Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 28/01/2022)

Livet handler om reise snarere enn mål, og i tilfelle av disse vakreste jernbanestasjoner – det ordtaket er virkelig sant. Mens de fleste reisende nærmer togstasjoner som utgangspunkt for sin tur, vil du finne at disse togstasjonene er vil du finne at disse togstasjonene er. Så, hvorfor ikke ta en titt på tre av Europas vakreste jernbanestasjoner?

 

Vakre jernbanestasjoner plukke nummer 1 – Strasbourg Gare, Strasbourg, Frankrike

France Strasbourg togstasjon
France Strasbourg togstasjon

 

I nærheten av Frankrikes østlige grensen til Tyskland, ligger i Strasbourg er Strasbourg stasjon. Det er den nest største i landet, og kanskje den vakreste.

Jernbanestasjonen er en moderne glass bygning på utsiden. Så, når du går i, vil du se lyset, luftig plass, og den historiske skjønnheten til stasjonen inne i doe. Dette stasjonen har mye historie. Den ble åpnet i 1846 og ombygd i 1883. Den nydelige avrundede glasselement du vil se ble lagt i 2007 for å beskytte den ikoniske stasjonen.

Hva tenker du om det? Er Strasbourg verdt et besøk?

Paris til Strasbourg Togene

Luxembourg til Strasbourg Togene

Nancy til Strasbourg Togene

Basel til Strasbourg Togene

 

Antwerpen sentralstasjon, Antwerpen, Belgia

vakre jernbanestasjoner Belgia Antwerpen
Belgia Antwerpen jernbanestasjonen

 

Ordet Hotel ikke engang begynne å beskrive Antwerpen sentralbanestasjonen. Det nybarokke vidunderet virker mer som en katedral enn et reisesenter. Jernbanestasjonen har også et stort venterom laget av marmor og stein, har en stor klokke, og er dekket med en stor kuppel.

Denne belgiske skjønnhet ble bygget på oppdrag fra kong Leopold II og er med oss ​​i over 110 år. Det vert nå lokaltog, intercity tog, og Thalys høyhastighetstog. Dette er definitivt en du ikke vil gå glipp av!

Mange anser Antwerpen jernbanestasjonen for å være den vakreste jernbanestasjonen av dem alle.

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

 

São Bento togstasjon, Porto, Portugal

Portugal Porto jernbanestasjonen
Portugal Porto jernbanestasjonen

 

Dette Jernbanestasjonen er rett og slett nydelig og var opprinnelig Sao Bento de Ave-Maria kloster og Utenfra, reisende vil se at bygningen har en vakker parisisk stil stein fasade.

Interiøret er den virkelige premien selv! Det er 20,000 fliser som forteller historier fra portugisisk historikerog, som Battle of Valdevez og erobringen av Ceuta. Artist Jorge Colaço malt flisene for 14 år og veggmalerier ble gjennomført i 1916. Du ønsker ikke å gå glipp av dette kunstverket eller tog! vil du finne at disse togstasjonene er

 

Har du besøkt noen av disse vakre jernbanestasjoner? Tweet oss dine bilder @SaveATrain Klar til å bestille ditt neste eventyr? deretter kan du besøke www.saveatrain.com

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropes-most-beautiful-railway-stations%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)