven Rhinen. Like ved siden av er det Kölnerdomen, en UNESCO World Heritage Site. Det er verdt å klatre opp i en av de to tårnene.

Köln er om atmosfære og dets folk. Folk i Köln elsker sin by. De har sin egen dialekt og ganske mange musikk band som synger om byen i disse dialektene. På tide å pusse opp på å lære et nytt språk!

Frankfurt til Köln Togene

Brussel til Köln tog

Wien til Köln Togene

Hanover til Köln Togene

 

Hva venter du på? Det er nok av helligdager som du kan dra nytte av og gå til Europa Travel i løpet av våren. Lagre et tog også gjør det super enkelt å bestille en togbillett til noen av disse destinasjonene, raskt og uanstrengt!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-travel-during-spring%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)