Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 14/01/2022)

Det er noe utrolig oppfylle om stille stirrer ut av en togvinduet, tror du ikke? Så, glemme intime sikkerhets frisks, klare Ziplock poser for væsker, null personvern, og toalettløse busser. Det finnes ingen bedre måte å utforske Europa enn med tog i desember. Her er våre grunner til hvorfor!

 

1. Utforske Europa med tog i desember, og du vil se – Færre turister

Mange mennesker flokk til populære destinasjoner i løpet av sommeren når de ønsker å utforske Europa. derimot, solfylte været tillater bringe med seg, mennesker. Mange og massevis av folk! Vi elsker å utforske Europa med tog i desember fordi det er rett og slett færre turister. mer natur, ro, og plass for deg!

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

utforske Europa med tog, tom togstasjon

 

2. Utforske Europa med tog i vinter midler – billigere priser

Grunnen til at vi har billigere priser er ganske enkelt at på grunn 1! Færre mennesker lik billigere alt! Vi snakker billigere hoteller og jernbane billetter på bakken (men sannsynligvis ikke rundt jul /Nyttår).

Et tips: Rabatter kan bli funnet mer i mindre byer svært avhengig av turisme. Selvfølgelig, større byer trenger ikke å prøve så hardt for å få inn kunder, så planlegger klokt hvis du er på et budsjett!

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Amsterdam til Paris tog

 

 

3. Markeder og festivaler

Sjekk ut vår kjempeflott innlegg på Best Vinterfestspillene i Europa hvis du ønsker mer informasjon om våre toppvalg. Gatemarkeder, spesifikt er absolutt overalt i løpet av desember. Faktisk, det har vært en desember tradisjon siden 1400-tallet! Å være på en tog betyr fleksibilitet, så bør du bestemmer deg for at du rett og slett må bli lenger på en du synes du virkelig elsker, da kan du! Det er det fine med tog-reise. Det er derfor det er ingen bedre måte å utforske Europa enn med tog i desember.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

utforske Europa med tog, tom togstasjon, vinter festivaler

 

4. Atmosfære

Hvis du noen gang har sett en jule film, det er bundet til å bli en magisk bilde malt av atmosfæren. Bilde lett fallende snøflak, barna kaster snøballer, istapper, dempet knase av å gå gjennom tykk snø. Og selvfølgelig, lysene og dekorasjoner! Det er andre steder at rival skjermen du finner i de fleste deler av Europa.

Firenze til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

Firenze til Pisa Togene

Roma til Venezia Togene

 

 

5. Utforsk Europa med tog i desember = vinterkjøkken

Hvilken bedre måte å utforske hva ulike matland har å tilby? Utforske Europa med tog i desember, og har sjansen til å besøke flere byer på en dag. Sjekk ut en lokal markedet og få litt snacks tilbake på toget! Du kunne ha frokost, Lunsj, og nattverd i 3 forskjellige byer!

München til Zürich Togene

Berlin til Zürich Togene

Basel til Zürich Togene

Wien til Zürich Togene

 

utforske Europa med tog, Sveits

 

Tips: I Sveits og deler av Frankrike, prøve raclette og fondue, som begge er basert rundt varmet ost. Tyskerne liker å bryte ut vilt når det blir kaldt, og ristede kastanjer er en leverandør stift julemarkeder. Ikke glem å bestille en side av mulled vin!

 

Klar til å bestille det toget tur for livet? Flott! Hodet på SaveATrain og nyt problemfri og bestillingsfri Togreise!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexplore-europe-train-december%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)