Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 15/01/2022)

Europa er det ledende kontinentet når det gjelder levende, beboelig, og morsomme moderne byer. Det er en overflod av arkitektoniske underverk, museer, og restauranter i alle europeiske land du kan tenke deg. Nattelivet og matscener over hele kontinentet er uten sidestykke. Dyrelivet og de naturlige attraksjonene på kontinentet er fantastiske og lett tilgjengelige. Og på grunn av EU-faktoren og de høye kvalitetsnettene rundt kontinentet, det er lett for trippere å utforske hele kontinentet i bare en fei. For å oppleve den europeiske drømmen kan du bruke en leiebil eller offentlig transport.

 

Trenger du en IDP (International Drive's License) Å kjøre i Europa?

Vi vil, noen land som Italia krever at utenlandske sjåfører skal ha en internasjonalt førerkort som bevis på kjøreferdigheter. Det er bra å ta med lisensen selv i land som ikke krever det fordi du kanskje trenger det for å overbevise lokale bilutleiefirmaer og trafikkpolitiet om at du er en anstendig sjåfør.. Også, før du reiser, sjekk med CDC for å sikre at destinasjonene vi diskuterer her ikke blir hardt rammet av pandemien. Med det i tankene, her er en liste over 5 må-besøke land i Europa.

 

1. Santorini, Hellas

Folk som har vært på Santorini tror at byen er det mest romantiske stedet i ikke bare Europa, men hele verden. Det er perfekt for nygifte som leter etter en bryllupsreise destinasjon. Du vil bli fascinert av den fantastiske utsikten og solnedgangen på kalderaen. Du kan vandre, gå på båtturer, eller ha en avslappet ettermiddag på byens svarte vulkanske strender. Hvis du elsker flasken, du vil elske prøvetaking lokale viner ved Middelhavet. Santorini er alså hjem til noen av de mest luksuriøse hotellene i Hellas.

 

blue rooftops on Santorini, Greece

2. Opplevelsen av den europeiske drømmen: Comosjøen, Italia

Comosjøen er populær for sitt uendelige utvalg av vakre villaer og landsbyer, deilig mat (er det deg, Italiensk pizza?), og fantastiske fotograferingsområder, som alle er sammenkoblet av daglige fergetjenester. Hvis du har tid og ekstra dollar til overs, du kan leie en motorbåt og ri til den lille byen Bellagio. På andre måter, du kan også ta en tur eller bruk en gassdrevet sykkel og nyt den vakre utsikten selv. Klimaet her er fantastisk året rundt og på grunn av regionens avslappede kultur (det er ikke mange turister), du får den perfekte muligheten til å bryte fra slitene og mølene i ditt normale liv. Comosjøen har også en ganske romantisk stemning for bryllupsreise.

Firenze til Como med tog

Milano til Como med tog

Torino til Como med tog

Genova til Como med tog

The European Dream: Lake Como, Italy

 

3. Reykjavik, Island

Islands hovedstad Reykjavik er blant de beste europeiske byene for reisende, av mange grunner. Hvis du er fascinert av historien, du vil elske Reykjavik for sine vakre og rike museer blant dem Viking sjøfartsmuseum, Einar Jonsson-museet, og kunstmuseet. Hovedstaden er også omgitt av et utrolig utvalg av attraksjoner, gjør den til den beste inngangsporten for internasjonale besøkende. Du vil se og oppleve massevis av geologiske underverk, inkludert lavapunkter, fossefall, og Den blå lagune. Steiner, isbreer, sandstrender, og vulkaner definerer også Reykjavik nabolag.

For foodie edelstener, du vil elske å smake på det brede utvalget av tradisjonell islandsk mat på steder som Sushi Samba og Baejarins Beztu Pylsur. Hvis du elsker marine dyreliv, du kan gå på hvalsafari i Reykjaviks gamle havn, hjem til over 20 forskjellige hvalarter. Du kan også se delfiner, lundefugl, og marsvin, blant annet marint dyreliv.

 

 

4. Opplever den europeiske drømmen: Praha, Tsjekkisk Republikk

Mange turister elsker Praha for sine fantastiske begivenheter, fra ferieparader til daglige parader til år. Noen av de morsomme begivenhetene du bør nyte når du er i Praha, inkluderer Bohemian Carnevale når du besøker byen i februar, eller Tsjekkisk ølfestival når du besøker i mai. Nattelivet her er også en viktig grunn til at folk besøker, med jazzklubber og annet levende musikk dominerer underholdningsscenen. Den årlige Praha Spring International Music Festival er et av høydepunktene i Praha. Du kan feste hele natten på grunn av den stramme sikkerheten rundt byen. Hvis du elsker kunst og historie, en tur til Mucha Museum eller Kafka Museum vil gjøre susen for deg.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Bridges and birds in Prague

 

5. Europeisk drømmeopplevelse: Paris, Frankrike

Massevis av kjente landemerker, uendelige shoppingmuligheter, et bredt utvalg av deilig mat, rik historie, og kunstsamlinger, i tillegg til parker og hager i verdensklasse får Paris til å skille seg ut fra mengden. Noen av landemerkene du trenger å se minst en gang i livet ditt minst en gang i livet ditt, Sacred Heart Basilica, Triumfbue, Louvre-museet, og Palais Garnier. Hvis du er en shoppingentusiast, du vil elske å gni skuldrene med eksklusive parisiske fashionistas på Rue Du Commerce, Boulevard Saint-Germain, og annen luksus shoppinggater. Og hvis du elsker kunst, det finnes en rekke kunstsamlinger rundt i Paris å prøve, inkludert Musee d’Orsay, Musee National Picasso, og Musee du Quai Branly.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

European Dream: The Eiffel tower in Paris

 

Konklusjon

Europa mangler aldri byer med "bucket list" og turistbyer. Alt avhenger av budsjettet ditt, tid, og formålet med å besøke. Denne listen vil bare åpne portene for deg å utforske de mest fantastiske stedene på kontinentet.

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en tur til 5 Drømmende land i Europa. En togtur over hele Europa er ideell for å reise med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “The European Dream: 5 Må besøke land i Europa ”på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexperiencing-european-dream-must-visit-countries%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)